Citat:
Uporabnik stieber pravi:
sori, ampak državni udar v letu 94 sredi evrope in s 100 ljudmi??? zelo zelo dvomim, da bi to kdorkoli skušal narediti, še specialna enota policije sama pomoje onemogoči take 'udarnike'. Pa brez zamere...
leta 1994 bi Specialno enoto Policije pospravili za malico. Najbrž pojma nimaš, kaj pomeni "državni udar". Še enkrat bom ponovil zate-90 oseb bi pokorilo to državo, žal je tako. Nihče ne bi Policiji tistega dne ukazal, naj odreagira, sploh je Policija opremljena slabše kot vojska, sploh Moris takrat. Zjutraj bi življenje v državi potekalo normalno, JJ bi zamenjal par ministrov, prvega bi takrat snel Bizjaka-MNZ. Novi minister bi Policiji že ponoči ukazal, da zavaruje državne strateške pozicije. Res ne veste kaj govorite, sredi Evrope ???? Kaj pa se je dogajalo od l.91 naprej sredi Evrope, dragi moj forumaš. Ne bom se spuščal v te debate, kaj bi bilo, če bi bilo !
Če bi takrat vstopili v parlament, bil šok, kdo misliš, da bi se uprl, najbrž bi Lojze izdajalec skočil v zrak sredi parlamenta, ne se hecat. Pa javno razpoloženje takrat ne pozabi, JJ je na dan odstavitve zbral 50.000 ljudi, ki so protestirali, od tega 15.000 ped parlamentom. Nobena drufga opcija ne spravi na cesto toliko ovc kot JJ, žal je tako. Nisem, ponosen na takratne dogodke, ampak nebuloz pa prosim ne pišite. V eni uri bi bilo vsega konec, Slovenija bi se zbuduila z obvestilom, da je JJ prevzel vlado-tehnično, do izrednih volitev, nihče ne bi muksnil, kar verjemi, Slovenci smo riti, to upam da veš. Če bi se v Srbiji ali kje drugje dogajalo to kar se tu ; Kresalka, Baričeviæ, Vegrad, TEŠ, SCT, MERKUR, Pivovarna laško, da ne naštevam, bi Pahor končal kot Miloševič, folk bi šel na ceste in sesul vse, parlament najprej. Ampak mi smo Slovenci, tega filma ne bo, zato je kot je, jebe in molze nas vsak [censored], sedijo pa kokošarji, vem, ker sem tri leta gnil po zaporih, vem, kdo sedi po naših zaporih, sramota na kvadrat.
Raznih Hild, Simon, Ivanov, Janezov in podobnih kurcevb se nihče ne upa po prstih, ker so vsi umazani, če bodo tega za to, bo ta zajebal tega, ta naprej ....., no way in Slovenija, sprijaznite se že enkrat kje živite, dripce ki jih pljuvate, vi volite, leta 2012 bo isto, takrat upam, da me ne bo več v tej prodani hlapčevski kokoški. [censored] true !