Beljakovine- proteini?

Legend

Pripravnik
21. avg 2007
46
0
6
lp,

no uglavnem delam ze kar nekaj cajta na tem pac da bo poostava ok (tek + utezi). Zdej mene zanima katere beljakovinske napitke priporocate? Hvala

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Kupi tiste, ki imajo vsaj 90% beljakovin... Samo na začetku lahko pričakuješ driske in posledično manjši padec teže... Ampak se telo hitro pobere nazaj...

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
predvsem pa glej na okus... meni jih večina ni bila nevem kako všeč... zdej mam neko mešanco: 40g maxximus vanilija+par g nesquick (al kako se že napiše)... pač malo kombiniraj če ti okus ni všeč...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
novi 100% iso whey okus čokolada je zlo dobr. sicr pa za navadnega rekreativca ni treba kupovat whey ki imaš več kot 90% beljakovin not.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Kupi tiste, ki imajo vsaj 90% beljakovin... Samo na začetku lahko pričakuješ driske in posledično manjši padec teže... Ampak se telo hitro pobere nazaj...

Driske ?? ne me hebat to pa prvič slišim. Verjamem pa da lahk res po kakih homebrandih dobiš drisko.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Sem imel sam take izkušnje, pa tudi dva kolega... Samo je pač težko priznat tako zadevo... Ne vem, verjetno ker nismo bili navajeni soje... Pa pol tisto zadevo eksaš... Meni je šla prva kantica skoraj v prazno...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kaj pa sojo kupuješ. kupi whey pa je. maxximum ma nove proteine brez OH in M in 90g B na 100g izdelka. baje se zmešajo z lahkoto in v kozarcu
zmaga.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Če hočemo pogovarjat kateri proteini so najboljši potem se najprej zmenim za kriterij;
so to tisti ko so najbolj okusni
tisti ki so najcenejši
tisti ki se najboljše zmešajo
tisti ki so najcenejši
tisti ki majo najboljšo sestavo
ali tisti ki imajo najmanj ostalega šrota noter

Ogromno je izdelkov, ki so sicer zelo okusni ampak so štrot.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Za regeneracijo po daljših tekih vzamem jaz od Weiderja - Anabolic evolution. Drugi dan sem kot novi in zopet dalje šibam.
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

cimer mi je kolesar, rečmo, da pol profi:) pa da povem njegovo prehrano:
zajtrk čokolino al pa kosmiče z mlekom
kosilo špageti + omaka iz kozarca al pa riž (eno je dokler s ene naveliča, to je kak mesec pol pa zamenja)
med treningi v en bidon vodo, v druzga cocacolo-ne vedno
v žep si da neke šparove rogljičke
po treningu čokoladno mleko iz tuša pa še kak šparov rogljiček. polet vrjetno namesto rokgljičkov kak liter sladoleda.
večerja-špageti ki so ostal od kosila al pa mc donalds sranje, pa če mu kak rogljiček zapaše al pa sladoled.

kar se tiče ostalih praškov in tablet, ima en prašek tizga se mi zdi, da spije rečmo en bidon na dan. sam se ne spomnem kaj ima. po mojem ne potreben za rekreativce. ker je sam špagete al pa riž pol je še šumeče tablete z vitamini k jih dobiš v vsaki lokalni štacuni.

zdrav ko riba, suh, vidjo se mišice. če gledam njega, se da tut pocen in z dobrim okusom pridet nazaj k seb po treningu.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz

cimer mi je kolesar, rečmo, da pol profi:) pa da povem njegovo prehrano:
zajtrk čokolino al pa kosmiče z mlekom
kosilo špageti + omaka iz kozarca al pa riž (eno je dokler s ene naveliča, to je kak mesec pol pa zamenja)
med treningi v en bidon vodo, v druzga cocacolo-ne vedno
v žep si da neke šparove rogljičke
po treningu čokoladno mleko iz tuša pa še kak šparov rogljiček. polet vrjetno namesto rokgljičkov kak liter sladoleda.
večerja-špageti ki so ostal od kosila al pa mc donalds sranje, pa če mu kak rogljiček zapaše al pa sladoled.

kar se tiče ostalih praškov in tablet, ima en prašek tizga se mi zdi, da spije rečmo en bidon na dan. sam se ne spomnem kaj ima. po mojem ne potreben za rekreativce. ker je sam špagete al pa riž pol je še šumeče tablete z vitamini k jih dobiš v vsaki lokalni štacuni.

zdrav ko riba, suh, vidjo se mišice. če gledam njega, se da tut pocen in z dobrim okusom pridet nazaj k seb po treningu.

Torej skrčeno v en stavek ima totalno zanič prehrano.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nekateri majo pač srečo da se jim nč ne pozna, kar pa še ne pomeni da je to ok zanga.

sej poznaš tisti rek: si kar ješ. in to dobesedno velja.