Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.643
113
Ni državljanska vojna...

Samo Demza smo malo spomnili kaj piše/je pisal pa se je začel sam s, sabo kregat :D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.828
113
tako, na rtv se že pripralvjajo, napovedujejo kdo vse se bo bunil (sami priviligiranci kot ponavadi), v glavnem, sendviči bojo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.643
113
Pa organiziran avtobusni prevoz?

Bo kak "nov" obraz v prvih vrstah?

• Haha
Reactions: cappy

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.828
113
zagotovo bo nekaj profesionalnih protestnikov - beri kulturnikov. Mogoče si bo kdo tudi jetniško malico privošil za kak dan in mehko posteljo. Kokice.

• Všeč mi je
Reactions: cappy in Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
Tako se dogaja, ko en pacient s prevaro sestavi vlado s pomočjo strank, ko so na volilnih soočenjih obljubljali nesodelovanje s kriminalcem.

Kje oz. kaj je bila pa prevara? Oziroma s kakšno prevaro je bila sestavljena vlada? :oops1:

Da so nekatere stranke pojedle besedo o nesodelovanju z Janšo mi je poznano, obljube ni bilo dane nobene ampak za prevaro pri sestavi vlade pa res prvič slišim. Ali s tem ciljaš na odstop Šarca s čimer je prevaral Demza in ostale njegove volilce? :D

Nazadnje urejeno:

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Kje oz. kaj je bila pa prevara? Oziroma s kakšno prevaro je bila sestavljena vlada? :oops1:

Da so nekatere stranke pojedle besedo o nesodelovanju z Janšo mi je poznano, obljube ni bilo dane nobene ampak za prevaro pri sestavi vlade pa res prvič slišim. Ali s tem ciljaš na odstop Šarca ins čimer je prevaral Demza in ostale njegove volilce? :D
Bomo pojasnil, da boš razumel tudi ti. Aja, edino verjetno nevede napačno ločuješ pojme pojesti besedo ali prevarati volilce. Ojoj, kakšen pojem si uporabil. Sicer jaz ponavadi jem hrano. Oprosti, še nikoli nisem jedel besed.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
Bomo pojasnil, da boš razumel tudi ti. Aja, edino verjetno nevede napačno ločuješ pojme pojesti besedo ali prevarati volilce. Ojoj, kakšen pojem si uporabil. Sicer jaz ponavadi jem hrano. Oprosti, še nikoli nisem jedel besed.

Če te torej prav razumem očitaš prevaro strankam, ki so sedaj v koaliciji z SDSom? In to zato, ker so najprej nekaj govorili (ne obljubljali) in nato naredili drugače? Potem sem te pa res narobe razumel, mislil sem namreč, da je Janša koga prevaral.

A za izraz "pojesti besedo" pa še nisi slišal? Ja ok, vse je enkrat prvič, se zgodi. Zdaj vsaj veš, da je to enakovredno temu, da nekaj izjaviš in nato narediš drugače. Podobna stvar je tudi besedna zveza "zarečenega kruha se največ poje".

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Če te torej prav razumem očitaš prevaro strankam, ki so sedaj v koaliciji z SDSom? In to zato, ker so najprej nekaj govorili (ne obljubljali) in nato naredili drugače? Potem sem te pa res narobe razumel, mislil sem namreč, da je Janša koga prevaral.

A za izraz "pojesti besedo" pa še nisi slišal? Ja ok, vse je enkrat prvič, se zgodi. Zdaj vsaj veš, da je to enakovredno temu, da nekaj izjaviš in nato narediš drugače. Podobna stvar je tudi besedna zveza "zarečenega kruha se največ poje".
Ta tvoja želja, da se greš besedno igro z mano ti ne bo nič pomagalo. Nisem levičar.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.