Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Američanov je v iraku 30 000 specijalcev + 50 000 navadnih vojakov-------pa ne morejo ama ništa
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Američanov je v iraku 30 000 specijalcev + 50 000 navadnih vojakov-------pa ne morejo ama ništa
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tale mikstone je preveč filmov gledal nekje..z odejo čez glavo..sinkotu so se dejstva malo pomešala zgleda
Filme gledal ?? Ni bilo časa, zdaj jih lahko gledam, pa zraven berem komentarje takšnih kot si ti. Nič od tebe celo življenje, zato pa minirat vsakega, ki ni življenja presedel pred TV-jem kot ti.
Mislim, da nima smisla, kot sem že prej ugotovil, da se sploh oglašam. Kup zdolgočasenih provokatorjev, ki jih ne zanimajo dejstva ampak "drkanje" u glavo.
Ni vsak dan priložnost, dobiti informacije iz prve roke, sicer pa ima vsako tele svoje veselje.
Grem gledat filme, da bom lahko blog pisal, bye
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Neresna primerjava.
V Tuniziji pa ni nobenega specialca, ampak ulica, pa so vse rešili.
Pri nas pa kombinacija Ivanovih vernikov in specialci, z lahkoto bi prišlo do prevzema oblasti.
Kdo pa bi bil kso specialcem takrat? Taborniki po vojašnicah? Al prometni miličniki?
Bavčar je obvladoval policijo, Ivan pa vojsko. Kaj še sploh rabiš?
Problem v celi zgodbi za nekatere tukaj je, da se pojavlja not Ivan... brezmadežno spočet junak Slovenije.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mene bolj zanima, kam je šla tista oranžna Vespa iz zaklonišča po 30. juniju!
Pa še nekaj me zanima: bloger, veš ime in priimek pilota, ki je letel nad Ljubljano, ko so se malo šipe zatresle?
Ta tema je kot nagradna igra, samo, da so nagrade že zdavnaj razgrabljene...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
ja to je skoraj identična situacija
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Matr, sej bo udar specjalcov na Alterju