NXT se pumpa zaradi IGNIS. Ker se dobi za 1 NXT 0.5 IGNIS, ki je od ARDR. ARDR je pa NXT na steroidih. Ko bo airdrop končanCitat:
Uporabnik Miikech pravi:
Ni panike. Dokler mas profit je kul.
Drugace pa pricakujem tudi dvig NXT coina v kratkem. V bistvu bi ga bilo pametno drzati tudi na dolgi rok.
Citat:
Uporabnik Pika40 pravi:
Živijo, naletela sem na težavo pri registraciji oziroma verifikaciji na borzi. Izpolniti moram še naslednji dve polji:
Street Address
Apartment or Unit
Če npr. živim na Ljubljanska 1, napišem pod Street Address Ljubljana, pod Apartment or Unit pa 1 ali pišem vse pod Street Adress (torej Ljubljanska 1) in Apartment or Unit ostane prazno? Hvala za odgovor...
Citat:
Uporabnik netko pravi:
verge sem kupil nizko po nasvetu optiplexa in ker je bil res drobiš ga držim in čakam da bo is tistega drobiža 10000eur. če bo tako kot je optiplex napovedal in trenutno tudi tja kaže potem bo to kaj kmalu realno
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Pri prodaji izberi "limit order", če želiš točno ceno, ki si si jo zamislil. Pri "Instant" pa prodaš takoj. Cena ti tisti trenutek ni pomembna.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Pika40 pravi:
Živijo, naletela sem na težavo pri registraciji oziroma verifikaciji na borzi. Izpolniti moram še naslednji dve polji:
Street Address
Apartment or Unit
Če npr. živim na Ljubljanska 1, napišem pod Street Address Ljubljana, pod Apartment or Unit pa 1 ali pišem vse pod Street Adress (torej Ljubljanska 1) in Apartment or Unit ostane prazno? Hvala za odgovor...
Apartment or Unit pusti prazno.
binance nima nič takih vertifikacij za štart, par minutk pa trejdaš. fiat moraš pa na kraken/bitstamp nakazat pa tam zamenjat v coine in nato prenakazat na binance.Citat:
Uporabnik Pika40 pravi:
Cash, govorim o Bittrexu.