Novi BMW 5

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.147
357
83
Goriska
Edini pravi je bil 635 csi, ce smo ze pri tem
smile-1.gif

Pri seriji 8 se meni zdijo mimo luči, katere se dvignejo ven in mi izgleda zelo grdo, oz. vsi avti kateri imajo tak sistem.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Jaz spet na limuzino.... mi za touringa ni neke potrebe vec.... pa se lepsa je limuzina. Cisto subjektivno.

Se samo meni zdi ali je E60 z M paketom zgledala bolj športno kot katerakoli petica do zdaj z m paketom? Se mi zdi, da so prednja "krilca" in difuzor naredili svoje.
Kakorkoli, avto je kul in vse in kdo trdi nasprotno, pač laže
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni je bil E60 M-optik traumwagen včasih, ampak potem ko bi si ga lahko privoščil je bil že uradno vozilo brazilske reprezentance.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
99% tukaj ga ne bo melo in 95% petico ni vozilo še nikoli pa 90% veste da je dober!??

Če je en avto 100 jurčkov in ima več kot 200 konjičkov in gume 265 potem je dober??

Na cesti pa omejitev 130 max !?

Kaj nam bo tak avto? Ali ni dost norcev na cesti? Zvečer v poznih urah okoli 22h vidim na cesti same divjake ki vozijo 100% več od omejitve,potem lahko samo čakam da ne pride do katastrofe.

Dober avto je z povprečno ceno,dobro uporabnostjo in kvaliteto v smislu nepokvarljivosti. Ali kakšno tovorno vozilo z dovolj nosilnostjo in majhno porabo.

Dajte se malo skulirat,omenjeni avto je bolj za preseravanje in kršenje zakonov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Pojma nimaš kaj pišeš in to si dokazal že večkrat. Če so tvoje potrebe, zahteve in sposobnosti pod lastnostmi tega vozila še ne pomeni, da je avto neuporaben ali pa narejen za preseravanje in kršenje zakonov. Avto ti ne potegne in do tega imaš vso pravico, nimaš pa pravice najedat kot to izvajaš. Prosim zaključi že enkrat.

p.s. tvoj accord je tudi preveč zmogljiv za naše ceste in omejitve (no to je v bistvu dandanes že marsikateri avto) pa ti noben ne utripa v zvezi z njim. Razen takrat, ko se nočeš umaknit s prehitevalnega pasu in voziš tam dalje s 130 kljub prostemu voznemu pasu
evil.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
To je tema o novi petici, ne nsx...

Jest govorim vseskozi o petici
cheer.gif
Tudi stojim z argumenti,medtem ko drugi hvalite tisto kar ne boste imeli ali pa je samo prestiž.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pojma nimaš kaj pišeš in to si dokazal že večkrat. Če so tvoje potrebe, zahteve in sposobnosti pod lastnostmi tega vozila še ne pomeni, da je avto neuporaben ali pa narejen za preseravanje in kršenje zakonov. Avto ti ne potegne in do tega imaš vso pravico, nimaš pa pravice najedat kot to izvajaš. Prosim zaključi že enkrat.

p.s. tvoj accord je tudi preveč zmogljiv za naše ceste in omejitve (no to je v bistvu dandanes že marsikateri avto) pa ti noben ne utripa v zvezi z njim. Razen takrat, ko se nočeš umaknit s prehitevalnega pasu in voziš tam dalje s 130 kljub prostemu voznemu pasu
evil.gif

zmaga.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
99% tukaj ga ne bo melo in 95% petico ni vozilo še nikoli pa 90% veste da je dober!??

Če je en avto 100 jurčkov in ima več kot 200 konjičkov in gume 265 potem je dober??

Na cesti pa omejitev 130 max !?

Kaj nam bo tak avto? Ali ni dost norcev na cesti? Zvečer v poznih urah okoli 22h vidim na cesti same divjake ki vozijo 100% več od omejitve,potem lahko samo čakam da ne pride do katastrofe.

Dober avto je z povprečno ceno,dobro uporabnostjo in kvaliteto v smislu nepokvarljivosti. Ali kakšno tovorno vozilo z dovolj nosilnostjo in majhno porabo.

Dajte se malo skulirat,omenjeni avto je bolj za preseravanje in kršenje zakonov.

Glej, se vsaka petica do zdaj je bila hud stroj. Kaj tocno ti okrog tega ne gre v tvoj hondaski tegl na vrhu vrata?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Kako naj to ve, če si je ni nikoli lastil, ali vsaj vozil? Tisti ki so jo, pa že vedo, zakaj jo hvalijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Pred dobrimi dvajsetimi leti imel znanec nekaj casa 535. Oja, je kar bil napredek z avta s 50 konji. Bencina smo pa tud v eni noci pozgal mesečno kolicino.
Lahko bi si jo ze nekajkrat kupil, pa je bil denar prevec tezko zasluzen da bi ga za tako stvar zapravil. Mogoce kdaj v prihodnosti za kaksnega preverjenega rabljenega.

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Jaz spet na limuzino.... mi za touringa ni neke potrebe vec.... pa se lepsa je limuzina. Cisto subjektivno.

zmaga.gif
Jst tud limuzino, sem sicer že zdej na limuzini in coupeju, touring je preteklost.