Beljakovine- proteini?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Evo, to je to! To sem hotel od "Karla" izvleči, pa mi ni uspelo, sedaj si nas pa ti odrešil.
grin1.gif

Recept je napisan, razmerja si bo pa možakar sam poiskal kakšna mu ustrezajo, da bo napredoval.

Hvala!
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
corl ma še zdej super noge, glede na to da ne more trenirat spodnjega dela že več kot pol leta
wink-1.gif

jaka6 sej vemo da maš ti najboljše
tongue-1.gif

malo bolj resno
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Si prepričan, da veliko ve? Piše, da naj prilepimo slike svojih trebušnjakov?!?!?!?
confused-1.gif

Dve možnosti sta - ali ne loči med vajo za trabušne mišice in trebušnimi mišicami ali pa bi nas rad opazoval pri tem, ko delamo vajo za trabušne mišice? Kaj meniš?

Ljudje dragi enkrat za vselej, trebušnjaki so vaja za trebušne mišice!!! V nasprotnem primeru je tavno tako, kot, da bi nekoga ogovoril, da ti pokaže svoj avto in bi ga to vprašal tako: "A mi pokažeš svojega mehanika?".
wink-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Si prepričan, da veliko ve? Piše, da naj prilepimo slike svojih trebušnjakov?!?!?!?
confused-1.gif

Dve možnosti sta - ali ne loči med vajo za trabušne mišice in trebušnimi mišicami ali pa bi nas rad opazoval pri tem, ko delamo vajo za trabušne mišice? Kaj meniš?

Ljudje dragi enkrat za vselej, trebušnjaki so vaja za trebušne mišice!!! V nasprotnem primeru je tavno tako, kot, da bi nekoga ogovoril, da ti pokaže svoj avto in bi ga to vprašal tako: "A mi pokažeš svojega mehanika?".
wink-1.gif

Jaz vem kdo je Jaka6 in ti lahko povem da ne ve veliko, ampak ogromno
zmaga.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
zdej si lepo pokazu da nimaš popolnoma nč pojma o teh zadevah.

malo si preberi o menjavi celic

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Res ne vem. Predvidevam, da se gre za metaforo. "Si to kar ješ". S kakšnega vidika? Psihološkega, fizičnega, duhovnega? Se pakistanci in indijci potem drastično ločijo in ne marajo ravno zaradi tega (eni brez krav, eni brez prascev)?

Kdo si je ta rek izmislil in kaj točno pomeni? Vsako metaforo se da razložit v enem stavku baje.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
a koga zanimajo proteini s cartifikatom biološko predelani brez GMO, ojačevalcev okusa, barvil in brez umetnih okusov?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
a koga zanimajo proteini s cartifikatom biološko predelani brez GMO, ojačevalcev okusa, barvil in brez umetnih okusov?

O katerih je govora ?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Podobne sem videl pred leti v Kanadi. Whey, brez sladil, barvil, okusov,... 15kg pakiranje, pa za konje al neko drugo žival so bili namenjeni. Ampak takih verjetno tvoja punca ne išče, he, he,...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

jz vem za take, ampak majo zlato uro še zravn.
bonk.gif

je pa tale maxxWHEY NATURAL 2,5 kg brez sladil, barvil in arom. za več pa lahko jutr Groma vprašam, kr bom glih tm in ti sporočim

Nazadnje urejeno:

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
sej te poznam, te mam zdej al pa tist od Roka. Sam te niso iz biološko predelanih surovin pa postopek predelave ni pri dosti nizki temperaturi.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Od Roka za prve serije vem da so ble kvalitetne, zdaj ne vem več kak so. Včasih so ble kot "moka" zdaj pa se mi zdijo rahlo nabite z vlago...