Hm, ena objava vsake 3 dni?
V primerjavi s tvojimi koliko objavami na uro?
Ne pozabimo, da je do nedavnega (do Milojke, se mi zdi) Zdravniška zbornica bila zadolžena za razpisovanje specializacij. Šele zadnjih nekaj let je to prevzelo Ministrstvo za zdravje. Verjetno je (tudi) zaradi tega Milojka odletela. Nekaj bodo morali zdravniki tudi sami s sabo razčistiti....
Zasedene specializacije
...
sej on ni zdravnik, on je nek faliran ITjevecKolikor poslušam vas zdravnike, vi ja nimate prostega časa, če ste cele dneve v službah. Torej to pišete v službenem času.
In jaz sem napisal:... Šele zadnjih nekaj let je to prevzelo Ministrstvo za zdravje. ...
Kakorkoli obračaš stavke, na (dobro) leto se prijavi max 40 kandidatov za DM. In še enkrat toliko mest ostane nezasedenih (v zadnjih letih, da se ne boš spet v to vtikal).Zasedene specializacije v zadnjih letih ne pokrijejo...
Torej javnim uslužbencem bi ti prepovdal objavljat? Tudi v prostem času?
Pa plača se vsak msec dvigne? A živiva v različnih državah?
Torej javnim uslužbencem bi ti prepovdal objavljat? Tudi v prostem času?
Pa plača se vsak msec dvigne? A živiva v različnih državah?
Sem prepričan, da mladi zdravniki ne tvitajo na službenih telefonih .V Franciji javnim uslužbencem prepovedali TikTok, Twitter in Instagram
Francoske oblasti so danes prepovedale uporabo aplikacij TikTok, Twitter in Instagram na mobilnih telefonih javnih uslužbencev.n1info.si
A tisti "banana" celjjan v corona tajm ni bil vec mladi zdravnik.Sem prepričan, da mladi zdravniki ne tvitajo na službenih telefonih .
Tole seveda nima veze z zdravniki ampak, ker se nanaša na zdravstvo pa naj bo tu:
Štiriinsedemdesetletni občan naj bi dežurno službo velenjskega zdravstvenega doma prvič klical ob 4. uri zjutraj. Potožil je o hudih bolečinah, ki naj bi mu jih povzročali ledvični kamni. Opisal je tudi, da ima anevrizmo.
Dežurna zdravnica naj bi mu pojasnila, da nima na voljo nobenega reševalnega vozila, zato naj v zdravstveni dom pride sam. Ob prvem obisku je prejel injekcijo voltarena in poslali so ga domov. Po 15 minutah je doma začel močno bruhati, imel je hude bolečine, zato je 55 minut pozneje znova klical pomoč, znova s prošnjo, naj ga pridejo iskat z reševalnim vozilom, še poročajo na portalu.
Zdravnica naj bi mu znova dejala, da do sedme ure zjutraj nima na voljo reševalnega vozila.
Znova se je sam odpeljal v zdravstveni dom, a je tik pred ciljem v avtomobilu umrl.
Občan iz Velenja umrl med vožnjo do urgence, ker ni bilo reševalnega vozila #video
Iz Velenja poročajo o smrti občana, ta se je zaradi zdravstvenih težav na urgenco zdravstvenega doma kar dvakrat moral peljati sam, ker na voljo ni bilo reševalnega vozila. Drugič mu do cilja ni uspelo priti, saj je med vožnjo umrl, poroča Večer.siol.net