Če imaš na avtu gas in bremzo, ter znaš oboje uporabljat.... ni potrebno.... in potem do Kopra voziš med tovornjaki.
Čisto simpl je...jaz se mu umaknem, ga spustim pred sebe, se zapeljem za njega in mu blendamAli mi lahko en razloži, ker jaz nisem dovolj pameten.
Ob 6ih zjutraj, ac iz mb proti lj, konkretno veliko prometa... vozni pas poln kaminonov ki pač peljejo cca 90km... na prehitevalnem vozimo lepo 110-120.. vse lepo teče... ampak redno od zadaj priletijo 'vsemogočni' ki bi radi vozili 150....zalimajo se ti čist za rit...
kaj naredit? zabremzan na 90, da se lahko vključim med kamine? res ne vem
Ugotovim, da imam vetrobransko steklo umazano.... ampak redno od zadaj priletijo 'vsemogočni' ki bi radi vozili 150....zalimajo se ti čist za rit...
kaj naredit?
Ugotoviš, da je na zunanjem robu avtoceste zlasti v tem času ponavadi precej kamenčkov, ki po čistem naključju priletijo v ritopika zadaj.Ugotovim, da imam vetrobransko steklo umazano.
Ignore. Vozis z varnostno za onim pred tabo in te pac ne zanima kaksne popadke ima oni za tabo. Ko lahko se mu umaknes in naj strabcira drugega. Gre pa tudi meni to orenk na jetra.Ali mi lahko en razloži, ker jaz nisem dovolj pameten.
Ob 6ih zjutraj, ac iz mb proti lj, konkretno veliko prometa... vozni pas poln kaminonov ki pač peljejo cca 90km... na prehitevalnem vozimo lepo 110-120.. vse lepo teče... ampak redno od zadaj priletijo 'vsemogočni' ki bi radi vozili 150....zalimajo se ti čist za rit...
kaj naredit? zabremzan na 90, da se lahko vključim med kamine? res ne vem
na prehitevalnem voziš 110, spustiš naprej divjaka, potem pa za njim 160, 170 pa mu blendaš? Pametno. Zelo. Sploh, če si navajen na prehitevalnem vozit 110 km/h.Čisto simpl je...jaz se mu umaknem, ga spustim pred sebe, se zapeljem za njega in mu blendam
Ne se prevec po glavi tolct…bos se slabse bral, kot do sedaj…na prehitevalnem voziš 110, spustiš naprej divjaka, potem pa za njim 160, 170 pa mu blendaš? Pametno. Zelo. Sploh, če si navajen na prehitevalnem vozit 110 km/h.
Zjutraj in popoldne v okolici Ljubljane pac ne gre 150. Tudi okoli gradza, dunaja, minhna, torina najbrz ne..Zaradi enega kretena ki vozi 110 na prehitevalnem se vsi vozimo 110. Pa še skurcat ga ne smeš.
Od celja do vranskega imas no.limit, potem pa imas do blagovice 100.Ni samo LJ slovenija. Od Celja dalje se začnejo pojavljati problemi in če se zaradi 3 peljemo 110 jim jeb... če je pa kolona ko ne vidiš konca pa ni druge kot radarski in pavza.
Zaradi enega kretena ki vozi 110 na prehitevalnem se vsi vozimo 110. Pa še skurcat ga ne smeš.
Jah res je, 300 je moja želja. Celo ker imam v avtu tovarniški limit 165 in 180km/h.Nared si svojo cesto in vozi po njej 300 ce zelia. Ali v takem primeru zavij na desni pas, kjer bos sel se pocasneje. Lahko si pa alter de-luxe macho in pokazes kako se vozi po odstavnem pasu. Kako ste eni zaverovani v to, da se vam dela neka krivica. Vse kar je je to, da niste sami na cesti in sprejmite to in se zacnite normalno obnasati, to je vse. Bolje in raje 110 konstantno kot zaradi kakih kretenov malo 130 pa potem vecinoma 90 ali manj pa spet malo 130 etc...
Pa še to, ti meni vsiljuješ 110 , zakon omejuje 130. Kdo zdaj koga prepričuje v normalno obnašanje.Nared si svojo cesto in vozi po njej 300 ce zelia. Ali v takem primeru zavij na desni pas, kjer bos sel se pocasneje. Lahko si pa alter de-luxe macho in pokazes kako se vozi po odstavnem pasu. Kako ste eni zaverovani v to, da se vam dela neka krivica. Vse kar je je to, da niste sami na cesti in sprejmite to in se zacnite normalno obnasati, to je vse. Bolje in raje 110 konstantno kot zaradi kakih kretenov malo 130 pa potem vecinoma 90 ali manj pa spet malo 130 etc...