Kaj pa je tako groznega?
Da direktor ZDja ne razmišlja o ukinitvi dopustov?
Da ZD najema s.p.-je in plačuje 40€/uro?
Da gre človek na dopust se spočit, pa mu nekdo slabo vest nabija?
Ali obstaja v SLO kaka aplikacija (spletna), za obrnjeno nizozemsko dražbo?
Torej "kupec" (ZD) objavi ponudbo "v soboto od 16-24 potrebujemo zdravnika za delo na urgenci. "
Začetna ponudba je 10€/uro. In dokler se nekdo ne javi, se ta znesek vsako uro avtomatsko poveča za 1€. Ko se nekdo javi, se "dražba" zaključi.
Prijava s certifikatom, da se zagotovi nek nivo resnosti, tako pri kupcu kot prodajalcu.
Seveda mora kupec najti "sweet spot", koliko prej objavit ponudbo, kako nastavit korak povečanja, koliko je potencialinih izvajalcev,...
Se mi zdi, da bi to že naslednje leto znalo prav pridet.
Pa jabolka na dan prežene zdravnika stran.Čakanje na zdravnika ne škodi, narava zdravi najbolje.
Nč ne prežene.Pa jabolka na dan prežene zdravnika stran.
tako je bilo na urgenci v lj ze pred 20 leti. No še slabše....Urgenca. Prazna čakalnica 2 uri smo čakali 1 uro tega je bilo uradno kao menjava smene.
Tisti pubec doktor ki smo ga videli da je prišel v službo kako uro prej, preden je začel delat.
Po mojem je pri nas zdravstvo gotovo. Boge sestre, ki se skoz opravičujejo.
Še vedno pozabljate da mi nucamo njih . To kar eni delajo je kar jim sistem omogoča.Kak, A ni cele dneve v službi, ko pa ni pa na zdravljenju zaradi izgorelosti?
Ne, ni.Kak, A ni cele dneve v službi, ko pa ni pa na zdravljenju zaradi izgorelosti?
In vzporedni sistem se počasi postavlja:
Nova zasebna bolnišnica v Ljubljani v postopku pridobivanja gradbenega dovoljenja
Kaj bo zraslo na vogalu travnika za Bežigradom in koliko naj bi stala gradnjawww.finance.si
In stare lokacije se bodo zaprle, a ne?To je od diagnostičnega centra Bled ki ima sedaj lokacije nasrane povsod po Lj in sloveniji sedaj pa bodo na enem mestu.