Bitcoin-hudičeva valuta.

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Ni panike. Dokler mas profit je kul.

Drugace pa pricakujem tudi dvig NXT coina v kratkem. V bistvu bi ga bilo pametno drzati tudi na dolgi rok.
NXT se pumpa zaradi IGNIS. Ker se dobi za 1 NXT 0.5 IGNIS, ki je od ARDR. ARDR je pa NXT na steroidih. Ko bo airdrop končan
zna NXT lepo padet dol.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Jaz tud cakam na ~500, (mislim, da je to tudi realna vrednost glede na network difficulty)

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
A se koga skrbi to, da so "borzam" dali moznost shortanja BTC... ker cesa se jaz bojim je da v 2018 sledi pump/dump... celotnega marketa. Mislim, da je to nasledni velik preizkus za BTC in mogoce rasprodaja po 1000$....

Pika40

Zelenc'
7. dec 2017
15
0
1
Živijo, naletela sem na težavo pri registraciji oziroma verifikaciji na borzi. Izpolniti moram še naslednji dve polji:
Street Address
Apartment or Unit
Če npr. živim na Ljubljanska 1, napišem pod Street Address Ljubljana, pod Apartment or Unit pa 1 ali pišem vse pod Street Adress (torej Ljubljanska 1) in Apartment or Unit ostane prazno? Hvala za odgovor...

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik Pika40 pravi:
Živijo, naletela sem na težavo pri registraciji oziroma verifikaciji na borzi. Izpolniti moram še naslednji dve polji:
Street Address
Apartment or Unit
Če npr. živim na Ljubljanska 1, napišem pod Street Address Ljubljana, pod Apartment or Unit pa 1 ali pišem vse pod Street Adress (torej Ljubljanska 1) in Apartment or Unit ostane prazno? Hvala za odgovor...

Apartment or Unit pusti prazno.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kakšna je zgodba XVG? Se ga splača nekaj kupiti za holdanje? Pa NEO in IOTA? Tile so dostikrat omenjeni...

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
A mi lahko en nekaj razloži.

Prodam LTC trenutna cena tam je 259.25€. npr. 1 LTC moral bi dobit 259.25€. Ampak ne, dobim 253€ na to pa gre še fee in je na koncu 250€. Ok za maržo razumem ampak od kje tista razlika med trenutno ceno in tistim kar dobiš na račun, ker še naslednjih nekaj minut je bila cena ista?

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
verge sem kupil nizko po nasvetu optiplexa in ker je bil res drobiš ga držim in čakam da bo is tistega drobiža 10000eur. če bo tako kot je optiplex napovedal in trenutno tudi tja kaže potem bo to kaj kmalu realno
nahrung002.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Pri prodaji izberi "limit order", če želiš točno ceno, ki si si jo zamislil. Pri "Instant" pa prodaš takoj. Cena ti tisti trenutek ni pomembna.

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik netko pravi:
verge sem kupil nizko po nasvetu optiplexa in ker je bil res drobiš ga držim in čakam da bo is tistega drobiža 10000eur. če bo tako kot je optiplex napovedal in trenutno tudi tja kaže potem bo to kaj kmalu realno
nahrung002.gif

Enako jaz. Vidim, da sem dal premalo gor
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Pri prodaji izberi "limit order", če želiš točno ceno, ki si si jo zamislil. Pri "Instant" pa prodaš takoj. Cena ti tisti trenutek ni pomembna.

+ prodajaš po premici povpraševanja, Kar verjetno pomeni, da prva stotinka prodanega ne bo enako vrednotena kot zadnja stotinka prodanega. Preveri po kakšni ceni se je prodajalo med "transaction".

Pika40

Zelenc'
7. dec 2017
15
0
1
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Pika40 pravi:
Street Address
Apartment or Unit

Apartment or Unit pusti prazno.

Hvala igi za odgovor, a žal me je sistem zavrnil (No public record match). To se mi je zgodilo na Bittrex-u. Sedaj moram nadgraditi na izboljšano stopnjo, torej moram poslati sliko osebnega dokumenta. A je tu med vami še kdo, ki ima izboljšano stopnjo? Nerada pošiljam osebne podatke, zato me zanima koliko je ta borza zaupanja vredna? In koliko časa ste čakali na potrditev? Kaj pa Poloniex, je zaupanja vredna, ste jim poslali svoj osebni dokument?

Pika40

Zelenc'
7. dec 2017
15
0
1
Trejdam lahko takoj tudi na bittrex, samo je nakazovanje enosmerno (torej na bittrex, ne pa tudi iz njega), dokler ne upgrejtam na izpojšano stopnjo:

Please check below to see what limit your account falls under.
1.New/Unverified Accounts: Unverified accounts have a 0 BTC withdrawal limit.
2.Basic Accounts: Basic accounts can currently withdrawal .4 (or equivalent) BTC per day. This number is configured to be approximately $3000 per day and will periodically change to further align with that target.
3.Enhanced Accounts: 100 (or equivalent) BTC per day with two-factor enabled

A binance tega nima? Velikokrat se omenja tudi Poloniex, vaše izkušnje?