Bitcoin-hudičeva valuta.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To sem dobil včeraj... Danes šel qtum gor..

Buy Qtum under 84000 Undervalued coins with upcoming news. Volume increasing. Breakout likely.

Ta pa je sveža. Direkt z vzhoda..

Buy Strat under 58000 and hold in accumulation zone soon big spike.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik listek890 pravi:
Pozdrav!
En čas vas že berem in sem se odločil, da bom začel sodelovati v debati. Tudi sam sem lastnik večih coinov in verjamem v prihodnost v blockchainu. Zanimivo mi je, da ljudje še vedno vlagajo v Bitcoin (nimam nobenega), čeprav so altcoin dosti bolj uporabni in naprednejši. Sam sem najbolj vlagal v slovenski Hive (hvn), ki je poleg Populousa in Paypia najbolj potencialen v svetu invoice kupovanja in je blockcahin idealen za to. Zanima me, če si jih kateri lasti in kaj meni o njem?
Btw, LTC bo tu ostal, koliko bo vreden ne vem, so pa to valute, ki so že prestale zob časa in so zelo zanesljive. Lp

Btc je in bo vedno pomembn igralec v kripto svetu, sploh pa zdaj ko raste. Pametno pa je tudi met altcoine jasno, ker so v določenih pogledih superiorni btcju. Nobenega od teh nima, za populous pa sem prebral zelo pozitivne stvari.

Nekaj najbolj perspektivnih kovancev po mojem mnenju: Btc, Waves, Lisk, Eos, Stratis, Ethereum, Neo, Ark, Nem....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še en inside... Samo za vas alter
smile-1.gif
Baje bo Lisk naslednjih nekaj ur rasto...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.906
113
40
MB
na kak rok? kratkoročno bo verjetno še šla dol, saj so danes objavili da nimajo nobenega uradnega dogovora z microsoftom, oz se to ze pozna na ceni ...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
na kak rok? kratkoročno bo verjetno še šla dol, saj so danes objavili da nimajo nobenega uradnega dogovora z microsoftom, oz se to ze pozna na ceni ...

Recimo, rok za pol leta?

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
To sem dobil včeraj... Danes šel qtum gor..

Buy Qtum under 84000 Undervalued coins with upcoming news. Volume increasing. Breakout likely.

Sem ga imel nekaj časa... pa je danes dosegel moj nastavljeni nivo in se prodal... A imaš info do kam bi lahko šlo? da vidim, če nazaj kupim
redface-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nič več ne vem ko to, kar sem napisal. Kupi stratis, če še nisi. Za za lisk pa bomo vidli. Če ne bo hudega pumpa do jutra, pol je bil info napačn..

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
ma qurc... sem hotel še nakaj denarja dodat pa ne morm na Bittrex poslat...

Pri riplu piše "Wallet Offline - Routine Maintenance"

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Neki se fajn kuha k dost borz crkuje, spreadi so nenormalni, withdrawal coinov ne dela. K bo tole naval za prodajat bo bolš it na
nahrung002.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
čeprav sem se odločil, da ne bom več "skakal not/ven" sem skoraj na vrhu prodal LTC, ETH in BTC. Pri riplu sem bil pa prehiter... stop loss mi je v zelo hitrem padcu včeraj zvečer zelo slabo odprodal zadevo.
Ker tole ni več realno in me je strah postalo. Bom kak dan počakal v €.

Klinc očitno jst nisem za te igrice.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Ni panike. Dokler mas profit je kul.

Drugace pa pricakujem tudi dvig NXT coina v kratkem. V bistvu bi ga bilo pametno drzati tudi na dolgi rok.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
zna bit neki dan funny story, k bo v bistvu majstr s prodanimi 136 bitcoini iz prvih strani mel v žepu več kot pa bi mel, če bi jih hodlal. se je že dogajal na .com in balkanu
grims-1.gif