Ne vem, mogoče res, ampak moja plača je zadnjih 10 let enaka, skor v €.Me res zanima kaj je tako hudo pod trenutno vlado. Povprečna plača je krepko zrasla
Ne vem, mogoče res, ampak moja plača je zadnjih 10 let enaka, skor v €.Me res zanima kaj je tako hudo pod trenutno vlado. Povprečna plača je krepko zrasla
Nope, obljubljal je Rjavc in Ludamila prej (kakšno vezo ima zdaj ona s tem tudi ne vem).DeSUS in Ljudmila. To, če se predsedniki zamenjajo, ne pomeni, da lahko prelomil besedo, da ne gre za prevaro, ker so govorili v imenu strank. Seveda v očeh desničarskih skrajnežev je to vse v redu.
DeSUS in Ljudmila. To, če se predsedniki zamenjajo, ne pomeni, da lahko prelomil besedo, da ne gre za prevaro, ker so govorili v imenu strank. Seveda v očeh desničarskih skrajnežev je to vse v redu.
A 88-tega leta se je pa lahko merila podpora ljudstva?
res je, ti si ekstremni levičar.Ta tvoja želja, da se greš besedno igro z mano ti ne bo nič pomagalo. Nisem levičar.
ne poznam konteksta.Kolega cappy boš kaj komentiral Janševo pošiljanje državljanov v Venezuelo? Kar se mene tiče lahko on odjebe v Avstralijo.
A slike kolone avtomobilov, ki so jo naredili z zaprtjem križišča pa ni?Štejte sami če imate veselje: