Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Jugo ISIĆ
E2f3XUIXwAI76Ut.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Ko je pred časom prihajalo do zelo različnih oceh števila ljudi na nekem zborovanju ali protestu (sem že pozabil kaj točno je bilo) na kongresnem trgu se je na koncu ocena na podlagi računalniške simulacije izkazala za najbolj točno. Morda bo tudi v tem primeru tako.
Da bodo pa RTV, STA in POP konkretno napihovali številke, kakšna Nova, Domovina itd. pa nižale je pa povsem pričakovano. Me zelo zanima tudi ocena policije... aja ne, ta je pod vplivom Janše, ergo - ta ocena bo nerealna in številka nižja od realne :D Osebno sem pa glede na vse organizatorje ter organizacijo z avtobusi itd. dejansko pričakoval res konkretne številke in tudi, če bi bilo tam dejansko 40.000 folka je to v bistvu malo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Zato, ker ni vseeno ali skupino protestnikov, ki so res res res ampak RES popolnoma nezadovoljni z vlado in zahtevajo njen takojšen odstop ter predčasne volitve predstavlja 5, 500, 50.000 ali pa 500.000+ ljudi.

Kaj ti bi enako resno jemal tako grupo 5 jenullovcev kot 500.000 ljudi z različnimi ozadji?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Ker napihujete! Rtvslo pravi 40.000 :D
Tudi, če bi bila to realna številka je to v bistvu malo glede na to, da so zdaj združili moči sindikati, opozicijske stranke, Jenull & Co., kaviar levičarji, wannabe umetniki in kulturniki nasploh, yugonostalgiki, flatearthovci, anti5Gjevci, feministke in še in še.

Zdaj pa ne vem ali je janšistov tako veliko ali pa vse skupaj v SLO ni tako v p33sdi kot eni pravijo in da se večini ljudi še vedno ne gre na proteste.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.457
3.773
113
Kaj ti bi enako resno jemal tako grupo 5 jenullovcev kot 500.000 ljudi z različnimi ozadji?
TV Slovenija je imel pred časom v osrednjem dnevniku prispevek o tem kako je Jenull s štirimi kolegi protestiral na bencinski črpalki.

petrol.jpg

Pa enkrat s tremi pred sodiščem ali kje že.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.797
6.174
113
blizu močvirne prestolnice
Domovini
V polju zoreče je žito šumelo,
cvetje krasilo zelene travé,
v drevju, grmičju vse glasno je pelo,
s hribov so vriskale bele cerkvé.
Sveta si zemlja,
ti blagoslovljéna si od Najvišjega, Kralja neba;
ti z mojih dedov krvjo napojéna,
tebi vsa moja ljubezen velja.
L.Grozde

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Toliko parazitov na drzavnem mleku na kupu pa ze dolgo ne.
Je kaksen podatek koliko je bilo tam gospodarstvenikov in njihovih delavcev ki to drzavo drzijo pokonci ?
Nekako nimamo casa, ti pa tudi dvomim. Grem zdele se nekaj narest na siht, da mi ne bo treba v ponedeljek zvecer hoditi ampak prej. Ce pa visis cele dneve doma in sviras kurcu verjamem, da si z vsem nezadovoljen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Zato, ker ni vseeno ali skupino protestnikov, ki so res res res ampak RES popolnoma nezadovoljni z vlado in zahtevajo njen takojšen odstop ter predčasne volitve predstavlja 5, 500, 50.000 ali pa 500.000+ ljudi.

Jaz sem popolnoma nezadovoljen z vlado, pa.ni šans, da grem na protest dokler imamo takšno represijo.

In očitno imajo protestniki prav, narediti bo treba volitve, da se prešteje zadovoljne in nezadovoljne. Lahko bi vzpostavili elektronsko glasovanje, če že ta kovid drastično spreminja svet.

• Haha
Reactions: koliko in Matey

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Jaz sem popolnoma nezadovoljen z vlado, pa.ni šans, da grem na protest dokler imamo takšno represijo.

In očitno imajo protestniki prav, narediti bo treba volitve, da se prešteje zadovoljne in nezadovoljne. Lahko bi vzpostavili elektronsko glasovanje, če že ta kovid drastično spreminja svet.
:valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.