Citat:
Uporabnik Cash pravi:
A si dal instant?
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Zelo zanimiv članek. Obvezno za prebrat, sploh če ste v dvomih kdaj vse skupaj prodat.
Don’t fall for the hype — Why Bitcoin’s $10,000 Price Doesn’t Reflect Its True Value.
https://decentralize.today/don...ue-6b42a59fce0a
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Instant ti proda po najvišji ceni kjer so kupci, ti pa instant proda. Ampak če ni celotne količine pri 0.2 ti bo en del prodalo po 0.19.
Vsaj nekako tako jaz to razumem.
aja pa stran od coinbase ter kraken. ogromno ljudi to priporoča.
link za alternative
https://www.reddit.com/r/CoinBase/comments/7jkdyp/best_coinbase_alternatives/
sem se že spravil stran od tam in se vertificiral na bitstamp ter registriral na binance.Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Hehe probaj Kraken, dve uri porabiš da se logiraš. Mam občutek da bo to prva borza k bo propadla.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik netko pravi:
verge sem kupil nizko po nasvetu optiplexa in ker je bil res drobiš ga držim in čakam da bo is tistega drobiža 10000eur. če bo tako kot je optiplex napovedal in trenutno tudi tja kaže potem bo to kaj kmalu realno
Enako jaz. Vidim, da sem dal premalo gor
Citat:
no zdej pa še en nasvet dej vse v stellar boš prijetno presenečen pazi pri pumpu skoči vseeno vn.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
no zdej pa še en nasvet dej vse v stellar boš prijetno presenečen pazi pri pumpu skoči vseeno vn.
Stelar je naredil letos že veliko.... za moje pojme preveč za to kar obljubljajo Zgolj povezava z IBM-om ni veliko, bo treba še kaj v praksi naredit.
Po mojem mnenju ga čaka podobna usoda kot Ripple...padec, stagnacija in potem ko bodo začeli zadeve udejanjati ponovno velika rast.
Enako IOTA....na pol delujoča beta verzija s polno "obljub" dejanskega delovanja pa (še) ni. Po mojem mnenju tudi prevelik pump glede na realizirano.
Ripple je spal pol leta, sedaj je pa začel svoj pohod. Zelo dobra tehnologija a kaj ko ga vlagatelji nočejo sprejeti ker naj ne bi bil decentraliziran ter zaradi velikega števila kovancev. tehnologija je pa TOP mnogo boljša in delujoča napram ostalim tekmecem med top 10.