Itak, jaz sem firmi rihtal milijonske posle mesečno, moj honorar pa je bil v rangu 5000€. Škoda da se nisem spomnil tudi sam vzeti kolikor bi mi po lastnem mnenju pripadalo....
In ne, ni problem v tem koliko je kirurg dobil oz mislil da mu pripada. Problem je način in odnos. Tega zagotovo ni napravil prvič, in kot drugo, zagotovo ni edini. Če meni da mu pripada več kot dobi, naj gre do "šefa" in to zahteva. Ni hudič da mu honorarja ne bodo odobrili če sam na svojo roko zrihta UKC 27.000€ ali kolikor že za dan dela.
Vcasih pomaga en vzorčen primer. In potem drugi primisli preden bo pocel bedarije. In višjega, ko vsekaš po prstih bolj uspešno bo.Nikakor se mi to ne zdi sprejemljivo, ampak zdaj enega zdravnika linčajo, medtem ko krade skoraj vsak, ki ima priložnost.To bi bilo treba rešiti sistemsko in jim onemogočiti, da počnejo takšne packarije. Če zdaj odpustijo dr. Bošnjaka, niso prav dosti rešili. Kdo ga bo nadomestil, kaj bo z njegovimi obstoječimi pacienti v UKC? Vsi si ne morejo privoščiti nevrokirurga samoplačniško. Potrebne so korenite spremembe, odpustitev enega grešnega kozla ne bo spremenila stvari na bolje. Je preveč zavožena situacija.
za paciente bodo drugi poskrbeli. Kaj pa ce bi ga vlak povozil? Svet gre pač naprej. Vsi smo zamenljivi.
Me zelo veseli, ampak kot je rekel dandelion , naj preverijo vse - očitno zelo hitro najdejo informacije, če jih iščejo. Obdržijo tiste, pri katerih ne najdejo nepravilnosti, ostale pa odpustijo.Obstajajo tudi zdravniki, ki dejansko zavrnejo darilo v $$$
Ja, saj naj najprej preverijo direktorje in predstojnike vseh oddelkov, potem pa po vrsti. Vse, pri katerih najdejo nepravilnosti, odpustiti, pa se bo hitro počistilo.Riba smrdi od glave
Ja, saj naj najprej preverijo direktorje in predstojnike vseh oddelkov, potem pa po vrsti. Vse, pri katerih najdejo nepravilnosti, odpustiti, pa se bo hitro počistilo.
Oni so zdravniki.Res so zabredli v veliko korupcijsko supecelico. Očitno cel sistem deluje povezano, podobno kot mafijska posla. Me zanima kako bodo to pometli pod preprogo.
UKC brez javnega razpisa kupil za 82 tisočakov robčkov za razkuževanje | 24ur.com
Kako je mogoče, da je podjetje v lasti družine priznanega oftalmologa, zaposlenega v ljubljanskem kliničnem centru, s tem istim kliničnim centrom v zadnjih štirih letih sklenilo za več kot dva milijona evrov zdravstvenih poslov? Ali gre za konflikt interesov? In kako je lahko farmacevtska družba...www.24ur.com