ne vem kaj naj rečem. Če bi holdal bi sigurno imel več. Če bi kupil BTC na začetku leta in ga držal bi imel danes 14x več
No nisem naredil tega. V to "igrico" sem vstopil konec avgusta. V prvem tednu ali dveh s holdanjem naredil cca. +30%. Potem pa grda korekcija, vsi pametni po forumih, stop orderji, panika in sem bil na -40% glede na vložek. Najprej sem rabil nekaj časa, da sem "prišel k sebi". Gledal na vse skupaj bolj od daleč in iskal primeren in varen trenutek kdaj spet skočiti na vlak. Pa ga nisem našel
Zato sem začel skakati not/ven, da bi nekako pokril izgubo. Samo na Bitstampu. Danes sem na 25% plusu glede na vložek iz začetka septembra.
Pod črto je holdanje verjetno res bol dobičkonosno. Samo kaj ko nismo dovolj pametni. Veš kolikokrat sem prodal BTC in se počutil dobro, ker sem imel občutek, da mi je uspelo uloviti trenutek. Pa na koncu vidiš, da je bilo prehitro prodano.
Isto sedaj XRP. se mi je zdelo, da pri 0.3 je pa res dovolj zaslužka in šel ven. V naslednjih urah pa je šel na 0.6
Ne vem. En del sedaj premikam na Bittrex v različne kojne. Manjše zneske, ki jih bom verjetno pustil pri miru. Z enim delom bom pa še naprej igral na srečo.