BMW serija 5

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
se mi niti ne sanja kakšne so plače.
verjetno so primerne IV. stopnji+ kakšni dodatki

verjetno kakšnih grdih prodajalk niti ne vzamejo
tongue-1.gif

zakaj ženske nebi prodajale avtomobilov? za eno vem da je prodajala avtomobile, pa ni vedela niti kje se natoči vitrex
aplauz.gif

dobr da vsaj ve kje te natoči nafta/bencin
cool-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Lahko pa poveste še motor in izkušnje s tem avtomobilom.
smile-1.gif

Eden najhujših dizel motorjev kar sem jih vozil. Da imaš 535d + dober čip, pa še lahko kakemo poršeju probleme povzročaš,
če le znaš volan sukat
smile-1.gif

Meni je dober avto, tut paleta motorjev je orng, samo škoda da so samo v naši 90m dolgi ulici trije, na cesti pa moreš prav pazit
da ko vidiš BMWja da ni petka
smile-1.gif
To je edina temna točka, dobiš pa ga že za ceno pošteno opremljenega kliota, tak da kloško,
bejž kupit!
grims-1.gif

Pa pazi pri barvi!

535 + čip!
ne-ne-1.gif
NIKOLI!
Ker motor nima praktično nobene rezerve, en znanec ga ima in seveda takoj po čip, mojega nasveta seveda ne posluša
tongue-1.gif

Avto je imel točno 2 mesca, potem je potrgalo turbino, nekaj delov je šlo skozi motor in potrebno je bilo menjat kompleten motor
crazy1.gif

Avto še je bil pod garancijo, priznali seveda niso nič
cry12bpy.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
se mi niti ne sanja kakšne so plače.
verjetno so primerne IV. stopnji+ kakšni dodatki

verjetno kakšnih grdih prodajalk niti ne vzamejo
tongue-1.gif

zakaj ženske nebi prodajale avtomobilov? za eno vem da je prodajala avtomobile, pa ni vedela niti kje se natoči vitrex
aplauz.gif

dobr da vsaj ve kje te natoči nafta/bencin
cool-1.gif
Par let nazaj je Fiate prodajala ena prodajalka ob kateri si lahko le usta odprl do tal. Pa ne zaradi lepote (bila povprečna), vendar vedela je vse iz glave. Ne napiflano. Vsa čast ji. Pač izjema, katera potrjuje pravilo.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, jaz bi skoraj prisegel, da si mi govoru, da ima tvoj ate bmw 520i in da je pač povsem soliden, ni pa za neko norenje. In to si mi razlagal tam pred vrati našega stanovanja, ko smo čakali na lift!! Ma čeprav smo spili flašo ruma, mi je to ostalo.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malcom, jaz bi skoraj prisegel, da si mi govoru, da ima tvoj ate bmw 520i in da je pač povsem soliden, ni pa za neko norenje. In to si mi razlagal tam pred vrati našega stanovanja, ko smo čakali na lift!! Ma čeprav smo spili flašo ruma, mi je to ostalo.
smile-1.gif

Če nisi bil nametan od flaše belega ruma, sn te pa napizdo.

Mi smo na vratih govorili da sem vozil 520 od tistega marka ki ima v tvoji stavbi kafano, predtem pa smo se pogovarjali da še ga
lahko pokličem če bi ruma sfalilo
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

535 + čip!
ne-ne-1.gif
NIKOLI!
Ker motor nima praktično nobene rezerve, en znanec ga ima in seveda takoj po čip, mojega nasveta seveda ne posluša
tongue-1.gif

Avto je imel točno 2 mesca, potem je potrgalo turbino, nekaj delov je šlo skozi motor in potrebno je bilo menjat kompleten motor
crazy1.gif

Avto še je bil pod garancijo, priznali seveda niso nič
cry12bpy.gif

težka bo prijatelj.

Če imaš napisan program (beri daš za "čip" soliden denar) more avto it 100k km brez da kihne, pa še čez.

Sicer pa sigurno je na foromu kak strokovnjak, da nas malo razsvetli....

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
jaz sem ze slisal za vec primerov da so problemi z cipanjem teh motorjev, tudi on ga je imel pri enem od najbolj znanih v SLO.
Me pa strasno zanima koliko je takih ki upajo dati garancijo na motor pri 535.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Ma dejte no mir.Ta novih BMW-jev pa ja ni potrebno čipat. Še te serijske konje je težko obvladovat, ko ponorijo.
cool-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Zakaj pa misliš, da avtomobile prodajajo samo s IV. stopnjo izobrazbe?

Da ne boš presenečen, ko boš ugotovil, da prodajalec avtomobilov marsikje zasluži konkretno več, kot nekdo, ki dela recimo s sedmo stopnjo na banki, v javni upravi,...
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Zakaj pa misliš, da avtomobile prodajajo samo s IV. stopnjo izobrazbe?

Da ne boš presenečen, ko boš ugotovil, da prodajalec avtomobilov marsikje zasluži konkretno več, kot nekdo, ki dela recimo s sedmo stopnjo na banki, v javni upravi,...
wink-1.gif
No, to verjetno ni tako tezko, sploh ce delajo tam za salterjem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ciganska kola
evil.gif

7 je prava

sklepam da se voziš s 7 ti?

tako je... sicer je na firmo a vseeno... vozimo in to je voz, čeprav bomo menjali...preveč čefurska kola, premal elegance.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
malo mogoče pretiravaš, ampak skuriš pa lahko z lahkoto kaj pri čipanem vozu. Kdor trdi da ne, nima izkušenj, ali pa je preponosen da bi priznal. Jaz sem čipal trojko dizla, priznam teral sem ga do amena, v 2 letih skurjena turbina in še neki qurac, se ne spomnim točno. Spomnim pa se da je stal 500€
bonk.gif
Nauk zgodbe: rajši v osnovi močnejši stroj, kot pa spidiranje. za mene je bila draga šola.
Kar se tiče petke, super voz, dobro skupaj narejen, vozi se izredno lepo, lista dodatne opreme je x2 od a6, vsi po vrsti so dovoj zmogljivi za solidno premikanje (tudi 520i), da pa jih je preveč na cesti pa pomeni da je lep, dober in zato zaželjen
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:

zdravnikov, direktorjev, profesorjev,...

Ali res misliš, da jo imajo samo ti, ki jih naveduješ?
rolleyes-1.gif

Nihče ni rekel, da ga vozijo samo "sumljivi" ljudje. Je pa res, da se zaradi njih drži avtomobila, kako naj rečem, "drugačen" sloves. Seveda ga vozijo tudi ljudje, ki jih cenimo zaradi tega ali onega, ampak te ponavadi spregledamo.

Nekdo je omenil "ciganska kola". In res, prva stvar, ki mi pride na misel ob 5ici in Audijih (vsi so vrhunski avtomobili, da ne bo pomote!) je tv posnetek sojenja ciganom, ki so bili osumljeni ugrabitve, mučenja, siljenja v suženjstvo... svojega soseda - primer kakšne pol leta nazaj. In cela ciganska familija pride iz sodišča, veseli, ker jim sudija ni prisodil pripora, se ob petju zbašejo v serijo pet in TT-ja (vse novi modeli, da ne bo pomote) in odpeljejo na domačo fešto z odojkom.

B.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vem za čipano 320, 525, 530, A6, pa še jih lahko naštejem, se vozijo dokaj dinamično, pa še nobenemu ni nič crknilo pa bo
drugo leto naokoli. sicer pa ti pooblaščenec tudi na to da garancijo.

Če si pa ti svojga 320 gnal mrzlega ipd,... Pol pa je to druga pesem,...