Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kriminalisti so se vec mesecev se trudili dobiti skupino ljudi. Se pravi na zacetku niti niso vedeli kdo je ropal,kradel, vlamljal..
Pri kunstlju so vedeli kdo je zahteval vrnjenih 600 evrov za servis avta(dobro ali slabo opravljen je drugo?)
preiskovalni sodnik je z enim stavkom iznicil precej dela kriminalistov. Sedaj bodo lahko krimici spet nekaj let iskali ljudi.sedaj edino vejo koga iskati- ti pa vejo da se morajo bolje skrit.
Kunstelj se ni prevec skrival, samo drugje je zivel, je pa javno pisal in se v javnosti gibal. Se pravi so policaji imel precej olajsano delo. Ce bi se kunstelj skrival v kocevskih gozdovih med medvedi ga najbrz ne bi nasli. Razen ce bi jim hladilnik praznil v Gotenici,
Ja, sem pa res jaz neumen, kot pravi Softi...
Ker jaz sem sprašujem isto kot ti, vsaj mislim tako? Naj vprašam drugače: Ale se vam zdi v redu, da so tiste kriminalce, ki so zagrešili, vsaj po moje, precej večji zločin kot Kunstelj, spustili, njega pa zaprli, čeprav se sploh ni skrival, če pa so mu vabila na sojenje vročali na drug naslov, je pa njihov problem!
Še nekaj iz mojega foha: Za vsako narobe vročeno pismo me hebejo, kaj vse pa si privoščijo sodišča, pa je na meji znastvene fantastike, ampak oni so Untouchable (napačna vsebina, za popolnoma druge ljudi, napačni naslovi, napačni kraji ....)! Za piko na i pa moraš tako pismo po 15 dneh dati v nabiralnik, čeprav je kristalno jasno, da ta oseba živi na tem naslovu v Ljubljani in ne na primer v Kamniku!!! In seveda se šteje kot vročeno...