I
Izbrisan uporabnik #488
Na blogu si omenil Mateja Praznika (razbijač pravi). Tale je iz Maribora a ne? V tistem obdobju mu je eksplodirala bomba na okenski polici, verjetno je šlo za notranj igre a ne?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kakšen vojaški udar??
Citat:
Ne vem,koliko državljanov ve,da je bila Slovenija 29.3.1994 na robu vojaškega udara.Parlament je zaradi Depale vasi odstavljal Janšo,Kacin stari znanec je ves poštirkan čakal na razplet,vedel je,da ga čaka ministrski stolček takoj,ko Janša pade.Še nekdo je čakal,da Janša pade.Specialna brigada Moris.Načrt je bil,da vdremo v parlament takoj,ko bodo izglasovali Janšev odstop.V večernih urah je bila večina Morisa že v Ljubljani,razporejeni v okolici parlamenta in še na nekaj mestih,da preprečimo policajem posredovanje.
Na blogu ima, part 13.
Res je nerodno, ko mesije, idoli in božanstva padejo kot figura iz kart.
To se je zgodilo tudi piscu, ki je očitno verjel, da dela za dobro države, a je očitno delal za neke posameznike oziroma vplivno skupino, ki nam je ropala in nam še ropa državo.
ja, res je, eksplodirala mu je na oknu bloka ! Notranje razprtije, haha, nekaj takega bo res.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na blogu si omenil Mateja Praznika (razbijač pravi). Tale je iz Maribora a ne? V tistem obdobju mu je eksplodirala bomba na okenski polici, verjetno je šlo za notranj igre a ne?
Kaj pa veš, kaj je on ušpičil, da si ne upa povedati za druge, saj bi hitro dobil kontro.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kakšen vojaški udar??
Citat:
Ne vem,koliko državljanov ve,da je bila Slovenija 29.3.1994 na robu vojaškega udara.Parlament je zaradi Depale vasi odstavljal Janšo,Kacin stari znanec je ves poštirkan čakal na razplet,vedel je,da ga čaka ministrski stolček takoj,ko Janša pade.Še nekdo je čakal,da Janša pade.Specialna brigada Moris.Načrt je bil,da vdremo v parlament takoj,ko bodo izglasovali Janšev odstop.V večernih urah je bila večina Morisa že v Ljubljani,razporejeni v okolici parlamenta in še na nekaj mestih,da preprečimo policajem posredovanje.
Na blogu ima, part 13.
To se je zgodilo tudi piscu, ki je očitno verjel, da dela za dobro države, a je očitno delal za neke posameznike oziroma vplivno skupino, ki nam je ropala in nam še ropa državo.
Če bi bilo to res -bi itak poharjeva diplomacija to veselo razlagala vesolnji sloveniji dan in noč-ne bi odnehala nabijat tudi za božič ne.
Vendar tega ni-torej je to laž.
Poharziher ne bi spustil te priložnosti.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kakšen vojaški udar??
Citat:
Na blogu ima, part 13.
Če bi bilo to res -bi itak poharjeva diplomacija to veselo razlagala vesolnji sloveniji dan in noč-ne bi odnehala nabijat tudi za božič ne.
Vendar tega ni-torej je to laž.
Poharziher ne bi spustil te priložnosti.
Citat:
Vedeli smo, da je DZ obkoljen...kdo se je premislil, sam presvitli JJ?
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Vedeli smo, da je DZ obkoljen...kdo se je premislil, sam presvitli JJ?
Evo---spet nič določenega-
Kdo to lahko potrdi??
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mikstone, kaj rečeš na ta natolcevanja? To sem najdel ko sem tvoje ime napisal.
MITJA KUNSTELJ – UDBAŠAKI LUZER – mike stone … na makarone
Izvedeli boste, kdo je v resnici tale duhvna sirota, njegove prave oboževalke pa so:
Anna Kološa, Meta Fonda, Angela Fonda, bivša slovenska MILICA ….
Kunstelj se bo razpočil, saj se napihuje kot žaba …
Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – gsm: 031 757 814 – E-mail: boris@monarh.si
http://www.monarh.si
… nimam časa, da bi se za vsako budalo razpisoval, kadar se to njemu in njegovim udbaškim predstojnikom zazdi !
Mitja Kunstelj je le ena hvalisava [censored]čina, katera sploh dejansko ne ve komu pripada.
Ko me je ustrelil v nogo, se je opravičeval, kako mu je metek “ušel” pod mizo, ko smo sedali skupaj,
sedaj pa se [censored]ČINA Kunstelj hvali, da me je za opozorilo ustrelil.
Sicer podtaknjen udbaški agent, pa je deloval kot aktiven član moje stranke za Kraljevino Slovenijo.
Po tolikih letih pa se ta [censored]ČINA dovoli še izrekati poniževalne besede meni,
mojemu veličanstvu Slovenskemu KRALJU.
Sicer njegovih laži ne bom imel časa v celoti prebirati in jih tudi ne bom, kajti dobil je keš od Kučana,
da fila FOLK s traparijami.
Nekaj malega pa bom le napisal o tej UDBAŠKI siroti, da ga spoznate v pravi luči.
Prav--nj bo po tvojeCitat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Se strinjam. Suzi tecen si. Ce nimas kaj pametnega vprasati v tej temi, samo beri.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Sam če bo pa kaj čez janšata-bom pa znoru