Zakaj pol-izdelek za Amere? (drugače je v vrhu prodajanih EV v US, torej ti misliš kakšne druge Američane izgleda)
Men je i3s dejansko najboljši BMW od vseh zdaj na trgu. Ne kaže kakih posebnih znakov nekvalitetne izdelave, v bistvu so ostali BMWji večji poden in bi z njimi bolj cvikal kdaj mi mašina zariba, ker tovarna ni predpisala menjavo ojničnih na xk kilometrov. I3 je dodelan tudi kot EV (aktivno hlajenje baterije, karbonska školjka za lažji paket) in še zelo zabaven je za vozit (zadnji pogon, nizko težišče, instant pospeški).
Scotty Kilmer je usekan na Toyote, tako da...Ameri so izredno občutljivi na TCO.
Cene zavarovanj, servisne ure, v kakem stanju bo avto, ko bo imel 250 tisoč milj in 20 let za seboj. BMW avtomobili na splošno tam veljajo za denarno luknjo. Torej to, da je lepo vkup sestavljen, je super in zato ga japiji z veliko denarja kupijo novega.
Ampak to je vse super, dokler je avto nov in v garanciji, potem je pa treba računat servisne ure nad 150 dolarjev, gume za jurja dolarjev, malo udariš avto na parkirišču in ker so ogljikova vlakna v igri, je takoj 10 jurjev za popravilo. Zapovrh je električni domet bolj bogi, oz je avto de facto že zastarel.
In to se pozna na cenah rabljenih.
Malo za ilustracijo, kaj si ameri mislijo o luksuznih nemcih, ki jih mi glorificiramo, ni se treba strinjati z njimi, ampak tako to je tam onstran luže.
Pojdi vprašat lokalnega avtokleparja. Te bo čukasto gledal. No, enako je v ZDA.Točno na Teslo sem tudi jaz pomislil. Sodeč po pisanju v medijih, dvomim da je še kak avto dražje za popravljat kot Teslo. vemo da je že aluminij dražje popravljat kot pleh, me pa zanima kakšna je cena popravila carbona na I3
There will be no range-extender offered for the 2019 BMW i3.
***UPDATE: We’ve received confirmation that the i3 REx will continue to be sold in the U.S., but not in Europe (WLTP cited as reason for cancellation).
Točno na Teslo sem tudi jaz pomislil. Sodeč po pisanju v medijih, dvomim da je še kak avto dražje za popravljat kot Teslo. vemo da je že aluminij dražje popravljat kot pleh, me pa zanima kakšna je cena popravila carbona na I3
Od kdaj prodaja Bauhaus epoxy?Če ga res nisi razreščil da se seuje v kose ga zaliješ z epoxy smolo iz bahausa. .