Bivše...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Tudi jaz sem vido svojo zadnjo bivšo ene 3 mesece nazaj in takoj ko sem jo vido sem spoznal da sem naredil življensko potezo da sva prekinila
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
moj bivši(beri taprvi)...je pa še vedno ohohoho...bivših pa ni..sam zdejšnje

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

kak vsi pluvate pos sojih bivših.......

Moje pa nea švoh zgledajo še zaj ko ki kero srečam..........samo so pa pač z razlogom bivše, ampak tu ne igra zunanjost nobene vloge....nekih stikov pa tak nimam z nobeno, tak da o kaki mentalni (ne)razvitosti težko govorim.....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Izgleda drži rek, da če hočeš videt, kakšna bo tvoje čez 20 let, da moraš samo njeno mamo pogledat.
grin1.gif
Pa kaj se režiš? To je čista resnica. Se spomnim 10+let nazaj, so kolegi za vsako frajlo žvižgal, jaz sem pa že takrat gledal kakšna je mami in delal na selekciji. Vedno sem zagovarjal tezo, da je to naložba v prihodnost, mama mora bit milf, pa tut, če je tamala kumrna ko je mala, tiste, ki bodo vitke tudi po porodu se razvijejo šele po 20-em v žensko. Ne pa, da je vsa kipeča pri 17ih, to bo zihr trajekt pr 30ih Lep primer je kolega..., zahaklal pri 18ih raketo, čez 10 let je oženil podmornico, ker ni poslušal moje teorije, ki drži v 80 ali več%.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
jas sn pa včeraj bivšo srečo eno izpred 5 let
pa sma se komot lahko vsedla kavico spila pa ženska je kr kul!
samo takrat sn še biu mlad pa se mi ni dalo z njo obadat del ko 3 mesce :p

drugače pa po mb je včasih neprijetno hodit ko jih srečavaš kr lepo po vrsti :S

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Nisem srečal, ampak slišal...

ena bivša, poročena in ločena
druga bivša, ni več z bivšim najboljšim prijateljem
tretja bivša, noseča. <- tole sem pa srečal

ostale pa, ko zvem kaj o njih...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Predvidevam da noben izmed nas ni meu samo 5 bab

Moje so vse imele vse zobe in oba "joškota", tko da o babah ne vem nič ... se prav, da nisem mel nobene babe ... samo bejbe
srce-1.gif

Ja, pa res mislim, da jih je blo več, kot 5
evil.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa kaj se režiš? To je čista resnica. Se spomnim 10+let nazaj, so kolegi za vsako frajlo žvižgal, jaz sem pa že takrat gledal kakšna je mami in delal na selekciji. Vedno sem zagovarjal tezo, da je to naložba v prihodnost, mama mora bit milf, pa tut, če je tamala kumrna ko je mala, tiste, ki bodo vitke tudi po porodu se razvijejo šele po 20-em v žensko. Ne pa, da je vsa kipeča pri 17ih, to bo zihr trajekt pr 30ih Lep primer je kolega..., zahaklal pri 18ih raketo, čez 10 let je oženil podmornico, ker ni poslušal moje teorije, ki drži v 80 ali več%.

Podpis!!

Teorija drži v več kot 90% če je še ata normalen možakar.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Poznam eno, čez 50, seksipilno za popizdit.

Dve hčerki, okol 30 pa ne bi ni štapom.

Jebiga, izjeme potrjujejo pravilo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
No, jaz nimam stikov z bivšimi, ker jih ne rabim. Bivši z razlogom!!

Pa vnedar enega srečam 1x- 2x na leto. Ostal je isti, ima fejst punco. Nič posebnega...
Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...tok mi gre na živce. Še kr...pa že 6 let je od tega
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No, jaz nimam stikov z bivšimi, ker jih ne rabim. Bivši z razlogom!!

Pa vnedar enega srečam 1x- 2x na leto. Ostal je isti, ima fejst punco. Nič posebnega...
Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...še vedno ga ljubim. Še kr...pa že 6 let je od tega
grin1.gif
shocked-1.gif