Bitcoin-hudičeva valuta.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Po drugi strani... kaj boljšega pa obljublja dash, monero, zcash? Pa poglej cene. Ni vse samo v tem.

Po moje zna Stellar zrast v pihodnjih dneh za cca 30%, ne bi mu pa tudi pripisoval nekaj bajnega do konca leta.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Monero obljublja anonimnost... Monero je ql, fajn za kakšne manj legalne zadeve.

Dash, zcah pa ne vem.

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
A še kdo ne more v kraken zaradi napake na serverju - že nekaj dni...

p.s. imam 2000 eu recimo temu odveč... kje najdem kake napotke za telebane - kako bi jih vložil v kriptovalute, katere, preko katerega sistema (kraken mi ne dela),..

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
jebeš kraken. bitstamp pol pa tam trguj. Če bi pa še kake alt coine pa še binance.

Pika40

Zelenc'
7. dec 2017
15
0
1
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Pika40, si že registrirana na Bitstampu? Zadnjič si spraševala, da čakaš verifikacijo. Ko boš registrirana na Bitstampu, naredi še eden account na Binance in si potem pošlji iz Bitstampa recimo priporočam Ripple (zaradi hitrosti in majhnega fee-ja) na Binance in ko boš imela na Binancah Ripple, si pretvori v BTC in potem lahko kupuješ mnogo valut, ki jih imajo gor.
Pazi, da si na Binancah odpreš tudi Ripple naslov in ne karkoli drugega, ker bo šel ves denar v maloro. Najprej pa si pošlji v vrednosti ene 10-15€, da boš videla, če delaš prav.

Ja, res je na Bitstampu sem se prijavila prejšnji teden. V tem času sem iskala še druge borze, za bittrex sem pogledala kar nekaj posnetkov kako se jo uporablja. In se naučila tudi to kar omenjaš, da prenašaš ripple med borzami itd. In ker mi je postal bittrex že skoraj domač sem se danes registrirala, a če ga bom želela zares uporabljati moram posredovat še slike osebnih podatkov.... Zato me zanimajo vaše izkušnje, kako ste se na borzah registrirali, katerim zaupate in katerim pošljete slike osebnih podatkov?
Hvala za nasvet glede binance, bom pogledala...
Ker se o kriptosvetu šele učim bom v prihodnosti prosila še za mnenje v katere altcoine vlagati. Za začetnike se mi zdi tudi zanimiv iconomi, gre dejansko za sklade z različnimi kriptovalutami. Ima kdo izkušnje z njimi?

B81

22. jul 2007
37.613
10.908
113
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
no zdej pa še en nasvet dej vse v stellar boš prijetno presenečen pazi pri pumpu skoči vseeno vn.

Ni trenutno skoda verga za menjavo v stellar?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zdaj bom raje počakal da se mi LTC pobere. Kaj je boljše potem; Stellar, NEO ali kaj tretjega?

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
btc ni bohve kva....

xrp in xlm sta imela korekcijo, danes bo šlo naprej....

Naprej dol al gor?

Sem imel ponoci nastavljene nakupne orderje za xrp in so se mi vsi sprozili. Tudi tisti “zelo” nizko.
Pa ne vem al bi sedaj tole drzal al?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Dajte povedat ti, k itrejdate:
Ali ste v vejem plusu s trejdanjem, kot ce bi samo HOLDali ?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mogoče nekaj malega, ko sem šiftal med BTC in XRP. Največ pa plusa pa s HODLanjem par let. :D

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
ne vem kaj naj rečem. Če bi holdal bi sigurno imel več. Če bi kupil BTC na začetku leta in ga držal bi imel danes 14x več
smile-1.gif

No nisem naredil tega. V to "igrico" sem vstopil konec avgusta. V prvem tednu ali dveh s holdanjem naredil cca. +30%. Potem pa grda korekcija, vsi pametni po forumih, stop orderji, panika in sem bil na -40% glede na vložek. Najprej sem rabil nekaj časa, da sem "prišel k sebi". Gledal na vse skupaj bolj od daleč in iskal primeren in varen trenutek kdaj spet skočiti na vlak. Pa ga nisem našel
smile-1.gif

Zato sem začel skakati not/ven, da bi nekako pokril izgubo. Samo na Bitstampu. Danes sem na 25% plusu glede na vložek iz začetka septembra.

Pod črto je holdanje verjetno res bol dobičkonosno. Samo kaj ko nismo dovolj pametni. Veš kolikokrat sem prodal BTC in se počutil dobro, ker sem imel občutek, da mi je uspelo uloviti trenutek. Pa na koncu vidiš, da je bilo prehitro prodano.
Isto sedaj XRP. se mi je zdelo, da pri 0.3 je pa res dovolj zaslužka in šel ven. V naslednjih urah pa je šel na 0.6
smile-1.gif

Ne vem. En del sedaj premikam na Bittrex v različne kojne. Manjše zneske, ki jih bom verjetno pustil pri miru. Z enim delom bom pa še naprej igral na srečo.

listek890

Pripravnik
12. nov 2016
36
0
6
Jaz z holdanjem, dosti bolj kot trade. Sicer mi je parkrat uspelo nekaj dobrih tradov, samo to gre preveč časa in živcev za to. Rajši ga študiram, ure in ure, ter se nato odločim za potencialnega.
Eden od teh je sigurno Aethernity, v začetku leta bo mainnet. Pa kmalu pride Wanchain in Icon (to kar je ICON na coinmarcetcap ni prava zadeva, je futures) . Z Aionom bodo po mojem harali, nova naveza v blockchanu.
PA seveda slovenski Hive (HVN). Že sedaj je x 5 odkar sem ga kupil, če pa malo premisliš, kaj želijo narediti in kakšne dogovore že imajo (Rusija) pa je to eden od winnerjev letošnjega leta. btw: 21.12 pride ven beta, verjetno še pred Populousom. Good times

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
sam problem je, ker vsak dan priden x novih kojnov. In naenkrat imaš seznam zelo dolg. In pol kaj na vsakega 100€? In čakat? Enim uspe v prvem letu, enim čez 4 leta, drugim nikoli.

Pod črto pa je + verjetno res največji s tem.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Po 2 urah drkanja mi je uspelo prenesti € s krakna
crazy1.gif

(ok prenesti... V bistvu oddati naročilo)

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
ne vem kaj naj rečem. Če bi holdal bi sigurno imel več. Če bi kupil BTC na začetku leta in ga držal bi imel danes 14x več
smile-1.gif

I can feel your pain. Kdo bi si mislil, da je HODL skill, ki ga je tako težko osvojit.

listek890

Pripravnik
12. nov 2016
36
0
6
Kraken je v k**** že zelo dolgo, baje imajo slabe serverje ali nekaj takega. Je pa vsaj legit drugače.

Igi ni treba v vsakega 100€, rajši v enega v katerega verjameš daš jurja.

Je pa to igra s časom seveda, tu samo potrpežljivi zmagajo
smile-1.gif

Po mojem je z blockchaini še najmanjši riziko, vsi grejo gor sčasoma. Tokeni so bolj rizični, je pa zato lahko nagrada večja. Veritaseum in Populous na primer, to so letošnji icoji, ki so imeli ico price 0,33€ pa nekje evro. Sedaj pa med top projekti, pa ni niti še produkt zunaj.

Po 21.12 pa bomo videli, če ima Hive v rokavih to kar obljublja. Če izpolnijo pričakovanja, jih vidim v top 100, če ne bo sell the news prevelikega.