blog ex specialca

mikstone

Pripravnik
31. jan 2011
63
0
6
Citat:
Uporabnik mojster01 pravi:
Obremenjen s tabo, ma ne Mitja ti si moj heroj, moj vzornik !!!:)
smile-1.gif

Jadnik, ko te poiščem, bo muca jazik papala, meni otrok nihče ni vzel, za razliko od tebe, pa še sosed ti jih je pomagal naštepat !
Jaz namestnik direktorja, malo si pomešal dejstva, glede na to, kaj kvasiš, se boš hitro izdal, tole z GDS-jem ne vejo nepoklicani, torej dragi mojster, ali naj kar ime napišem .....
uf-1.gif
???
Kar se GDS-ja tiče, bo pa tema v nadaljevanju, ampak ti že veš kako je bilo, tebi ni treba čakat nadaljevanja. Kdaj boš vrnil denar za avto, mamico ti prevarantsko....

mojster01

Zelenc'
14. feb 2011
23
0
1
In kaj bo, ko me poiščeš ti sirota?
smile-1.gif
A misliš denar za forde, ki si ga si basal v žepe, nasrkal je pa lastnik GDS-ja. Tole z GDS-jem pa itak že javna skrivnost! Me prav zanima kakšna bo napisana tvoja vloga pri GDju. Se takrat oglasim z podvvprašanji zate.

P.S. Dej prosim te, če si res taka faca objavi že enkrat en sam dokaz o čemu pišeš, vsaj en čist majčken dokaz ne pa vse rekla-kazala. Ko boš pa vsaj eno stvar dokazal pa se ti takoj opravičim !

mikstone

Pripravnik
31. jan 2011
63
0
6
Citat:
smile-1.gif
A misliš denar za forde, ki si ga si basal v žepe, nasrkal je pa lastnik GDS-ja. Tole z GDS-jem pa itak že javna skrivnost! Me prav zanima kakšna bo napisana tvoja vloga pri GDju. Se takrat oglasim z podvvprašanji zate.

P.S. Dej prosim te, če si res taka faca objavi že enkrat en sam dokaz o čemu pišeš, vsaj en čist majčken dokaz ne pa vse rekla-kazala. Ko boš pa vsaj eno stvar dokazal pa se ti takoj opravičim !

jaz se ti bom oglasil nekje drugje
10.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Citat:
smile-1.gif

jaz se ti bom oglasil nekje drugje
10.gif

In pol se cudis da mas se kar probleme s policijo in sodisci. Si pa slika.

@softi koga bi ti v toplice posiljal?
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zato, ker mikestone je napisal blog..majki lapa in piše.

model ga pa draži. izziva. prav išče da bo majki naredil napajko, pol bodo pa spet tožbe in obtožbe..zato.

sovražim draženje, izzivanje, pol pa stisk v kot pa 113 help..

in majki je kle tih, ma svoj blog, kjer je on admin, mod in vse..pa ga drkite tam, če ga želite. ne pa kle. k je cilj tko jasen, sredstva pa tko podla.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Dej se enkrat preberi, pol pejt pa brat svoja sporocila. Sam da ne bos pol sam sebe zasovrazil.... Pac tip nima samo obozevalcev in s tem ko je zacel pisat blog se je izpostavil....

Sam res no...ne met tko zlo dvojnih meril

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zato, ker mikestone je napisal blog..majki lapa in piše.

model ga pa draži. izziva. prav išče da bo majki naredil napajko, pol bodo pa spet tožbe in obtožbe..zato.

in majki je kle tih, ma svoj blog, kjer je on admin, mod in vse..pa ga drkite tam, če ga želite. ne pa kle. k je cilj tko jasen, sredstva pa tko podla.

aplauz.gif

467716-post_slo.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa pejte ka drkat na nejgov forum

jaz se se nisem prijavil an forum policije..verjetno je itak zaklenjen.

ce pa ni, boste pa v 24 urah bili pri meni..drzi:)

in ja, jaz drazim..sam a jaz koga z drazenjem spravim do tega, d ami rece d ame bo umrl in je to moj cilj..d aga lahko prijavim..al je moj cilj tvoje zivce sprostit, osebno pa zgubit mal casa kle.

ne vem no. k da bi dal sliko JJ k mi pusu k..na majco in se prisle pokazat na sds miting. seveda mi manjka par 10k evrov za kredit poplacat in bi bil to primarni cilj. ne mors tko no.

mojster ga zeli napelat na tezave..ne znervirat

mojster01

Zelenc'
14. feb 2011
23
0
1
Se opravičujem forumašem, ker sem se upal postavljati vprašanja Mikstonu.
smile-1.gif
Se ne bom več oglašal na tem forumu.
P.S. Mikstonu pa sem poslal svoj naslov na zs.

Lep pozdravljeni!
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa pejte ka drkat na nejgov forum

jaz se se nisem prijavil an forum policije..verjetno je itak zaklenjen.

ce pa ni, boste pa v 24 urah bili pri meni..drzi:)

in ja, jaz drazim..sam a jaz koga z drazenjem spravim do tega, d ami rece d ame bo umrl in je to moj cilj..d aga lahko prijavim..al je moj cilj tvoje zivce sprostit, osebno pa zgubit mal casa kle.

ne vem no. k da bi dal sliko JJ k mi pusu k..na majco in se prisle pokazat na sds miting. seveda mi manjka par 10k evrov za kredit poplacat in bi bil to primarni cilj. ne mors tko no.

mojster ga zeli napelat na tezave..ne znervirat

ne se delat da ne razumes.

Pac poleg tega da lahko on po drugih serje tule gor, lahko tudi drugi po njemu. Lej on je tule gor kar nekaj ljudi popljuval. In sedaj so se nasli taki, ki pljuvajo po njem. To da pa on pol folku pise da jih bo spravil s sveta pa je njegov problematicen tilt control. Po tvoji logiki se prebivalci novega mesta ne smejo sprehajat mimo ciganskih taborov, ker bi to lahko vznemirilo kakega cigana in bi koga nabunkal. V komu je problem?

Mal ti dela tezave dojemanje vzrokov pa posledic. Oz se delas da ti to dela tezave.