Saj se ne čudim dogajanjem. Podpiram sindikaliste in vse, ki bodo danes na protestih.to je pa ja klasika ... ne vem zakaj se zdaj cudis
me moti tako sprenevedanje ... neglede na to, da sem politicno nevtralen ...
Saj se ne čudim dogajanjem. Podpiram sindikaliste in vse, ki bodo danes na protestih.to je pa ja klasika ... ne vem zakaj se zdaj cudis
me moti tako sprenevedanje ... neglede na to, da sem politicno nevtralen ...
Saj se ne čudim dogajanjem. Podpiram sindikaliste in vse, ki bodo danes na protestih.
Kaki je, je res bolje da gredo v Venezuelo, ker kake vse šole je dal čež in kaki karakter ma.... Mogoče pa zato praznijo rove in grobišča, rabi plac.Kolega cappy boš kaj komentiral Janševo pošiljanje državljanov v Venezuelo? Kar se mene tiče lahko on odjebe v Avstralijo.
Nimam podatka, da bodo sindikalisti na protestih zato, ker so levi. V vseh okoljih je zares 90 % normalnih ljudi, tudi na protestih, v gledališču, na zabavah itd. Pozabil si mi očitat še Jankovića in pranje Iranskega denar, pa boš popoln. Nimam nič s tem.Častna tovariška!
He he. Itak, še prej lahko gre malo na Kosovo pogledat, svoje brate in sestre.Kolega cappy boš kaj komentiral Janševo pošiljanje državljanov v Venezuelo? Kar se mene tiče lahko on odjebe v Avstralijo.
Itak je po njihovo vse kar ni z njimi levo. Normalnih ni.Nimam podatka, da bodo sindikalisti na protestih zato, ker so levi. V vseh okoljih je zares 90 % normalnih ljudi, tudi na protestih, v gledališču, na zabavah itd. Pozabil si mi očitat še Jankovića in pranje Iranskega denar, pa boš popoln. Nimam nič s tem.
No no, ne pretiravaj, zakaj le bi ti očital Jankoviča in Iran... In ja, sploh na teh protestih je 90% normalnih ljudi, seveda. Takšnih kot ti, ki jih politika sploh ne zanimaNimam podatka, da bodo sindikalisti na protestih zato, ker so levi. V vseh okoljih je zares 90 % normalnih ljudi, tudi na protestih, v gledališču, na zabavah itd. Pozabil si mi očitat še Jankovića in pranje Iranskega denar, pa boš popoln. Nimam nič s tem.
Itak je po njihovo vse kar ni z njimi levo. Normalnih ni.
Že vnaprej znano: Zgolj neuspel poskus pojanšiti vse Slovence. Nekateri to sprevidijo prej, nekateri kasneje. Nekateri fanatiki so celo prepričani, da je državljanska vojna tik pred vrati.Itak je po njihovo vse kar ni z njimi levo. Normalnih ni.
No tole me zanima. Če lahko malo opišeš. Torej, s katerimi desnimi idejami se ne strinjaš.saj se ne strinjam tudi z marsikatero desno idejo
Glede na to, koliko off-topica sem že spisal, se tu ne morem izgovarjat tako da evo odgovor - če se za začetek načeloma lahko zelo dolge debate osredotočim na imho za danes že malo zastarele značilnosti desnice in ti zelo na hitro oz. zelo skopo odgovorim se močno distanciram od vere (tukaj je sicer v ospredju pri desnih krščanska ampak moje mnenje leti na vse) , tradicija in kultura mi pomenita veliko a se ne strinjam, da mora ostati nespremenjena, vse namreč mora do neke mere iti v korak s časom/razvojem, najbolj pa se distanciram od manjka socialne varnosti s strani države (to do določene mere enostavno mora biti za tiste, ki tako ali drugače končajo na dnu družbene lestvice) pa še kaj bi se našlo... Aja recimo nacizem in njihove teorije večvrednosti določenih ras oz. rasizem se mi tudi prav nič ne dopadeNo tole me zanima. Če lahko malo opišeš. Torej, s katerimi desnimi idejami se ne strinjaš.
Vlada je daleč od idealne ampak, če bi bilo pa tako hudo kot stokajo nekateri mediji in ljudje pa bi moralo biti na petkovih protestih 100.000+ ljudi in ne par deset do 10.000. Me prav zanima kakšne bodo številke danes, glede na vse skupaj morda postavijo nov rekord in prebijejo "magično številko" 10k.Me res zanima kaj je tako hudo pod trenutno vlado. Povprečna plača je krepko zrasla
Vidiš, premalo nujno ti deluje biti dodatna številka med udeleženci oziroma če prevedem v jezik ekstremnih levičarjev - zihr si janšist in podpiraš vlado ter ideje Maršala TwittaJoj, pa lih dons nimam cajta za it na protest.
Cene tudi, torej nimaš nobenega profitaMe res zanima kaj je tako hudo pod trenutno vlado. Povprečna plača je krepko zrasla