Kako se je en spraševal: Ali je homoseksualnost dedna/nalezljiva/bolezen?
Ne kokice, ponavadi je kranjska klobasa.zagotovo bo nekaj profesionalnih protestnikov - beri kulturnikov. Mogoče si bo kdo tudi jetniško malico privošil za kak dan in mehko posteljo. Kokice.
Tako se dogaja, ko en pacient s prevaro sestavi vlado s pomočjo strank, ko so na volilnih soočenjih obljubljali nesodelovanje s kriminalcem.
Obljubljala ni tega prav nobena. No, morda so kateri to tako razumeli ampak seveda si dandanes marsikdo marsikaj razlaga po svoje in to z realnostjo nima nobene povezave.Katera od strank pa je to obljubljala?
Bomo pojasnil, da boš razumel tudi ti. Aja, edino verjetno nevede napačno ločuješ pojme pojesti besedo ali prevarati volilce. Ojoj, kakšen pojem si uporabil. Sicer jaz ponavadi jem hrano. Oprosti, še nikoli nisem jedel besed.Kje oz. kaj je bila pa prevara? Oziroma s kakšno prevaro je bila sestavljena vlada?
Da so nekatere stranke pojedle besedo o nesodelovanju z Janšo mi je poznano, obljube ni bilo dane nobene ampak za prevaro pri sestavi vlade pa res prvič slišim. Ali s tem ciljaš na odstop Šarca ins čimer je prevaral Demza in ostale njegove volilce?
Bomo pojasnil, da boš razumel tudi ti. Aja, edino verjetno nevede napačno ločuješ pojme pojesti besedo ali prevarati volilce. Ojoj, kakšen pojem si uporabil. Sicer jaz ponavadi jem hrano. Oprosti, še nikoli nisem jedel besed.
DeSUS in Ljudmila. To, če se predsedniki zamenjajo, ne pomeni, da lahko prelomil besedo, da ne gre za prevaro, ker so govorili v imenu strank. Seveda v očeh desničarskih skrajnežev je to vse v redu.Katera od strank pa je to obljubljala?
Ta tvoja želja, da se greš besedno igro z mano ti ne bo nič pomagalo. Nisem levičar.Če te torej prav razumem očitaš prevaro strankam, ki so sedaj v koaliciji z SDSom? In to zato, ker so najprej nekaj govorili (ne obljubljali) in nato naredili drugače? Potem sem te pa res narobe razumel, mislil sem namreč, da je Janša koga prevaral.
A za izraz "pojesti besedo" pa še nisi slišal? Ja ok, vse je enkrat prvič, se zgodi. Zdaj vsaj veš, da je to enakovredno temu, da nekaj izjaviš in nato narediš drugače. Podobna stvar je tudi besedna zveza "zarečenega kruha se največ poje".
Tako se dogaja, ko en pacient s prevaro sestavi vlado s pomočjo strank, ko so na volilnih soočenjih obljubljali nesodelovanje s kriminalcem.
Ja saj vem, ti si eden od tistih "90%, ki jih politika ne zanima", je to lepo razvidnoTa tvoja želja, da se greš besedno igro z mano ti ne bo nič pomagalo. Nisem levičar.