Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Kolega cappy boš kaj komentiral Janševo pošiljanje državljanov v Venezuelo? Kar se mene tiče lahko on odjebe v Avstralijo.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Častna tovariška! :aplauz:
Nimam podatka, da bodo sindikalisti na protestih zato, ker so levi. V vseh okoljih je zares 90 % normalnih ljudi, tudi na protestih, v gledališču, na zabavah itd. Pozabil si mi očitat še Jankovića in pranje Iranskega denar, pa boš popoln. :) Nimam nič s tem.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.238
1.006
113
Nimam podatka, da bodo sindikalisti na protestih zato, ker so levi. V vseh okoljih je zares 90 % normalnih ljudi, tudi na protestih, v gledališču, na zabavah itd. Pozabil si mi očitat še Jankovića in pranje Iranskega denar, pa boš popoln. :) Nimam nič s tem.
Itak je po njihovo vse kar ni z njimi levo. Normalnih ni.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
No no, ne pretiravaj, zakaj le bi ti očital Jankoviča in Iran... In ja, sploh na teh protestih je 90% normalnih ljudi, seveda. Takšnih kot ti, ki jih politika sploh ne zanima :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113

Glede na to, da je bil tist reply namenjen meni in da si potem ti spisal to kar si se ta "po njihovo" nanaša tudi name in kot velikokrat zadnje čase se pošteno motiš. Zame ni levo vse kar ni skladno z mojim razmišljanjem (saj se ne strinjam tudi z marsikatero desno idejo, ki je potem po tvoji metodologiji naenkrat leva, lol) in prav tako zame obstaja tudi normalen folk, ki ga ni malo, lahko bi ga pa bilo več. Res pa ti s svojimi prebliski in izjemnimi pretiravanji med njih definitvino ne spadaš, to pa pač res ne.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Že vnaprej znano: Zgolj neuspel poskus pojanšiti vse Slovence. Nekateri to sprevidijo prej, nekateri kasneje. Nekateri fanatiki so celo prepričani, da je državljanska vojna tik pred vrati. :)

Matey: Napisal je Itak je po njihovo in ne po tvoje. Nisi razumel dobro. Si se že preveč poistovetil s tem stanjem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
No tole me zanima. Če lahko malo opišeš. Torej, s katerimi desnimi idejami se ne strinjaš.
Glede na to, koliko off-topica sem že spisal, se tu ne morem izgovarjat tako da evo odgovor - če se za začetek načeloma lahko zelo dolge debate osredotočim na imho za danes že malo zastarele značilnosti desnice in ti zelo na hitro oz. zelo skopo odgovorim se močno distanciram od vere (tukaj je sicer v ospredju pri desnih krščanska ampak moje mnenje leti na vse) , tradicija in kultura mi pomenita veliko a se ne strinjam, da mora ostati nespremenjena, vse namreč mora do neke mere iti v korak s časom/razvojem, najbolj pa se distanciram od manjka socialne varnosti s strani države (to do določene mere enostavno mora biti za tiste, ki tako ali drugače končajo na dnu družbene lestvice) pa še kaj bi se našlo... Aja recimo nacizem in njihove teorije večvrednosti določenih ras oz. rasizem se mi tudi prav nič ne dopade :p

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Me res zanima kaj je tako hudo pod trenutno vlado. Povprečna plača je krepko zrasla
Vlada je daleč od idealne ampak, če bi bilo pa tako hudo kot stokajo nekateri mediji in ljudje pa bi moralo biti na petkovih protestih 100.000+ ljudi in ne par deset do 10.000. Me prav zanima kakšne bodo številke danes, glede na vse skupaj morda postavijo nov rekord in prebijejo "magično številko" 10k.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in 8888
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.