Zakaj? Da boš lahko onaniral na to kot najednik na Dončića? In ko bojo nenadoma vsi zdravniki privat in bojo opravljali storitve za javne ustanove, ker tam zaposlenih več ne bo, seveda za višje zneske, boš še vedno z ritjo ploskal?Zdaj bi bil pa že čas, da se plače objavi, kot so za policaje.... pa da ljudstvo razsodi.
Naj jih se za sestre in dipl. zn. …. Da ne bo sledil kak kulturni sokZdaj bi bil pa že čas, da se plače objavi, kot so za policaje.... pa da ljudstvo razsodi.
Glede tistega zakona o nasilju nad zdravstvenimi delavci.
Dobro je imeti tudi plan B:
Dogodki
www.zdravniskazbornica.si
Z zavedanjem da je mnenje pacienta obicajno subjektivno? In z zavedanjem da ljudje v trenutkih ko niso razsodni pisejo stvari ki ne drzijo in lahko oblatijo nic krive ljudi.
ni bilo tako kot je pokojna zapisala. Ce pa ti je osebno kaj pomenila pa ZS.
Gospa je žal umrla, tako da bodimo umirjeni s komentarji. Karkoli je bilo, je očitno bilo toliko hudo, da se ji več ni dalo pomagati.Kako bi pa takšne probleme reševal?
Mateja Dremel
Grem iz bolnice domov umreti ker sem Saneli Banovič toliko pomembna da podpiše naj grem crknit. Miljone ljudi sem rešila v življenju. Nisem vredna nič. Nisem vredna da mi v tem življenju ena oseba...www.facebook.com
Jaz poznam iz prve roke eno situacijo, ko pacient po fb na zelo podoben način piše... kamnu bi se zasmilil, če ga ne bi poznal.
Lahko je tako, lahko pa tudi popolnoma drugače. Papir in družabna omrežja pa itak prenesejo oboje.
??? Kaj je to?Kako bi pa takšne probleme reševal?
Mateja Dremel
Grem iz bolnice domov umreti ker sem Saneli Banovič toliko pomembna da podpiše naj grem crknit. Miljone ljudi sem rešila v življenju. Nisem vredna nič. Nisem vredna da mi v tem življenju ena oseba...www.facebook.com
??? Kaj je to?
Poznam jo v tem obsegu da lahko trdim da je zapis pokojne krivicen in netocen.A potem poznaš situacijo? Zdravnica je storila vse kar je v njeni moči. Ker o dotični zdravnici je bilo že marsikaj tudi v preteklosti napisano.