Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.609
9.818
113
40
MB
Kakšno smolo ima potem ta Moderndorfer, iz ene hudodelske združbe v drugo in to kar 5x, noro :aplauz:

"S kariero v kar šestih strankah velja za rekorderja med vidnejšimi politiki. Na očitke o pogostem prestopanju med strankami je odgovoril, da mu takšno vprašanje zastavljajo ljudje, ki jim je zmanjkalo argumentov" vir :valjamse:

zadnjic med sejo sem se prav za bal da bo
med sejo zamenjal stranko :D

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Evo, pa ste idiotki na kupčku spet in preštevate kok je res blo ljudi na protestih. Dejmo ta orodja uporabit in preštet, kok ljudi je bilo na Roški nekoč, recimo. Kot da je važno kok jih je blo. Ziher bo 17. val in nešteto mrtvih zarad tega. Boga koalicija pa ne sklamfa skup 46 glasov za Zorčiča zamenjat, opizicija pa ne za Janeza sesut, pa se vrtimo v krogu.....

• Všeč mi je
Reactions: B81 in McGiver

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Govoriš o 30 letih pred 1991 ali 30 letih po 1991? Ker jaz kakšne velike hebene razlike ne vidim. Ne “”komunizem” ne “kapitalizem“ mi nista dala nič zastonj. Pa tepli me tudi niso. Je pa verjetno razlika med 1945 do 1965 in kasneje. Itak pa nikoli ne gre za ideologijo samo, ampak za oblast in denar. Itak je tudi pri teh protestih v ozadju samo boj za korita, dostop do denarja in kontrola (pre)razporeditve denarja. Samo za to in za nič drugega.

Če razlike ne vidiš, nisi živel v komunizmu. Par-nepar, tisti premožnejši so seveda kupili še en ali dva avta da so imeli vse pokrito, boni za bencin, (za moped si dobil pet litrov na mesec), pomanjkanje v trgovinah, depozit za prehod čez mejo, devalvacije in inflacija, čakanje dve leti na novega fičota, (dve leti star se je prodajal dražje kot nov), vsakodnevno skakanje za markami da ti ni inflacija požrla plače, prepoved vseh drugače mislečih (samo ena in edino zveličavna KP,... ja res ni nobene razlike...

• Všeč mi je
Reactions: Spajky in Mr_Wolf

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Ja Matey, le dobro si oglej posnetek. Ljudje so se kar tresli od strahu, kričali. Joj, moja napaka … ko sem dal očala gor pa vključil slušni aparat sem šele točno videl in slišal. Ljudje se niso tresli od strahu, ampak so plesali, niso kričali ampak peli. Med ljudmi se sliši prešeren smeh. Preverite !!! Kakšno ozračje strahu in represije ? Me veseli da so posneli ves ta “happening” ljudi, ki na lepo petkovo popoldne niso meli od dolgcajta kaj počet, pa so rekli, pejmo rušit vlado, bomo lahko vnukom nakladali kok smo bli “power”. Resno razmišljam da bi naslednjič šel prodajat pir pa hotdoge na te proteste. Dnarja ko listja.

Evo tole pivo prodajaj, čez tri proteste boš imel lambota...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Evo tole pivo prodajaj, čez tri proteste boš imel lambota...

Če imaš malo podjetniške žilice in smisla za zajebancijo, prodajaš to pivo na protestih po 20 eur in 5 daš v dobrodelne namene za STA ali Dnevnik, ker ni dobil nič...in bo šlo za med :)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.381
-2.950
113
Kakšno smolo ima potem ta Moderndorfer, iz ene hudodelske združbe v drugo in to kar 5x, noro :aplauz:

"S kariero v kar šestih strankah velja za rekorderja med vidnejšimi politiki. Na očitke o pogostem prestopanju med strankami je odgovoril, da mu takšno vprašanje zastavljajo ljudje, ki jim je zmanjkalo argumentov" vir :valjamse:
Po razponu, je pa najbrž rekorder Janša. Od skrajno levega v zvezi komunistov, do skrajno desnega v novejših časih.

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Po razponu, je pa najbrž rekorder Janša. Od skrajno levega v zvezi komunistov, do skrajno desnega v novejših časih.
Res je. Bi s ižežel, da bi še kdo drugi prišel k pameti. Ampak ne, raje so ostali ponosni nasledniki zveze komunistov slovenije. Onih krvavordečih. Grozno.

• Všeč mi je
Reactions: Spajky

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.381
-2.950
113
Res je. Bi s ižežel, da bi še kdo drugi prišel k pameti. Ampak ne, raje so ostali ponosni nasledniki zveze komunistov slovenije. Onih krvavordečih. Grozno.
Janez je bil preveč lev celo za komuniste. Zato so ga vrgli ven,.
In ni bil noben desident, ti ne pišejo prošenj, da ga vzamejo nazaj.

In v letu 2021 ni več komunistov, so samo bivši komunisti. In en od teh je trenutno PV.
Pravzaprav je Janša edini od predsednikov parlamentarnih strank, ki je bil član komunistične partije.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Na eni strani berem, da je želel "preveč komunistično" (Insajder) in po drugi, da je objavljal o nujni prenovi JLA (wiki). Resnica bo verjetno nekje vmes.

Ste pa levičarji lahko srečni, da so ga vrgli, kdo ve, kaj bi se zgodilo z ZKS.

Potem levičarji sklepate, da se z nagajanjem le maščuje za izgon iz ZKS? :evil:

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Hmm...ko smo obiskovali koncert RadiaCity, je bilo na max. eno leto mislim da 30 000 ljudi in to se mi je zdela neka podobna slika, mogoce celo manj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.