bedaki na cesti

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.489
119
63
Svinarija.
Tip je bil pijan in je preko odvetnika zrihtal, da je vozila njegova baba.
Le ta je prišla peš iz hotela po nesreči
Kako pa ce je blo kup ocevidcev, pa se pridrzal so ga (verjetno do prihoda policistov) ? Policaji so verjetno zapisali tocno kdo je vozil, predn je on sploh odvetnika klicu

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.084
113
145 km SZ od Opatije
Lej, ljudem se je stemnilo pred očmi, ko so ugledali češkega Ferrarija, pa spoh niso videli, kdo je vozil. To, da so mislili, da je vozil Čeh, je napaka, on je v klanec tekel, ker je treniral za v planiški klanec.
Ne vem, no, kako morajo biti Blejčani tako smotani, da vidijo nekaj, kar se ni zgodilo, ker se je zgodilo drugače? Jaz to vem, ker sem slišal od kolegovega kolega. No, od njegove sestre, ampak njej je pa prijatelj od bližnjega bratranca to povedal. Čeprav nisem ziher, ker jest sem tega bratranca takrat videl v Bohinju ... pa vem, da nima avta, sam kolo. Pa tud to vem, da ne vozi za Jumba Vismo, tako, da tko hitro ni mogel prit iz Bohinja na Bled. Aja, mogoče je pa Vingegaarda lovil. BTW, a ste videli, kako je Vingegaard včer ****** Pogačarju, a?
Pa da nadaljujem, tale Ferrari spoh ni bil na Bledu, v bistvu je šlo za Škodo Favorit, tole je fotomontaža. Ker, kaj je lepšega, kot naslajati se nad tujo nesrečo? Še posebej, če gre za Češkega turista na Bledu, kaj pa ma Čeh za hodit na Bled? Naj raje na Karlovem mostu pobira mostnino. Aja, no, je še ne more, ker je še niso uvedli. Pol naj gre pa v Karlove Vary, al pa kamorkol hoče ... matr, sem se razpizdu zdele ... no, pa da nadaljujem. Kot sem že omenil na začetku, dvomim, da je tale Čeh, ki je mimogrede iz Slovaške, sem prav tako slišal od unga, ki mu ne verjamem, ampak OK, vozil tega Ferrarija. Ker smo iz opisa in prič na kraju sreče, oziroma nesreče za "Čeha", izvedeli, da so videli eno krejzi bič teč proti avtu. Jaz pravim, da bo že res, ker ja babnca pozabila zategnt ročno. A vi sploh veste, kolk ljudi je doslej že naredoli to napako? Ohoho, veliko, In avto pristane v reki, morju, pod kozolcem ... no, ta je po samodejnem obračanju konec našel v "sestrični", Škodi K .... (kva pa jest vem, a gre za medveda al Karoqa al Kamiqa, kdo bi vedel ob teh krejzi Čehih).
Mislm, da sem vam dokazal, da ni vozil "Čeh", vi pa...kokr hočte.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.670
9.464
113
včeraj sem dva takšna videl enako v BMW v ljubljani, enemu je uspelo samo zadeti robnik drugi je pa kjub drsenju dokaj normalno odpeljal, če mu ne bi zneslo bi pa šlo enih 5 komadov na avtobusni postaji kot kegljev.
Tole je rešljivo samo tako, da gre osebek brez možganov za 5 let v čuzo. Enga tazga imamo pri nas, očka vedno kupuje BMWje. Ko ga vprasas po zdravju ti reče...tu ma keramiko stari.....

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Poleg tega da da si prikriti homić, śe vidiś ne dobro. Bedaka na sliki namreć ne nosita pajkic....

Ne da to podpiram daleč od tega ampak po španiji sem srečal kolesarjev na odstavnih pasovih AC ogromno pa se noben za njih ne sekira saj po odstavnem ne voziš (kar pri nas ne bi mogel trditi). Še več jih je pa na Kanarskih.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.360
2.382
113
SV SLO
Med dopustom sem imel road trip Slovenija, Avstrija, Nemčija, Francija, Luksemburg, Belgija, Nizozemska, Nemčija, Avstrija, Slovenija pa nisem videl nobenega bedaka na cesti. Niti nesreče, niti zastojev kot so vsaki dan na relaciji Karavanke proti morju. Iz tega lahko samo sledi, da so bedaki večinoma vozniki SLO reg. oznak z malim k...cem in dragim velikim avtom ali rabljenim velikim avtom višjega cenovnega razreda. Isto opažal maja, ko sem potoval po državah bivše juge pa so bedaki spet izpadli poleg Slo. reg oznak še tisti s Hrvaškimi. Srbi, Makedonci, Kosovci, Črnogorci, Albanci vozijo OK.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Poleg tega da da si prikriti homić, śe vidiś ne dobro. Bedaka na sliki namreć ne nosita pajkic....
Kaj pa je narobe z istospolno usmerjenimi? Pa s tistimi na na ić? Kakšen progresivni levičar pa si? Kje je tisto opevano levičarsko sprejemanje drugačnih?
Te bo bom prijavil za sovražni govor in te bo Nika zasula z ljubeznijo pa boš videl, biggot en!

• Všeč mi je
Reactions: koliko

jest5

Guru
18. avg 2007
25.872
-8.606
113
Kaj pa je narobe z istospolno usmerjenimi? Pa s tistimi na na ić? Kakšen progresivni levičar pa si? Kje je tisto opevano levičarsko sprejemanje drugačnih?
Te bo bom prijavil za sovražni govor in te bo Nika zasula z ljubeznijo pa boš videl, biggot en!

Kako je to fletno, ko ekstremni desničar vpije na desničarja, da je le ta levičar :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.872
-8.606
113
Pa ti veš kaj pomeni biti desničar oziroma katere vrednote so glavne pri desničarji?
Če pogledamo tebe...
Zaplankan ozkoglednež, sovražnik vseh drugačnih in drugače mislečih, ter verski fanatik. Same krasne vrednote :zmaga:

Ampak newsflash. Ne desni niso samo radikalci tvoje sorte, ampak je več sort desnih. Tako kot je več sort levih, ter sredinskih.
Ampak sej vem, to je preveč zate. Ker si pač zaplankan ozkoglednež.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Kako je to fletno, ko ekstremni desničar vpije na desničarja, da je le ta levičar :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:
In kdo naj bi bil tu ekstremni desničar in kdo desničar po tvoje? Kaj si pa sam? Daj povej, da se bom še jaz malo smejal.

Pa ko v naslednjem postu ravno omenjaš verske fanatike... Zakaj ste ekstremni levičarji vedno tako navdušeni za uvoz migrantov, ki jih je večina iz precej radikaliziranih muslimanskih delov Azije in Afrike - po tvoje so torej ekstremni desnaki. To se mi je zmeraj zdelo zelo paradoksalno...

• Všeč mi je
Reactions: delavec44 in koliko

jest5

Guru
18. avg 2007
25.872
-8.606
113
In kdo naj bi bil tu ekstremni desničar in kdo desničar po tvoje? Kaj si pa sam? Daj povej, da se bom še jaz malo smejal.

Pa ko v naslednjem postu ravno omenjaš verske fanatike... Zakaj ste ekstremni levičarji vedno tako navdušeni za uvoz migrantov, ki jih je večina iz precej radikaliziranih muslimanskih delov Azije in Afrike - po tvoje so torej ekstremni desnaki. To se mi je zmeraj zdelo zelo paradoksalno...
Zdej če že smetimo temo, jo pa dejmo še malo...
Kdo je kaj v primeru višje, je zelo očitno, če uspeš razumeti napisano, ter pogledaš svoje izvajanje pred tem.

Kaj sem sam, ti bo pa popolnoma brez veze razlagati, ker si me že itak popredalčkal ekstremno levo(tako, kot uspeš vtakniti na levo desničarja kalbota). Malo, ker nimaš blage veze, kaj sploh jaz zagovarjam, malo pa, ker se moraš usrati na vse, ki nimajo enakih prepričanj, kot jih imaš ti.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in ViLiam

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Zdej če že smetimo temo, jo pa dejmo še malo...
Kdo je kaj v primeru višje, je zelo očitno, če uspeš razumeti napisano, ter pogledaš svoje izvajanje pred tem.

Kaj sem sam, ti bo pa popolnoma brez veze razlagati, ker si me že itak popredalčkal ekstremno levo(tako, kot uspeš vtakniti na levo desničarja kalbota). Malo, ker nimaš blage veze, kaj sploh jaz zagovarjam, malo pa, ker se moraš usrati na vse, ki nimajo enakih prepričanj, kot jih imaš ti.
Prvi me označiš za skrajnega desničarja in potem jaz predalčkam, ko ti dam repliko :valjamse: :bonk:
Kaj ti zagovarjaš je razvidno iz tvojih precej precej ekstremističnih objav, poleg tega se pa skregaš z vsakim, ki ima drugačno mnenje od tebe.
Moja dva centa, zdaj se pa vrnimo na temo.

• Všeč mi je
Reactions: delavec44