Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Kakšno kost? Pacient ima v rokah popolnoma vso oblast, da obračuna z vsemi sovražniki, ki so tisti trenutek na meniju. Za to ne rabi mene, ne rabi denisa, ne cappy-ja, da se pokoljejo med sabo kdo ima prav. Ne rabi, da se strinjamo ali ima njegov panter jajca, tiča ali nič od obojega, ne rabi da se fajtamo kdo je zmagal drugo svetovno,...dela pa ravno to. Oziroma nič drugega kot samo to. In zato je bebec številka ena.

B81

22. jul 2007
37.047
10.572
113
Kakšno kost? Pacient ima v rokah popolnoma vso oblast, da obračuna z vsemi sovražniki, ki so tisti trenutek na meniju. Za to ne rabi mene, ne rabi denisa, ne cappy-ja, da se pokoljejo med sabo kdo ima prav. Ne rabi, da se strinjamo ali ima njegov panter jajca, tiča ali nič od obojega, ne rabi da se fajtamo kdo je zmagal drugo svetovno,...dela pa ravno to. Oziroma nič drugega kot samo to. In zato je bebec številka ena.
Jansovec mece naprej grehe levih (ki niso lih nedolzni, vse prej, kot to, so rdeci, krvavo rdeci) talevi pa pac patrio, bolnico v avstraliji in ostale jansovske rabote...zdaj pa je v tvojih oceh samo jansovec prase, talevi pa bogi bogi...

2. jul 2020
5.115
6.672
113
Pacient ima v rokah popolnoma vso oblast, da obračuna z vsemi sovražniki, ki so tisti trenutek na meniju.

Kaj se je zgodilo do sedaj:
- Zlatko je izgubil in nazaj dobil status umetnika
- STA nima financiranja, čeprav bi direktorček lahko pokazal papirje pred pol leta
- par nesramnih twitov
- par popisanih protestnikov

Res, nam se dogaja skrajni fašizem.

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Par nesramnih twitov/uro. Če to počne random trol ni neke panike. Če to (in predvsem to) počne PM, gre za težko bolezen.

Te pa popolnoma razumem, troli pač držite skupaj.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

B81

22. jul 2007
37.047
10.572
113
+ od nasprotnikov vlade v bolnico spravljen pretepeni novinar.

Lahko to razumes sploh?

2. jul 2020
5.115
6.672
113
Če to (in predvsem to) počne PM, gre za težko bolezen.

Sem se ustrašil, da sem pozabil dodati še kakšen primer fašizma pri nas, ampak izgleda da nisem, pa najbolj sedli na grdo twitanje.

Saj drži, da za vsako pametno izusti par takih, kot da bi hodil v šolo v Strunjanu. Ni pa to razlog za držati neko obsedeno stanje v medijih in kuriti kresove ter kazati riti pred parlamentom.

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Pametno twitanje? Le kaj bi to bilo? Mentalno zdrav PM za izražanje svojih stališč (stališč PM-ja) in komunikacijo z volilci uporablja uradne poti. Še celo službo ima za to ustanovljeno, in kup svetovalcev, urad, agencijo,....ni da ni...(ko mate polna usta zakaj koga plačujete, če lahko poonegavi vse preko twiterja, ne rabi nič od naštetega). Ampak naš jih uporablja v druge namene, sam pa nekontrolirano kot stekel pes kozla po vsem kar pride mimo. Dvakrat na leto, ko je slučajno tak praznik, da se spodobi bit sluzi pa poziva k spravi, državotvornosti,...

• Všeč mi je
Reactions: bizi in zakon

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.452
3.770
113
zdrav PM za izražanje svojih stališč (stališč PM-ja) in komunikacijo z volilci uporablja uradne poti. Še celo službo ima za to ustanovljeno, in kup svetovalcev, urad, agencijo,....ni da ni...

Kaj točno je uradna pot in zakaj Twitter to 2021 ni?
Urad bi moral poklicat novinarje STA in "osrednjih časnikov", jim sporočiti novice, in dogovorit moratorij, da to objavilo lahko ob 19h pri Dnevniku / da si ne skačejo v zelje / - no objavijo - če hočejo pač?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Kaj točno je uradna pot in zakaj Twitter to 2021 ni?
Urad bi moral poklicat novinarje STA in "osrednjih časnikov", jim sporočiti novice, in dogovorit moratorij, da to objavilo lahko ob 19h pri Dnevniku / da si ne skačejo v zelje / - no objavijo - če hočejo pač?
Ti bom odgovoril malo bolj plastično, ker ne ločiš šank debate dveh trolov od komunikacije vodje države z volilci, še bolj kot z volilci pa predvsem z drugimi uradnimi telesi in organi države: Zato ker tebi tudi furs ne pošlje medvedkov in sončkov in preko tinderja položnice za plačilo dohodnine. Ker predvideva da je na drugi strani poslovno in opravilno sposobna odrasla oseba in ker ve kaj je njegova vloga v odnosu do tebe. Ne samo ve, še celo predpisano je (enkrat lahko ugibaš od koga, začne se na "drž" in konča na "ava").

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
Danes dejansko uporablja twitter že toliko pomembnih državnikov in raznoraznih uradov/ustanov po celem svetu, da se takšne sorte komunikacije oz. obveščanja sploh ne more več jemati kot neprimerno. Meni osebno je to sicer še vedno malo čudno ampak očitno sem (preveč?) navajen uradnih komunikacij stare šole.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
njegov in recimo hojsov (ter podobno) twiter račun je itak samo za ekstremne levičarje, normalni temu ne sledimo. Poglje objave njgovih twiter veleumov na FBju recimo, šerajo jih levaki, pomeni vsi naročeni. Moraš biti poknjen v glavo.
Jaz osebno za večino teh twittov izvem od bolj (zelo) levo usmerjenih kolegov, iz MSM (za katere se ve kakšen je njihov modus operandi) ali pa tu gor na tabli od leve scene ter 123-ja :D

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.615
10.825
113
Jaz jih par takih kolegov moral enostavno skrit/izbrisat/odsledit/ ker je ratalo moteče. Bolje bi bilo da bi se pohvalili kdaj pa kdaj kako so na fensi izletu/restavraciji ali pa se slikali poleg nekega avta. Manj boleče za dušo in oko.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.