Bitcoin-hudičeva valuta.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Na Binance se registriras v 5 minutah, vendar je problem, ker si moras iz nekje nakazat BTC oz katerokoli drugo valuto, ker z banko ne operirajo. Limit na Binance brez verifikacije je 2 Btc

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Cash tako je. Samo koliko vem tudi ostale borze poslujejo podobno, razen Kraken/Bitstamp - mogoče še kakšna? Če hočeš da je na borzi veliko alt coinov potem je ponavadi problem ker ne moreš direkt tja nakazat evre.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
A si dal instant?

Ja uporabil sem instant oz. to je na Coinbase. Od kje tista luknja vmes? Ker cena je bila še nekaj časa potem ista jaz sem vse v 30s naredil.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Zelo zanimiv članek. Obvezno za prebrat, sploh če ste v dvomih kdaj vse skupaj prodat.

Don’t fall for the hype — Why Bitcoin’s $10,000 Price Doesn’t Reflect Its True Value.
https://decentralize.today/don...ue-6b42a59fce0a

Torejkdaj prodat ? jaz bom gemblal doker nebo BTC 50.000, ce gre vse prej v K. bo pac slo
smile-1.gif

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
Bittrex imam enhanced verification. Poslati sem moral sliko sebe, ko držim osebno v roki. Po 3h urah sem bil verified.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Hehe probaj Kraken, dve uri porabiš da se logiraš. Mam občutek da bo to prva borza k bo propadla.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Instant ti proda po najvišji ceni kjer so kupci, ti pa instant proda. Ampak če ni celotne količine pri 0.2 ti bo en del prodalo po 0.19.
Vsaj nekako tako jaz to razumem.

aja pa stran od coinbase ter kraken. ogromno ljudi to priporoča.
link za alternative
https://www.reddit.com/r/CoinBase/comments/7jkdyp/best_coinbase_alternatives/

Ja vem Coinbase je en navaden joke. Ampak vseeno še ima ceno 250€ in ti stisneš sell (coinbase ima itak instant ceno) potem pričakujem da bom za tisto trenutno ceno -provizija tudi prodal, ne pa da se proda za 243-provizija. Od kje poberejo teh dodatnih 7€?

Sem že naredil račun drugje

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Hehe probaj Kraken, dve uri porabiš da se logiraš. Mam občutek da bo to prva borza k bo propadla.
sem se že spravil stran od tam in se vertificiral na bitstamp ter registriral na binance.
porabil nekaj dni da sem tist drobiž katerega imam v crypto stran spravil. sem že mislil da sem izgubil tist denar ampak po nešteto poskusih mi je le ratalo.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.526
2.283
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik netko pravi:
verge sem kupil nizko po nasvetu optiplexa in ker je bil res drobiš ga držim in čakam da bo is tistega drobiža 10000eur. če bo tako kot je optiplex napovedal in trenutno tudi tja kaže potem bo to kaj kmalu realno
nahrung002.gif

Enako jaz. Vidim, da sem dal premalo gor
smile-1.gif

Jest sem ga danes prodal. Naredil je 100%+. Sem šel tether. Če bodo shortali na Bitcoin bo jok. XVG je vezan na BTC
Jest sem se mal usral zjutraj jebiga.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pika40, si že registrirana na Bitstampu? Zadnjič si spraševala, da čakaš verifikacijo. Ko boš registrirana na Bitstampu, naredi še eden account na Binance in si potem pošlji iz Bitstampa recimo priporočam Ripple (zaradi hitrosti in majhnega fee-ja) na Binance in ko boš imela na Binancah Ripple, si pretvori v BTC in potem lahko kupuješ mnogo valut, ki jih imajo gor.
Pazi, da si na Binancah odpreš tudi Ripple naslov in ne karkoli drugega, ker bo šel ves denar v maloro. Najprej pa si pošlji v vrednosti ene 10-15€, da boš videla, če delaš prav.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
no zdej pa še en nasvet dej vse v stellar boš prijetno presenečen pazi pri pumpu skoči vseeno vn.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
no zdej pa še en nasvet dej vse v stellar boš prijetno presenečen pazi pri pumpu skoči vseeno vn.

Stelar je naredil letos že veliko.... za moje pojme preveč za to kar obljubljajo Zgolj povezava z IBM-om ni veliko, bo treba še kaj v praksi naredit.

Po mojem mnenju ga čaka podobna usoda kot Ripple...padec, stagnacija in potem ko bodo začeli zadeve udejanjati ponovno velika rast.

Enako IOTA....na pol delujoča beta verzija s polno "obljub" dejanskega delovanja pa (še) ni. Po mojem mnenju tudi prevelik pump glede na realizirano.

Ripple je spal pol leta, sedaj je pa začel svoj pohod. Zelo dobra tehnologija a kaj ko ga vlagatelji nočejo sprejeti ker naj ne bi bil decentraliziran ter zaradi velikega števila kovancev. tehnologija je pa TOP mnogo boljša in delujoča napram ostalim tekmecem med top 10.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:

Stelar je naredil letos že veliko.... za moje pojme preveč za to kar obljubljajo Zgolj povezava z IBM-om ni veliko, bo treba še kaj v praksi naredit.

Po mojem mnenju ga čaka podobna usoda kot Ripple...padec, stagnacija in potem ko bodo začeli zadeve udejanjati ponovno velika rast.

Enako IOTA....na pol delujoča beta verzija s polno "obljub" dejanskega delovanja pa (še) ni. Po mojem mnenju tudi prevelik pump glede na realizirano.

Ripple je spal pol leta, sedaj je pa začel svoj pohod. Zelo dobra tehnologija a kaj ko ga vlagatelji nočejo sprejeti ker naj ne bi bil decentraliziran ter zaradi velikega števila kovancev. tehnologija je pa TOP mnogo boljša in delujoča napram ostalim tekmecem med top 10.

S tem, da ripl dela na tem, kar se trenutno uresničuje že 13 let. Že pred bitcoinom.