Citat:
Uporabnik Benady pravi:
slik novega karavana je že kaj "ušlo" ven?
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Jaz spet na limuzino.... mi za touringa ni neke potrebe vec.... pa se lepsa je limuzina. Cisto subjektivno.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
To je tema o novi petici, ne nsx...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pojma nimaš kaj pišeš in to si dokazal že večkrat. Če so tvoje potrebe, zahteve in sposobnosti pod lastnostmi tega vozila še ne pomeni, da je avto neuporaben ali pa narejen za preseravanje in kršenje zakonov. Avto ti ne potegne in do tega imaš vso pravico, nimaš pa pravice najedat kot to izvajaš. Prosim zaključi že enkrat.
p.s. tvoj accord je tudi preveč zmogljiv za naše ceste in omejitve (no to je v bistvu dandanes že marsikateri avto) pa ti noben ne utripa v zvezi z njim. Razen takrat, ko se nočeš umaknit s prehitevalnega pasu in voziš tam dalje s 130 kljub prostemu voznemu pasu
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
99% tukaj ga ne bo melo in 95% petico ni vozilo še nikoli pa 90% veste da je dober!??
Če je en avto 100 jurčkov in ima več kot 200 konjičkov in gume 265 potem je dober??
Na cesti pa omejitev 130 max !?
Kaj nam bo tak avto? Ali ni dost norcev na cesti? Zvečer v poznih urah okoli 22h vidim na cesti same divjake ki vozijo 100% več od omejitve,potem lahko samo čakam da ne pride do katastrofe.
Dober avto je z povprečno ceno,dobro uporabnostjo in kvaliteto v smislu nepokvarljivosti. Ali kakšno tovorno vozilo z dovolj nosilnostjo in majhno porabo.
Dajte se malo skulirat,omenjeni avto je bolj za preseravanje in kršenje zakonov.
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Jaz spet na limuzino.... mi za touringa ni neke potrebe vec.... pa se lepsa je limuzina. Cisto subjektivno.