bedaki na cesti

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.463
6.273
113
pr vseh miljardah bi lohk v zaporo poslal ene 2 patrulji, pa mal pošolat šumaherje, bi bil hitro red
edit: + tole, omenjen zgoraj....
sej vem da je večini folka matematika španska vas, ampak če se na enem odseku VSI pelemo samo 60km/h, se pretočnost ne zmanjša, lahko se ti pa podaljša čas potovanje za kakih 3-5 minut. sam eni si rajš podaljšajo čas potovanja za 7 ur, ker so pač eni prasci zaprl AC. (kasnej zvemo, da so ble svinjske polovice)
Z nižjo hitrostjo se zmanjša možnost nesreč in veliko lažje je voziti po sistemu cik-cak...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Pepe

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.868
2.325
113
Pomurje
pr vseh miljardah bi lohk v zaporo poslal ene 2 patrulji, pa mal pošolat šumaherje, bi bil hitro red
edit: + tole, omenjen zgoraj....
sej vem da je večini folka matematika španska vas, ampak če se na enem odseku VSI pelemo samo 60km/h, se pretočnost ne zmanjša, lahko se ti pa podaljša čas potovanje za kakih 3-5 minut. sam eni si rajš podaljšajo čas potovanja za 7 ur, ker so pač eni prasci zaprl AC. (kasnej zvemo, da so ble svinjske polovice)
svinjske polovice ki so jih na roke pospavljali, da se ne poškoduje meso. Me zanima če bi si jodlar v avstriji upal AC zapret za 6h .

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
25.503
8.838
113
postojna.png

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.780
8.636
113
pri taščici
Videno v vsakodnevnih kolonah šleperjev od Ravberkomande do Unca, kjer se šleparji ne znajo razvrstiti v en pas.
Sleparji se znajo, samo do zapore se vozniki avtov znajo peljat samo po levem pasu, ko pa je zapora pa nihce vec in se vsi zrinejo med sleparje in daljsajo kolono.
Sem ze danes hotel posneti nacin voznje na nasprotni strani AC od Zadobrove do Domžal in potem kolono od Domžal do Lukovice....
Do dDomzal pol AC prazne (luknje med vozili na desnem pasu, na levem pasu mogoče 10% vozil) , od domzal.proti Lukovici pa "stojeca" zbita kolona na obeh pasovih. Pa ni bilo nobene nesreče.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.911
2.644
113
Btw, kaj spet dela dars? Danes od prvega do deugega izvoza Kr smer Karavanke....stožci...in zožanje na odstavni in vozni. Prehitevni prazen. Se kaj pripravlja al ribar nagaja janši?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.780
8.636
113
pri taščici
Torej varnostna razdalja do vozila spredaj (gume šleperja) nic metrov? Ker ce jo drzis kot je predpisana, je cikcak idiotizem in ne rabimo dveh pasov ampak enega ožjega
Ne, do sleparja gume na sosednjem pasu imas "1/4" siceršnje varnostne razdalje. Ce si na sosednjem pasu 5m za sleperjemm vidis mimo sleparja km dalec, ce si na istem pasu, vidiš samo njegovo cerado.
Ce pa si vstric s sleperjem(prehitevas) , pa sleper zapelje na kup asfalta z desnim kolesom in se ti zgodi passat v postojni danes. Ce imas sreco..ce pa imas smolo pa imas sleparja na strehi avta..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.780
8.636
113
pri taščici
rešitev za to bi bilo, da bi končno že vzpostavili sekcijsko merjenje po celotni dolžini gradbišča. potem bi se tudi padalci na levem pasu hitro umirili in izenačili hitrost s tistimi na desnem pasu.
Al pa provide za dva dni voziti v zaporo po omejitvi po levem pasu.
Ce se najde nestrpnež za njo (blendanje, ocitno prekratka varnostna razdalja) mu prižge lucke in ga pospremi na prvi izvoz na "razgovor" h kolegom. Tam.pa obrne in nazaj.
Naj mi dajo provido za voziti ..v enem dnevu razdelim tpliko PN kot cela policija v radarskem maratonu v celi Sloveniji.
Ker sem vceraj odlozil Primorsko, sem sel danes, potem pa se Maribor.. tako da vem kako se vozi v zaporah..