bedaki na cesti

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Pa še to, ti meni vsiljuješ 110 , zakon omejuje 130. Kdo zdaj koga prepričuje v normalno obnašanje.
Ne ne ne, ne delaj zakljuckov, ki ti odgovarjajo. Napisal si:
Ni samo LJ slovenija. Od Celja dalje se začnejo pojavljati problemi in če se zaradi 3 peljemo 110 jim jeb... če je pa kolona ko ne vidiš konca pa ni druge kot radarski in pavza.
ergo zato omemba 110. Ce tako zelo pozabljas, mogoce vrnes izpit?!

Drugace pa moj point je ta, da vozis razmeram primerno. Kaj bi rad in kaj lahko je ponavadi velik razkorak in zaradi tega zolc izlivat nima smisla. Prilagodi se razmeram, vec ne mores.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Vedno bom jebal boga tistemu ki se vleče 110 po prehitevalnem. Pa se na glavo postavi in zagovarjaj ignorante kolikor hočeš.
Beri dalje, kjer sem sprijaznjen s 110 če je kolona.
Ne beri tak kot tebi paše.

Rad bi 130 vsaj na prehitevalnem, kar je dovoljeno, le eni želijo, da jaz vozim 110, ker njim tako paše.

• Všeč mi je
Reactions: igiNo1 in jendomen

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Poslusaj, ce so na desnem tovornjaki en za drugim, ti ostane kaj? Vozis po levem kot se da. Ce nekdo spredaj vozi 110, posledicno tako vozi cela kolona. Jebal ti kar.zelis, tako bos vozil tudi ti. Kaj tu ni jasno? Res vprasam? Ostane ti, da se prilagodis situaciji, drugega ne mores.

Med tem kar bi ti in kaj dejansko je, je velika razlika. Verjetno si tudi zelis pokavsat kako Kim Kardashian pa je nikoli od blizu videl ne bos. Razumes?

P.S. - pa zamenjaj Kim Kardashian s katero koli bejbo na katero treniras desnico. Rezultat bo kot je napisano.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Poslusaj, ce so na desnem tovornjaki en za drugim, ti ostane kaj? Vozis po levem kot se da. Ce nekdo spredaj vozi 110, posledicno tako vozi cela kolona. Jebal ti kar.zelis, tako bos vozil tudi ti. Kaj tu ni jasno? Res vprasam? Ostane ti, da se prilagodis situaciji, drugega ne mores.

Med tem kar bi ti in kaj dejansko je, je velika razlika. Verjetno si tudi zelis pokavsat kako Kim Kardashian pa je nikoli od blizu videl ne bos. Razumes?

P.S. - pa zamenjaj Kim Kardashian s katero koli bejbo na katero treniras desnico. Rezultat bo kot je napisano.
Ne razumem kaj bi rad povedal?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Pa da ne izpadem prevec tog: te razumem, podobno razmisljam ampak enostavno vcasih nimas druge. Veliko preveckrat ampak tako je.

Zakaj 110? Sem ti visje vse narisal. Al te stekam, delim tvoje mnenje samo zal enostavno preveckrat ni tako in ne mores kaj dosti. Sekirat se, sploh med voznjo je najslabse kar naredis. Pac... nismo sami na cesti, delimo jo s takimi in malo manj takimi. Ni kaj...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
130+ ti je omogočeno vsak vikend (pogosto tudi med tednom ) po pasu za pocasna vozila (vrhniski klanec... )
Jaz samo cakam kdaj me bodo strafal za tako voznjo.... Namesto tiste ki se po voznem peljejo 80 in prehitevalnem 100
Pa da ne boste rekli da sem norec na pasu za.pocadna vozila.
Ja, ne bi smel prehitevat po desni. Lahko pa se pelje po vseh treh pasovih 130 kot vem.

Priponke

• Screenshot_2023-02-25-12-12-42-814_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-25-12-12-42-814_com.android.chrome.jpg
    778 KB · Ogledi: 207
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Pa da ne izpadem prevec tog: te razumem, podobno razmisljam ampak enostavno vcasih nimas druge. Veliko preveckrat ampak tako je.

Zakaj 110? Sem ti visje vse narisal. Al te stekam, delim tvoje mnenje samo zal enostavno preveckrat ni tako in ne mores kaj dosti. Sekirat se, sploh med voznjo je najslabse kar naredis. Pac... nismo sami na cesti, delimo jo s takimi in malo manj takimi. Ni kaj...

Ne boš verjel kolikokrat sam vozim 110-120, ampak res pazim, da ne oviram hitrejših na prehitevalnem.
Če me dohaja ko prehitevam tovornjake, pa pospešim tudi do 150, da se mu umaknem in grem nazaj na svojih počasnih 110.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Enako, samo bodi posten in priznaj da ce imas na desnem kolono tovornjakov se umaknit NE mores, na levi ti pa prvi vozi 110. Zato 110, ker po zraku (se) ne mores prehitet. Drugace pa ja, teh par 10km ni problem. Ubija pa to, ce se vlece par 100km. Sam grem raje na regionalko, itak sem se preprical, da se mi vec nikamor ne mudi. Pridem ko pridem... Drugace pa tocno tako kot opisujes vedno vidim v Italiji proti Milanu. Ne mores verjet, promet tecet k namazan. Folk prehiteva, se umika, kamioni po desni, brez problema, pravi uzitek mi je vozit tam. Bolj se blizam Trstu oz. Ferneticem, vecja stala ratuje... Ne vem, moje izkusnje.

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
33
18
8
Ljubljana
Ni mi jasno zakaj 110? Tebi je jasno zakaj ne 130?

Jebem boga itak sebi, ker me oni spredaj ne čuje
Nekateri se enostavno ne počutijo dobro pri 130 in vozijo 110, kjer se počutijo suvereno. Kapish? Ja, tudi meni ni bilo jasno dokler nisem imel enga primera v družini in videl, da bolje da vozi 110 kot da naredi štalo. Do 110 je boljši voznik kot marsikateri Alter uber driver. Ampak pri višjih hitrostih mu/ji tunelski vid zjebe sistem in se zato drži hitrosti, ki jo ima pod nadzorom.

PS: moj tunelski vid se začne pri 50 in potem teram do konca... še dobr da moj pony ne gre več kot 25.

• Objave ne odobravam
Reactions: jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.059
113
Mislim, da je treba nazaj uvesti cestnine, ker pol se takšni nesposobneži sami izločijo in gredo na normalno cesto.

Je pa res, da pri nas neke sekundarne mreže državnih cest sploh več ni, ker tisto kar je bilo so zjebali še bolj v neke lokalne ceste z rondoji in širokimi pločniki za pešce in kolesarje ki jih ni.

Da bi imeli sekundarno mrežo nekih prometnic rezerviranih cest za motorna vozila pa mislim da lahko samo sanjamo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Ni samo LJ slovenija. Od Celja dalje se začnejo pojavljati problemi in če se zaradi 3 peljemo 110 jim jeb... če je pa kolona ko ne vidiš konca pa ni druge kot radarski in pavza.

Šihtarski termin proti LJ je cesta enostavno polna vozil in je 110 km/h odlična hitrost in tudi noben ne mrda in preskakuje, ker se zaveda, da če bo počilo in se ustavi vse skupaj ga 3 ure ne bo na šiht.
Na relaciji MB-LJ od Žalca dalje je stvar naključja, da boš lahko peljal kaj hitreje.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in KStoner

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Mogoče lahko najdemo objektivno odgovornost politike za stanje:
1. Gorivo je dirigirano poceni in ljudje bolj divjajo, ker si lahko privoščijo.
2. Ljudje se bojijo, da bo vlada dvignila kazni in koristijo še zadnje popuste.
3. Vlada je poskrbela za predobro zimsko službo, cerkev pa za premalo snega. Ko je dovolj snega, cestarji zaspijo, promet stoji => težkih nesreč ni.
4. V zakonodaji se je gotovo spregledalo občutljive udeležence v prometu, predvsem kolesarje in vidimo, posledice sredi zime so tu.
...