BlackBerry Bold 9700

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
jaz imam mobitelovega odklenjenega, ki se ga ne morem navadit-že omenil nekje zgoraj. dam mu še en teden časa, potem pa ti lahko na PM sporočim. je pa star en mesec..

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Odlično,.. brez zamere ampak upam da ti ne bo všeč
smile-1.gif

Na PM ti pošljem številko in me kontaktiraj v kolikor boš prodajal.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja ali se takoj zaljubiš v ta aparat in ne moreš brez..

..ali pa ti že v štartu ni všeč / nisi tak tip uporabnika.

Zame velja prvo in upam da ga kmalu nekje zvrtam
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
enostavno k maš ta telefon ne rabš nč več bolšga
smile-1.gif

Kako pa delajo BT slušalke? Trenutno sem na E71, pa me nekaj mika, da bi si omislil BB, ampak brez slušalke nogo
smile-1.gif

Kako je s sinhronizacijo kontaktov preko Outlooka?

A se BB lahko uporablja kot modem?

Če primerjate slike med E71 in BB 9700, a je stvar primerljiva? Slike potrebujem predvsem za dokumentiranje, na E71 se A4 stran bere povsem normalno in bi se tudi na BB morala?

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
BT slušalko sem probal le 1x in nisem imel problemov, hitro se poveže in je tiste par minut tudi dobro delovala.. Gotovo bo kdo kaj več vedel povedat glede slušalke..

Sinhronizacija deluje:
http://crackberry.com/blackberry-101-how-setup-your-blackberry-sync-outlook

Lahko se uporablja kot modem.

Jaz bi rekel da je pri slikanju 9700 celo nekoliko boljši. Tudi video zajema v boljši kvaliteti. Glede branja A4, bi se na 9700 morala zaradi višje ločljivosti brati le bolje..

Mogoče en slovenski opis 9700 lahko kaj pomaga pri odločitvi:
wink-1.gif

http://www.sloberry.com/blog/blackberry-bold-9700-opis-slike-in-test/

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
BT slušalko sem probal le 1x in nisem imel problemov, hitro se poveže in je tiste par minut tudi dobro delovala.. Gotovo bo kdo kaj več vedel povedat glede slušalke..

Sinhronizacija deluje:
http://crackberry.com/blackberry-101-how-setup-your-blackberry-sync-outlook

Lahko se uporablja kot modem.

Jaz bi rekel da je pri slikanju 9700 celo nekoliko boljši. Tudi video zajema v boljši kvaliteti. Glede branja A4, bi se na 9700 morala zaradi višje ločljivosti brati le bolje..

Mogoče en slovenski opis 9700 lahko kaj pomaga pri odločitvi:
wink-1.gif

http://www.sloberry.com/blog/blackberry-bold-9700-opis-slike-in-test/

Hvala. Ampak sedaj je kar je. Je že v garaži in čaka na pol ure časa, da ga priklopim
smile-1.gif
.

Jernej

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
jst sem siguren da boš zadovoljen če si pač tip uporabnika ki rabiš tak telefon
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
jst sem siguren da boš zadovoljen če si pač tip uporabnika ki rabiš tak telefon
smile-1.gif

smile-1.gif
. Ko bom prišel do tiste pol ure, bo kmalu vse jasno. Ampak mislim, da bo stvar služila svojemu namenu. Nekaj let sem bil na zaslonu na dotik, zadnje leto na E71 in tole bi moralo biti prava stvar. Vsaj kar se odzivnosti in pošte tiče...

(samo da ulovim malega, mi je že zaplenil vse skupaj :)).

Jernej

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
če ti je še aktualno mi daj ponudbo na PM. sem ti tudi poslal PM pa mogoče nisi videl.
lp

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63

Zdravo,

ima nekaj vprašanj...

1. Kako je podprt Desktop manager z Windows7? Včeraj sem se mučil in mučil in sem danes na brzino postavil na Xpjih, kjer dela bp.

2. Kako spremeniš osnovne ikone na začetnem zaslonu?

3. Tole je pa mimo vsega, ampak kakšen je najbolj eleganten način urejanja 1200 kontaktov. Včeraj sem se spravil malce urejati vse skupaj v (Outlooku seveda). Potem sem pa vse izvozil v Excel, kjer bi naredil končne popravke (recimo spravil imena in priimke v pravo stran, dodal +386 in podobno. Ampak po izvozu mi noče prav prebrati mobilnih številk. Isto se mi je dogajalo že pred leti na HTCju, ampak sem tam potem delal samo v Outlooku, sedaj pa bi rad naredil malce več reda. Kaj moraš torej narediti, da uvozi nazaj pravi stolpec za "Prenosni telefon"?

4. Kako priti do posebnih znakov brez tipke Alt?

Hvala za odgovore.

Jernej

p.s. Res je stroj

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
1. Windows 7 in Desktop Manager gresta skupaj brez problema. Jaz že ves čas tako uporabljam.

2. Gotovo misliš vrstni red? Če ja greš v Menu (BB tipka) in potem so ikone v prvi vrsti (6 ikon z klasično temo) tvoje bližnjice. V Meniju stisneš na ikonico -> BB tipka -> Move -> daš na željeno mesto in to je to.

3. Tu se bo potrebno malo poigrat, ker je par fint. Se javim če najdem kako dobro rešitev.

4. Do teh ki so na tipkovnici je, kolikor mi je znano z ALT edina opcija. Obstajajo pa tudi take ki jih ni na tipkovnici (SYM + črka..)

SYM + P = %
SYM + Y = =
SYM + L = &
ipd.

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
1. Windows 7 in Desktop Manager gresta skupaj brez problema. Jaz že ves čas tako uporabljam.

2. Gotovo misliš vrstni red? Če ja greš v Menu (BB tipka) in potem so ikone v prvi vrsti (6 ikon z klasično temo) tvoje bližnjice. V Meniju stisneš na ikonico -> BB tipka -> Move -> daš na željeno mesto in to je to.

3. Tu se bo potrebno malo poigrat, ker je par fint. Se javim če najdem kako dobro rešitev.

4. Do teh ki so na tipkovnici je, kolikor mi je znano z ALT edina opcija. Obstajajo pa tudi take ki jih ni na tipkovnici (SYM + črka..)

SYM + P = %
SYM + Y = =
SYM + L = &
ipd.

Hvala za odgovore.

ampak tole z Windowsi 7 mi je še uganka. Sedaj dajem na drug PC in bomo videli...

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja ne vem kaj ti dela probleme, ti da kak error?

Tisto glede urejanja kontakov v excelu.. Si probal dati namesto +386 -> 00386 (če je sploh to problem pri branju številk)?

Mogoče bo pomagalo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Ja ne vem kaj ti dela probleme, ti da kak error?

Tisto glede urejanja kontakov v excelu.. Si probal dati namesto +386 -> 00386 (če je sploh to problem pri branju številk)?

Mogoče bo pomagalo
smile-1.gif

ccc. Včeraj sem delal na novo postavljenem 7-PRO-ENG-32bit (legalno kupljen
wink-1.gif
) in Outlook 2003 Slo ter Lenovo SL500. Ne dela.

Sedaj sem pa postavil (sicer tudi legalno kupljenih) 7-PRO-SLO-64bit, sicer sem program snel direkt iz interneta in ne cdja, podatke sem pa uvozil iz včerajšnje Excel tabelce v Outlook2007 eng in dela vse! Očitno ima s slovenščino kakšne probleme
wink-1.gif
. Hvala za pomoč.

Jernej