Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
najbolj zanimivo mi je da to najbolj moti tiste ki ga niso in ne bodo volili... če je tako butasto se mu bo itak negativno poplačalo...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in BuDi

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.728
9.506
113
njegov in recimo hojsov (ter podobno) twiter račun je itak samo za ekstremne levičarje, normalni temu ne sledimo. Poglje objave njgovih twiter veleumov na FBju recimo, šerajo jih levaki, pomeni vsi naročeni. Moraš biti poknjen v glavo.
Torej je naš razdvatri ekstremni levičar? 123 si slišu? :valjamse:

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
njegov in recimo hojsov (ter podobno) twiter račun je itak samo za ekstremne levičarje, normalni temu ne sledimo. Poglje objave njgovih twiter veleumov na FBju recimo, šerajo jih levaki, pomeni vsi naročeni. Moraš biti poknjen v glavo.

Pojma nimam kdo komu sledi, ker nisem na ničemer od naštetih. A ni to zanimivo da vseeno vsi ti izbljuvki pridejo do mene? In predvsem izbljuvki, saj če kdo kaj "normalnega" napiše itak ni zanimivo. Sploh ne bi bilo nobenega problema, če bi ostalo tam kje se je nasralo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Pojma nimam kdo komu sledi, ker nisem na ničemer od naštetih. A ni to zanimivo da vseeno vsi ti izbljuvki pridejo do mene? In predvsem izbljuvki, saj če kdo kaj "normalnega" napiše itak ni zanimivo. Sploh ne bi bilo nobenega problema, če bi ostalo tam kje se je nasralo.

poglej poglej saj si kar sam prišel do cilja in poante twittanja janše.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.452
3.770
113
Ne, res ga nimam, in ne, spet ni trajalo prav dolgo, da se je našel nekdo, ki neprimernost komunikacije opravičuje z drugimi neprimernostmi.

Kot sem že večkrat napisal, če vas ne moti, preslikajte takšno komunikacijo v svojo firmo in poročajte.
Omenjal si Furs, dal sem ti Furs, poleg sem dodal še javni Dars in za dobro mero Policijo... zdaj si pa naredil salto z dvojnim obratom v mojo firmo.
Odjava je desno zgoraj.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Saj eni brez drugih ne morejo, ker se vzajemno hranijo. Če eno stran ukineš, druga nima več smisla.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Janšisti seveda ne ločite med obveščanjem in psovanjem vsega, kar ni po njegovi meri, kar dela Janša. :evil:
Pa še po novem grožnja z državljansko vojno napovedjo levim. Jaz spadam v skupino 90% Slovencev, ki smo normalni, torej nismo ne levi in ne desni in zgolj z grozo opazujemo, kako zelo trpi fuhrer skrajnih desničarjev. Torej, grozno mu je, ko vidi, kako je vse narobe z vsemi drugimi: mediji, ustavno sodišče itd... V bistvu gre za hudo depresivno motnjo.

Lepo prosim, ne vključujte nas 90% Slovencev v to idiotsko vojno. V bistvu se obnašajo, kot da nas ni. Bolano.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Psihiatrični učbeniki navajajo, da avtokratski voditelji pogosto zapadejo v paranojo. Ta proces je pri Janši vedno bolj zaznaven.

• Wow
Reactions: BuDi
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.