Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Režim se zaradi "da grem na protest dokler imamo takšno represijo." :evil:

Daj no, kaj ti manjka? Saj zdaj že lahko spet stranke obiskuješ na domu itd...

Jaz vedno "šinfam vlado", ker sem mnenja, da bi bile najboljše volitve (na FB ne pišem, BTW, imam le biznis akaunt za usa za nekaj drugega)... pa če že desni ne dobijo, pa naj vladajo levi, pametni se bodo adaptirali na nov sistem, reveži pa bodo žal na ulicah. Reveži, ne razvajenci. Ampak zgleda, da s Slovenci drugače ne gre in da bodo spregledali šele čez več naslednjih vlad...
Pa janšovca je volilo pol danes tukaj kvazi levičarjev, jaz pa nikoli, tako da lape :evil:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Režim se zaradi "da grem na protest dokler imamo takšno represijo." :evil:

Daj no, kaj ti manjka? Saj zdaj že lahko spet stranke obiskuješ na domu itd...

Jaz vedno "šinfam vlado", ker sem mnenja, da bi bile najboljše volitve (na FB ne pišem, BTW, imam le biznis akaunt za usa za nekaj drugega)... pa če že desni ne dobijo, pa naj vladajo levi, pametni se bodo adaptirali na nov sistem, reveži pa bodo žal na ulicah. Reveži, ne razvajenci. Ampak zgleda, da s Slovenci drugače ne gre in da bodo spregledali šele čez več naslednjih vlad...
Pa janšovca je volilo pol danes tukaj kvazi levičarjev, jaz pa nikoli, tako da lape :evil:
Ne grem, dokler je represija, sem napisal. Mimogrede ... je treba tudi razumeti stavčne zveze, da jih lahko smiselno citiraš in komentiraš.

• Haha
Reactions: cappy

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Aha potem pa ne verjamem. Ti samo praviš, da si nezadovoljen z vlado, če bi bilo to res, bi včeraj bil tam, kljub (nečloveški) represiji.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Protest je človekova pravica v demokratični družbi. Trenutno imamo stanje, ki ne omogoča varnih protestov. Imamo Hojsa, ki je psihični bolnik. Če se mu sfuzla in policajem naroči streljanje protestnikov, bodo fuknjeni policajo to naredili. Vedno se bo pač našel nekdo, ki bo z veseljem postreljal par civilistov.
Tako kot se je v zdravstvu pojavilo par oseb, ki so z veseljem poskrbeli, da se z virusom pobije par sto pacientov. Nagrade so pa lepe za ta sprevržena dejanja.

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Protest je človekova pravica v demokratični družbi. Trenutno imamo stanje, ki ne omogoča varnih protestov. Imamo Hojsa, ki je psihični bolnik. Če se mu sfuzla in policajem naroči streljanje protestnikov, bodo fuknjeni policajo to naredili. Vedno se bo pač našel nekdo, ki bo z veseljem postreljal par civilistov.
Tako kot se je v zdravstvu pojavilo par oseb, ki so z veseljem poskrbeli, da se z virusom pobije par sto pacientov. Nagrade so pa lepe za ta sprevržena dejanja.
o marija bog pomagaj. hojs ni noben psiho, pač ni trobentica in zdaj vam to ne gre v glavo. In policist verjetno kak psiho test ali dva naredi, preden mu dajo pokalico v roke??
Kje v razlitem svetu in sodobnem času pa so policisti streljali protestnike? ne ga lomit no, samo poglej, kaj vse prenašajo, ko stojijo pred protestniki.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
o marija bog pomagaj. hojs ni noben psiho, pač ni trobentica in zdaj vam to ne gre v glavo. In policist verjetno kak psiho test ali dva naredi, preden mu dajo pokalico v roke??
Kje v razlitem svetu in sodobnem času pa so policisti streljali protestnike? ne ga lomit no, samo poglej, kaj vse prenašajo, ko stojijo pred protestniki.
Kdaj v sodobnem času pa so razvite države vzpostavljale nacistično ideologijo, kakor se jo trenutno pod pretvezo boja za naše zdravje?

• Wow
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd, Matey in B81

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.197
705
113

Lahko postrežeš z konkretnimi imeni glede zdravstva ? Tudi imena pobitih ?

• Všeč mi je
Reactions: Konec

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ampak 40000 ob pomoči sindikata. Poraz za levo stran.
Pred več kot tremi desetletji smo na trgih poslušali Daneta Zajca, Rudija Šeliga, Toneta Pavčka, ... Danes Zlatan Čordić in Boris A. Novak.
ne samo sindikata. tudi medijev in politike.
to je max doseg, še da se kakšni koncerti dovolijo ali pa da gre folk na dopust pa bo pol manj.
represija in diktatura pa taka.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.391
6.164
113
Ali je to Marcel? V tem posnetku je tudi malo zakulisja, dogovori z novinarkami in med organizatorji.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Jaz sem popolnoma nezadovoljen z vlado, pa.ni šans, da grem na protest dokler imamo takšno represijo.
Ja, smo včeraj videli kako hudo se je godilo vsem udeleženim - polovica se jih ni vrnila domov saj so bili pobiti na kraju dogodka ali pa jih je vzela noč, druga polovica pa bo imela doživljenjske posledice. Še dobro, da si ostal doma.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
DeSUS in Ljudmila. To, če se predsedniki zamenjajo, ne pomeni, da lahko prelomil besedo, da ne gre za prevaro, ker so govorili v imenu strank. Seveda v očeh desničarskih skrajnežev je to vse v redu.

Kako pa potem ocenjuješ prevaranta moderndorferja, ki je volilcem obljubil da bo v eni stranki, potem pa preskakuje... prevaranta na kubik?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.197
705
113
trideset let sem živel s tem s.anjem...
Govoriš o 30 letih pred 1991 ali 30 letih po 1991? Ker jaz kakšne velike hebene razlike ne vidim. Ne “”komunizem” ne “kapitalizem“ mi nista dala nič zastonj. Pa tepli me tudi niso. Je pa verjetno razlika med 1945 do 1965 in kasneje. Itak pa nikoli ne gre za ideologijo samo, ampak za oblast in denar. Itak je tudi pri teh protestih v ozadju samo boj za korita, dostop do denarja in kontrola (pre)razporeditve denarja. Samo za to in za nič drugega.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.197
705
113
Ja, smo včeraj videli kako hudo se je godilo vsem udeleženim - polovica se jih ni vrnila domov saj so bili pobiti na kraju dogodka ali pa jih je vzela noč, druga polovica pa bo imela doživljenjske posledice. Še dobro, da si ostal doma.
Ja Matey, le dobro si oglej posnetek. Ljudje so se kar tresli od strahu, kričali. Joj, moja napaka … ko sem dal očala gor pa vključil slušni aparat sem šele točno videl in slišal. Ljudje se niso tresli od strahu, ampak so plesali, niso kričali ampak peli. Med ljudmi se sliši prešeren smeh. Preverite !!! Kakšno ozračje strahu in represije ? Me veseli da so posneli ves ta “happening” ljudi, ki na lepo petkovo popoldne niso meli od dolgcajta kaj počet, pa so rekli, pejmo rušit vlado, bomo lahko vnukom nakladali kok smo bli “power”. Resno razmišljam da bi naslednjič šel prodajat pir pa hotdoge na te proteste. Dnarja ko listja.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.380
-2.952
113
Res ni. A prijavo pristojnemu organu pa si torej že naredil ali si zaradi posedovanja informacij ter molka še vedno sostorilec pri temu zgrešenemu dejanju ali še vedno po vsem tem času samo gobec vrtiš?
evo krivca :
FvTbxL3.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.