Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.605
9.820
113
40
MB
Kak ne, poglej malo po forumu, dva tovarisa sta glih iz sestanka na kloju, zacela kampanjo :)

• Všeč mi je
Reactions: B81

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
jutri imate parazitsko parado, to je bolj zate in tebi podobne.

normalni pa nimamo časa za take budalaštine.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
Če te moti fran, te morda ne bo motil Merriam Webster. Beseda tovariš se je uporabljala stoletja preden je nastal pojem komunizem.

Lepo, da se je uporabljala stoletja preden je nastal pojem komunizem. To pa še vedno ne pomeni, da ta beseda ni povezana s komunizmom oz. s sistemom pri nas in enako ne pomeni, da se namesto nje ne bi dalo uporabit marsikatere druge besede. Če bi bilo to v interesu seveda.

Tudi beseda "heil" se je uporabljala dolgo pred dobo Hitlerja in nacizma v Nemčiji pa si lahko mislim, da bi bili ljudje dokaj razburjeni, če bi jo uporabljal še danes.

• Všeč mi je
Reactions: Runo in Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
E2VGCZYX0AIJ2Pf.jpg

• Ljubezen
Reactions: sixpower
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pri knapih so še vedno "komarati". Kar se po nemško napiše "kamerad". Pomeni da je tvoj sotrpin in mu zaupaš na življenje.
"Tovariš" je podobno, vendar izhaja iz Rusije (z ljubeznijo).

Če je to komu žaljivka, naj se gre zdravit v Vojnik. Proti ošpicam, picajzlom, alkoholu in ostalim dejavnikom ki povzročajo delirij. :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
seveda.

daj nam povej, boš še enkrat šarca volil? :valjamse: al nam boš to spet poskusil prikrit? pjača je kurba ker se pol ne spomneš kaj si par mesecev prej pisal...

če sem slabe volje se spomnem na demza in kako ga je nekdo za katerega še profesor na lesarski ve da je "neumen kot moški spolni organ" prepričal da gre po 25letih+ na volitve. :valjamse:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Razmišljam da bi volil tebe. Da ti potem lahko javno porinem prst v firerja.

Jaz razumem, da imate v kleti kislo atmosfero, težko za živet. V kleteh zelo rado zaudarja po fekaljiah ... :rolleyes: , yebiga. Saj bo, če prej ne, ko se ti bo do konca skisalo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
vidim da si zelo razdražen ampak prosim pusti kužke v garaži pri miru saj niso nič krivi.

19. jul 2007
2.846
1.566
113
Nazaj na temo: Bicikljada proti JJ-u 2. del

Pred parlamentom že postavljajo ograje. Zlatko ogleduje teren in išče šibke točke za preboj :fredi:.

• Haha
Reactions: B81
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.