Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
se mi je dozdevalo
Pa kaj se režiš? To je čista resnica. Se spomnim 10+let nazaj, so kolegi za vsako frajlo žvižgal, jaz sem pa že takrat gledal kakšna je mami in delal na selekciji. Vedno sem zagovarjal tezo, da je to naložba v prihodnost, mama mora bit milf, pa tut, če je tamala kumrna ko je mala, tiste, ki bodo vitke tudi po porodu se razvijejo šele po 20-em v žensko. Ne pa, da je vsa kipeča pri 17ih, to bo zihr trajekt pr 30ih Lep primer je kolega..., zahaklal pri 18ih raketo, čez 10 let je oženil podmornico, ker ni poslušal moje teorije, ki drži v 80 ali več%.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Izgleda drži rek, da če hočeš videt, kakšna bo tvoje čez 20 let, da moraš samo njeno mamo pogledat.
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
drugače pa po mb je včasih neprijetno hodit ko jih srečavaš kr lepo po vrsti :S
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Predvidevam da noben izmed nas ni meu samo 5 bab
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa kaj se režiš? To je čista resnica. Se spomnim 10+let nazaj, so kolegi za vsako frajlo žvižgal, jaz sem pa že takrat gledal kakšna je mami in delal na selekciji. Vedno sem zagovarjal tezo, da je to naložba v prihodnost, mama mora bit milf, pa tut, če je tamala kumrna ko je mala, tiste, ki bodo vitke tudi po porodu se razvijejo šele po 20-em v žensko. Ne pa, da je vsa kipeča pri 17ih, to bo zihr trajekt pr 30ih Lep primer je kolega..., zahaklal pri 18ih raketo, čez 10 let je oženil podmornico, ker ni poslušal moje teorije, ki drži v 80 ali več%.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No, jaz nimam stikov z bivšimi, ker jih ne rabim. Bivši z razlogom!!
Pa vnedar enega srečam 1x- 2x na leto. Ostal je isti, ima fejst punco. Nič posebnega...
Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...še vedno ga ljubim. Še kr...pa že 6 let je od tega
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi: