Zgledajo kot "braća", še frizer isti.Jugo ISIĆ
Ko je pred časom prihajalo do zelo različnih oceh števila ljudi na nekem zborovanju ali protestu (sem že pozabil kaj točno je bilo) na kongresnem trgu se je na koncu ocena na podlagi računalniške simulacije izkazala za najbolj točno. Morda bo tudi v tem primeru tako.15.000 po računalniški simulaciji...
Tudi, če bi bila to realna številka je to v bistvu malo glede na to, da so zdaj združili moči sindikati, opozicijske stranke, Jenull & Co., kaviar levičarji, wannabe umetniki in kulturniki nasploh, yugonostalgiki, flatearthovci, anti5Gjevci, feministke in še in še.Ker napihujete! Rtvslo pravi 40.000
TV Slovenija je imel pred časom v osrednjem dnevniku prispevek o tem kako je Jenull s štirimi kolegi protestiral na bencinski črpalki.Kaj ti bi enako resno jemal tako grupo 5 jenullovcev kot 500.000 ljudi z različnimi ozadji?
Nekako nimamo casa, ti pa tudi dvomim. Grem zdele se nekaj narest na siht, da mi ne bo treba v ponedeljek zvecer hoditi ampak prej. Ce pa visis cele dneve doma in sviras kurcu verjamem, da si z vsem nezadovoljenToliko parazitov na drzavnem mleku na kupu pa ze dolgo ne.
Je kaksen podatek koliko je bilo tam gospodarstvenikov in njihovih delavcev ki to drzavo drzijo pokonci ?
Jaz sem popolnoma nezadovoljen z vlado, pa.ni šans, da grem na protest dokler imamo takšno represijo.Zato, ker ni vseeno ali skupino protestnikov, ki so res res res ampak RES popolnoma nezadovoljni z vlado in zahtevajo njen takojšen odstop ter predčasne volitve predstavlja 5, 500, 50.000 ali pa 500.000+ ljudi.
Kaj ti bi enako resno jemal tako grupo 5 jenullovcev kot 500.000 ljudi z različnimi ozadji?
Jaz sem popolnoma nezadovoljen z vlado, pa.ni šans, da grem na protest dokler imamo takšno represijo.
In očitno imajo protestniki prav, narediti bo treba volitve, da se prešteje zadovoljne in nezadovoljne. Lahko bi vzpostavili elektronsko glasovanje, če že ta kovid drastično spreminja svet.
Nič ti ne pomaga tu lepit na tem desnem forumu, na twitter mu prilepiKaj narest v demokraciji, ko podpora vladi pade:
Kaj se pa ti režiš? Na facebooku šimfaš vlado, tu gor pa si za vlado. Odloči se.