Bravo - najbolje jo je kar odrezat, ker kot insajderka res nima pojma!?Gospa, ki je od leta 1992 v politiki?
In v raznih odborih za zdravstvo?
A je kaj naredila?
Jaz vse vem, zato od 1992 ko sem bila zraven nisem naredila nič.Bravo - najbolje jo je kar odrezat, ker kot insajderka res nima pojma!?
Ja ker se govori o bruto zneskih. In ta je 120€/ uro oz. 20.000€/mesec za polni delavni čas (168 ur) v tej dodatni ambulanti. In dodatno še 5700€ za redno delo.
In še 50 dni (10 tednov) dopusta seveda.
Gospa, ki je od leta 1992 v politiki?
In v raznih odborih za zdravstvo?
A je kaj naredila?
To si preberite
(JAVNO PISMO) Res niste nič krivi, dragi kolegi zdravniki? Zakaj ste tiho?
Poziv vaših kolegov, ki jim dopuščate, da vas potiskajo s svojimi izjavami in početjem v blato pohlepa in samopašnosti, me je spodbudil, da napišem to pismovecer.com
Polni delovni čas sem uporabil samo za izračun ane, da se lahko primerja z normalno plačo. Lahko uporabiš tebi poljubno število ur če hočeš.Spet serješ. Odkod 5700€ bruto za redno delo in od kod 50 dni dopusta? Pa od kod polni delovni čas v tej dodatni ambulanti?
Polni delovni čas sem uporabil samo za izračun ane, da se lahko primerja z normalno plačo. Lahko uporabiš tebi poljubno število ur če hočeš.
Povprečno število dni porabljenega dopusta za zdravnike je 45 dni, max pa je 50 dni, lahko pa da je sedaj že več odkar sem nazadnje gledal.
5700€ je povprečno izplačilo za splošnega zdravnika za 2021:
Poglej priponko 62445
Polni delovni čas sem uporabil samo za izračun ane, da se lahko primerja z normalno plačo. Lahko uporabiš tebi poljubno število ur če hočeš.
Povprečno število dni porabljenega dopusta za zdravnike je 45 dni, max pa je 50 dni, lahko pa da je sedaj že več odkar sem nazadnje gledal.
5700€ je povprečno izplačilo za splošnega zdravnika za 2021:
Poglej priponko 62445
Kje pa to vidiš?Povprečno število dni porabljenega dopusta za zdravnike je 45 dni, max pa je 50 dni, lahko pa da je sedaj že več odkar sem nazadnje gledal.
In zdej so se že drugi paraziti zbudili...
Štrukelj: To je zadnje opozorilo #video
Protestni shod pomočnikov in pomočnic vzgojiteljev v vrtcih, ki bo 14. januarja v Ljubljani, je po besedah glavnega tajnika Sviza Branimirja Štruklja zadnje opozorilo pred ostrejšimi ukrepi. Kot je poudaril, je njihovo delo ovrednoteno nedostojno, saj povprečna plača ne dosega 80 odstotkov plače...siol.net
Zdaj odkar smo levi tukaj si pa vsi zaslužijo evropski standard....
bodo šli pa za zidarje, trgovce, gostinstvo, hišnike ... Pa v domovih za ostarele manjka osebja in tako naprej.Kaj misliš, da ne bi folk že zdavnaj šel k tistim, ki si lahko privoščijo plačevati več?
V kovinsko predelovalni industriji je okol 60k delovnih mest kar je 1/5 gospodarstva verjetno.