Kaj češ, nekateri nismo zadovoljni s tem, da znamo brati brez premikanja ustnic.Ti delo nalaga izobraževanje!
Kaj češ, nekateri nismo zadovoljni s tem, da znamo brati brez premikanja ustnic.Ti delo nalaga izobraževanje!
Zanimiv, zakaj le potem potrebuje SDS celo medijsko mrežo okol sebe. Ajd ne rečem da bi bla vsaj malo objektivna tko pa ....Slabo si prebral, oziroma si točno to kar si napisal, spadaš med 90% ljudi ki jih mediji obračajo okoli prsta.
Ne sekiraj se, vsak je pameten kakor je, najbolj pa se je za izogibat tistih, ki mislijo da vse vedo in da so najpametnejši.Vsekakor nisem kot šarc in tudi nikoli nisem bil - niti ne želim. S pametjo se pa prav tako nisem nikoli hvalil da bi jo bilo preveč, ker sem absolutno prepričan, da je imam točno toliko kot je rabim.
Pa, dihat znam brez zunanjega ukaza! Torej ne poznam preganjavice in paranoje itd , tako kot npr. ti tule.
Ne sekiraj se, vsak je pameten kakor je, najbolj pa se je za izogibat tistih, ki mislijo da vse vedo in da so najpametnejši.
A tebe ni nič sram, ko vidiš, kake kozle strelja po twiterju?Levičarji, kolesarji, kvazi kultirniki, mediji, sindikati, itd ... se napenjate od njegove izvolitve. Pa nič mu ne morete
A ti priznaš da te je sram za Tanjo in Janija Jankota?A tebe ni nič sram, ko vidiš, kake kozle strelja po twiterju?
Nisem jaz levi. Zgolj fanatiki mislijo,da v SLO živijo zgolj desni in levi. Sploh desničarski skrajneži ne vedo za 90% ljudi.A ti priznaš da te je sram za Tanjo in Janija Jankota?
daj kakšne primere ker me res zanimaSindikalisti se po celi Evropi nazivajo s tovatiši - kameradi,... daj dvigni malo kamen, da sonček not posije v luknjo.
Si tudi ti še vedno prepričan, da je zmagal Trump? To je tvoj fuhrer objavil na twiterju.napiše nekdo ki je obseden z jj, nasede najbolj puhlim novinarskim spinom in o preostanku slo politične scene nima napisanih 2 stavkov.
res je, ti nisi levi al desn, ti si čistokrvni ekstremni levičar.