Lej, ljudem se je stemnilo pred očmi, ko so ugledali češkega Ferrarija, pa spoh niso videli, kdo je vozil. To, da so mislili, da je vozil Čeh, je napaka, on je v klanec tekel, ker je treniral za v planiški klanec.
Ne vem, no, kako morajo biti Blejčani tako smotani, da vidijo nekaj, kar se ni zgodilo, ker se je zgodilo drugače? Jaz to vem, ker sem slišal od kolegovega kolega. No, od njegove sestre, ampak njej je pa prijatelj od bližnjega bratranca to povedal. Čeprav nisem ziher, ker jest sem tega bratranca takrat videl v Bohinju ... pa vem, da nima avta, sam kolo. Pa tud to vem, da ne vozi za Jumba Vismo, tako, da tko hitro ni mogel prit iz Bohinja na Bled. Aja, mogoče je pa Vingegaarda lovil. BTW, a ste videli, kako je Vingegaard včer ****** Pogačarju, a?
Pa da nadaljujem, tale Ferrari spoh ni bil na Bledu, v bistvu je šlo za Škodo Favorit, tole je fotomontaža. Ker, kaj je lepšega, kot naslajati se nad tujo nesrečo? Še posebej, če gre za Češkega turista na Bledu, kaj pa ma Čeh za hodit na Bled? Naj raje na Karlovem mostu pobira mostnino. Aja, no, je še ne more, ker je še niso uvedli. Pol naj gre pa v Karlove Vary, al pa kamorkol hoče ... matr, sem se razpizdu zdele ... no, pa da nadaljujem. Kot sem že omenil na začetku, dvomim, da je tale Čeh, ki je mimogrede iz Slovaške, sem prav tako slišal od unga, ki mu ne verjamem, ampak OK, vozil tega Ferrarija. Ker smo iz opisa in prič na kraju sreče, oziroma nesreče za "Čeha", izvedeli, da so videli eno krejzi bič teč proti avtu. Jaz pravim, da bo že res, ker ja babnca pozabila zategnt ročno. A vi sploh veste, kolk ljudi je doslej že naredoli to napako? Ohoho, veliko, In avto pristane v reki, morju, pod kozolcem ... no, ta je po samodejnem obračanju konec našel v "sestrični", Škodi K .... (kva pa jest vem, a gre za medveda al Karoqa al Kamiqa, kdo bi vedel ob teh krejzi Čehih).
Mislm, da sem vam dokazal, da ni vozil "Čeh", vi pa...kokr hočte.