Bitcoin-hudičeva valuta.

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik hja1 pravi:
ksz,

Še en ki bi rad na hitro izgubil 100eur :D

Nimam pojma o kriptovalutah, bi pa pač probal z 100eur za hec. Kako to najlažje storim razen da preberem vseh 117 strani. Kolega mi je svetoval, da na petrolu kupim bitcoine, prenesem v bitstamp ter iz bitstampa na bettrex. Tam potem kupim poljubno valuto. Je to najlažja pot? Kere valute se trenutno splača kupit? In še najpomembnejše, kako v primeru, da mi uspe nekaj iztržit, pretopiti to v eure
smile-1.gif

Vsaj preleti vseh 117 strani. Drugače boš res že takoj v začetku izgubil.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Ne! Petrol ima 7% provizijo.

Če bi si jih res želel sponzorirat, si pol lahko denar nakažeš tudi direkt s petrola na bittrex. Zakaj bi tvoj kolega delal roundtrip preko bitstampa mi ni glih jasno.

Registriraj se na bitstampu in si preko SEPA(Običajno nakazilo iz online banke) nakaži gor denar. Pol pač kupi kar češ. Za prenos na bittrex je naprimernejši ripple.

Če pa hočeš res poenostavit pa uberi naslednje korake:
* Bitstamp
* Sepa -> bitstamp
* kupi karkoli
* hodl

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik hja1 pravi:
ksz,

Še en ki bi rad na hitro izgubil 100eur :D

Nimam pojma o kriptovalutah, bi pa pač probal z 100eur za hec. Kako to najlažje storim razen da preberem vseh 117 strani. Kolega mi je svetoval, da na petrolu kupim bitcoine, prenesem v bitstamp ter iz bitstampa na bettrex. Tam potem kupim poljubno valuto. Je to najlažja pot? Kere valute se trenutno splača kupit? In še najpomembnejše, kako v primeru, da mi uspe nekaj iztržit, pretopiti to v eure
smile-1.gif

Preberi zadnjih 20 strani, pa bo že boljše
wink-1.gif

Moji favoriti: Waves, Lisk, Byteball, Eos, Neo, Eth, Btc

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa še za naprej
smile-1.gif

Res me zanima, kaj bo konec meseca oz. kdaj bo večji drop vseh kovancev... Lani je Btc padel, ker je veliko kitajcev moralo odplačat nek dolg do 8.1. 2017, če se prav spomnim. Zdaj pa..?! Je kdo naletel na kake analize, kaj bi naj sledilo v naslednjih tednih?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
BTC na 20k je kar en garant, zdajle bo pump za BTC.

Sam tukaj se ne da ravno obogatet če se lotiš nakupovat. Jaz bom nekaj dni pustil v BTC dokler se ne odloči za gamblanje na potencialnih.

Se pa sekiram, ker mam 3 avte.
bonk.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
943
455
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zgleda je šlo
smile-1.gif

Previdno z Hitbtc, ker trenutno imajo ogromno težav za raznoraznimi coini, sploh z withdraw, tak da preden si pošlješ v denarnico, malo preveri njihov support forum....

Meni se je NEBL zataknil za par dni, pa je potem šlo naprej, SNC pa sploh ne upam poslat v MyEW dokler se situacija ne skristalizira.