Bivše hjah.
Ena se preselila v Bilbao (Španija) in nekaj mesecev nazaj naredila samomor, ko je našla svojo hčerko mrtvo
Druga se je poročila z enim odvetnikom problem je bil, da jo je stalno pretepal dokler jo njo je še trpela potem pa se je spravil še na otroke ji je pa blo dost zdaj je nekje v neki varni hiši. Sem ter tja dobim pošto od x kraja (100% ni njen kraj bivanja) in to je to.
Tretja je bila pa že takrat, ko sem z njo hodil narkomanka (heroin) pa jaz nisem tega opazil. Takoj ko sem zvedel, da jemlje sem jo pustil. Že leta je drugače čista in živi v eni komuni nekje v Italiji samo nisva v stikih.
četrta ene mula, ki me je varala z 2 tipoma (nismo vedeli en za drugega) zdaj z enim od teh dveh... in tega vara spet z enim (jaz mu ne bom povedal naj kar sam pogrunta) boli mene zanjo in za njega. Jo vidim in jo pozdravim (pač bonton) ona pa me ne šmrigla. Meni je prav.
Ampak nisem z vsemi takole končal
z eno sem prijatelj že 12 let
skupaj sva bila drugače 18 mesecev amapk zaradi razdalje (jaz Slovenija ona Švedska) ni ravno šlo. Sva pa še vedno zelo dobra prijatelja. Približno 1x na mesec se dobiva na večerji... prespiva... malo potujeva... in ponoviva vajo čez čas.
Še z eno sem tudi zelo dober prijatelj, lansko leto se je poročila in sem bil povabljen na poroko pa sem šel in jo ugrabil in se z njo pogovarjal 2 uri
... še vedno se dobiva na kofetkih
Z eno sem pa malo čudno končal že takrat, ko sva bila skupaj se mi je zdelo, da je bolj za ženske kot pa za moške (mene ni motilo seksat v troje/grupno z njenimi prijateljicami) zdaj je lezbijka in včasih se dobim z njo in gledamo TV in to sam hudič, ko so vse lezbijke (drugač ful prijazne, seksi...) a je to dobro al slabo še nisem ugotovil