Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Veš kaj, pokliči na pomoč kakega mladeniča na pomoč, če ti je taho hudo. priporocham @notranjca..fak, glih zdej berem trilogijo od notranjcev, (Erazem Predjamski drugač teleta
Citat:
Uporabnik Irokeza pravi:
Na drugem forumu se mikstone in mojster01 ornk obdelujeta - familija,otroci,... Zgleda, da ga mojster pozna in ve da je bil mikstone nagle jeze....primitivno in nezrelo do kraja
neumestna podtikanja in laži o meni me pogrejejoCitat:
Uporabnik 007 pravi:
g. kunstelj, moralo vam je biti jasno, da boste deležni različnih poskusov diskriditiranj, čim ste se lotili te pereče pol-pretekle zgodovine. meni osebno, nekdo, ki vas poskuša diskreditirati, ob tem navaja neka dejstva, obenem pa ne pove kdo je, mu vsak normalen ne verjame takoj na prvo besedo.
če pa se vi takoj z vsemi štirimi branite, pa tudi vrže senco dvoma na vaše izjave. nikar se ne spuščajte na nivo provokatorja, premagal vas bo z izkušnjami...pišite naprej, to je vaša resnica, ne ozirajte se na druge. več kot očitno je, da je vaš blog najbolj bran, verjetno ne zato, ker bi pisali pravljico, četudi si ljudje (zaenkrat) ne priznajo na glas, pa potihem vsi vedo, da nekaj resnice je na tem...
in še nekaj, če bi bile to take zgodbice, kot bi nekateri želeli,da bi vaš blog izgledal, bi verjetno že fasali kakšno tožbo, od nekoga, ki rad toži - več njih obstaja v državi tej...
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Uporabnik 007 pravi:
g. kunstelj, moralo vam je biti jasno, da boste deležni različnih poskusov diskriditiranj, čim ste se lotili te pereče pol-pretekle zgodovine. meni osebno, nekdo, ki vas poskuša diskreditirati, ob tem navaja neka dejstva, obenem pa ne pove kdo je, mu vsak normalen ne verjame takoj na prvo besedo.
če pa se vi takoj z vsemi štirimi branite, pa tudi vrže senco dvoma na vaše izjave. nikar se ne spuščajte na nivo provokatorja, premagal vas bo z izkušnjami...pišite naprej, to je vaša resnica, ne ozirajte se na druge. več kot očitno je, da je vaš blog najbolj bran, verjetno ne zato, ker bi pisali pravljico, četudi si ljudje (zaenkrat) ne priznajo na glas, pa potihem vsi vedo, da nekaj resnice je na tem...
in še nekaj, če bi bile to take zgodbice, kot bi nekateri želeli,da bi vaš blog izgledal, bi verjetno že fasali kakšno tožbo, od nekoga, ki rad toži - več njih obstaja v državi tej..., pač ne morem iz svoje kože!
Citat:
Uporabnik Irokeza pravi:
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Uporabnik 007 pravi:
in še nekaj, če bi bile to take zgodbice, kot bi nekateri želeli,da bi vaš blog izgledal, bi verjetno že fasali kakšno tožbo, od nekoga, ki rad toži - več njih obstaja v državi tej..., pač ne morem iz svoje kože!
V tem je point ! In provokatorji to vedo. S takimi reakcijami, pa jih samo vzpodbudite, da še bolj uživajo in se naslajajo !