Beraški zdravniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.140
113
Kaj pa je tako groznega?
Da direktor ZDja ne razmišlja o ukinitvi dopustov?
Da ZD najema s.p.-je in plačuje 40€/uro?
Da gre človek na dopust se spočit, pa mu nekdo slabo vest nabija?

Ali obstaja v SLO kaka aplikacija (spletna), za obrnjeno nizozemsko dražbo?
Torej "kupec" (ZD) objavi ponudbo "v soboto od 16-24 potrebujemo zdravnika za delo na urgenci. "
Začetna ponudba je 10€/uro. In dokler se nekdo ne javi, se ta znesek vsako uro avtomatsko poveča za 1€. Ko se nekdo javi, se "dražba" zaključi.
Prijava s certifikatom, da se zagotovi nek nivo resnosti, tako pri kupcu kot prodajalcu.
Seveda mora kupec najti "sweet spot", koliko prej objavit ponudbo, kako nastavit korak povečanja, koliko je potencialinih izvajalcev,...

Se mi zdi, da bi to že naslednje leto znalo prav pridet.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Itak, dohtarji se pa zmenijo kot gradbinci, ne Klikaj ko bo na 50€ pa daj ti bom drugič pa jaz za 60.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.912
113
40
MB
Kaj pa je tako groznega?
Da direktor ZDja ne razmišlja o ukinitvi dopustov?
Da ZD najema s.p.-je in plačuje 40€/uro?
Da gre človek na dopust se spočit, pa mu nekdo slabo vest nabija?

Ali obstaja v SLO kaka aplikacija (spletna), za obrnjeno nizozemsko dražbo?
Torej "kupec" (ZD) objavi ponudbo "v soboto od 16-24 potrebujemo zdravnika za delo na urgenci. "
Začetna ponudba je 10€/uro. In dokler se nekdo ne javi, se ta znesek vsako uro avtomatsko poveča za 1€. Ko se nekdo javi, se "dražba" zaključi.
Prijava s certifikatom, da se zagotovi nek nivo resnosti, tako pri kupcu kot prodajalcu.
Seveda mora kupec najti "sweet spot", koliko prej objavit ponudbo, kako nastavit korak povečanja, koliko je potencialinih izvajalcev,...

Se mi zdi, da bi to že naslednje leto znalo prav pridet.

grozno je to, da je napisan po befelu politike, spravit v red zdravstvene delavce, pa jih malo očrnit pred rajo.

samo vidim da vam ne potegne.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
Urgenca. Prazna čakalnica 2 uri smo čakali 1 uro tega je bilo uradno kao menjava smene.
Tisti pubec doktor ki smo ga videli da je prišel v službo kako uro prej, preden je začel delat.

Po mojem je pri nas zdravstvo gotovo. Boge sestre, ki se skoz opravičujejo.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Urgenca. Prazna čakalnica 2 uri smo čakali 1 uro tega je bilo uradno kao menjava smene.
Tisti pubec doktor ki smo ga videli da je prišel v službo kako uro prej, preden je začel delat.

Po mojem je pri nas zdravstvo gotovo. Boge sestre, ki se skoz opravičujejo.
tako je bilo na urgenci v lj ze pred 20 leti. No še slabše....

URgenca je za nujne stvari. Drugo je k se ljudje švercajo.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.140
113
Kak, A ni cele dneve v službi, ko pa ni pa na zdravljenju zaradi izgorelosti?
Ne, ni.
Ne dežura in ne dela nadur.
Bajno plačana dežurstva in nadure raje prepusti tistim, ki so pripravljeni dežurat ne za plačilo, ampak proste dneve. Ki jih potem ne morejo izkoristiti, ker ni dovolj kadra.
15 let je bilo dovolj takega nategovanja, pa "dajte no, še malo na etični pogon". Samo še na feničanski izum dela.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Super, ne boš rabil leto in pol čakat v bolnici pa poslušat zakaj nisi prej prišel.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Če se že storitev v ceniku imenuje manađerski zdravstveni pregled, potem veš da ni namenjen plebsu. Plebs lahko čaka par let, da se m zdravstvene težave naberejo.