blog ex specialca

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Qurc, niste diht
grin1.gif
, drgač pa tut 200 do zob oboroženih ninđ, je pri nas dost. Ko bi začel pokat, bi politiki sam gate filal.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
V težkem pričakovanju!
smile-1.gif

Ta Avgijev hlev je treba enkrat popucat - najbolje sedaj, ko so se levi do konca zasrali, desni pa že prej.
Idealen čas, da se do volitev izkristalizira neka nova struja, ki bo pometla s temi dvajset let trajajočimi plesnivimi politiki, ki jih imamo na razpolago sedaj.
bonk.gif

S tem ne mislim, da bi vidva kakorkoli prevzela krmilo oblasti (če se izrazim nekoliko pesniško), temveč da bi pomagala (in vajini kolegi, ki mogoče vejo še kak detajl) do konca diskreditirati (kar se ni že sama) celotno! aktualno politiko.

Keep goin'
zmaga.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Bla bla..če bi v resnici kaj vedela, ne bi takole vehementno srala po blogih in forumih..to je zelo dobro za vzbujat pozornost pri otrocih ali najstnikih, v resnici pa ni vredno pol curca
tongue-1.gif

kar uspešno naprej pa
pozdrav.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
BLOG je tukaj!
Jaz sem ga z užitkom prebral do konca,ker nisem mogel vstran!
Mi je vseeno za leve ali desne, rdeče.....mogoče mi je zato tako všeč, ker nikjer ne najdem "svojih"!
Uživaj v branju.

@mikstone
zmaga.gif
, hvala

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mi smo pa v vojski dobili v enoto enega od teh bivših "paravomo". Tipa so spustili na čin "vojak" in ga je torej lahko že nabornik, "desetnik" pokomandiral. NO vsaj v teoriji naj bi bilo tako, v praksi ne bi ravno češenj zobal z njim. Bil je sice poln nekih zgodbic, a nas , 20 let stare fante te zadeve niso kaj preveč zanimale.

Kar se tiče državnega udara: zadevo bi se sicer dalo tiho in učinkovito speljat v prvi fazi (zajetje vlade, medijev itd...), a kaj ko javnost ne bi kar tako sprejela nove ureditve. Kučan je bil le preveč priljubljen in predvsem v očeh javnosti ni naredil nič narobe. Z strahovlado pa situacije ne moreš ohranjati kaj več kot par dni.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
"""Navlečen in uničen sem prosil Krkoviča, da me odpelje iz Ljubljane, zapri me na ranč zraven svoje gostilne, sem ga prosil in prepričeval, da je to edina rešitev zame. Nisem se znal več upreti odvisnosti, zaprite me za mesec dni stran od Ljubljane, kamorkoli, če ne gre k Tonetu, sem prosil Njavra!! Nič, odjebi, droga, sramota, kaj bodo ljudje rekli, ni šans, tole juho boš sam pojedel Mitja, so me odjebali vsi po vrsti, Tone , Dare, Janez, kolegi me niso več poznali, znajdi se sam, ne delaj nam sramote, ostal sem sam v največjem možnem sranju, ki si ga človek lahko zamisli. Po treh letih, ki bi jih najraje pokopal in izbrisal, sem se uspel rešiti tega prekletstva, kot sem že prej zapisal, o tem med ostalimi temami v novem blogu (mikstone prison …) !
Ostal sem na Grmezu, piše se leto 1993 !!!""""

Jst mam dost preko glave specialcev----
hysterical-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
VOJNA (part6)""""Srce mi je razbijalo,ko se mi je po stopnicah bližal nihče drug kot obrambni minister Janez Janša.Ne morem verjet,to je on,afera JBTZ mi je bila zelo dobro znana,Janša je bil takrat popularen,borec proti JLA,Nova revija,57 številka,vse sem pomešal v glavi od razburjenja,ko se je ustavil poleg mene in mi ponudil roko.Nekaj trenutkov nisem vedel,kaj dogaja,obrambni minister se rokuje z mano,škoda da nihče ni slikal,joj bi bil glavni,mi je rojilo po glavi.""""

Ja -škoda da res ni slike---SPET-----zanimivo je pa to -zakaj se skrivaš po računalnikih--------na plano stopi-saj zgleda da bi ti bil primeren za novega vodjo vlade-PREMIER

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Okaj-zdj pa res grem iz te teme ven-----------tolikšnega nakladanja v tistih blogih pa še nism doživel.

Najhujš je pa ta:::.ŠKODA da ni nihče slikal
hysterical-1.gif