bedaki na cesti

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.550
1.082
113
Titograd
Jaz med tako kolono kamionov ne grem. Sicer vozim desno, ampak če je kolona tudi levo, vozim levo in nekaj hitreje od tovornjakov v tempu te kolone. Bo pač peljal lepo za mano. Če se mu pa mudi, izvoli montirati krila in nas preleti :cheer:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ali mi lahko en razloži, ker jaz nisem dovolj pameten.
Ob 6ih zjutraj, ac iz mb proti lj, konkretno veliko prometa... vozni pas poln kaminonov ki pač peljejo cca 90km... na prehitevalnem vozimo lepo 110-120.. vse lepo teče... ampak redno od zadaj priletijo 'vsemogočni' ki bi radi vozili 150....zalimajo se ti čist za rit...
kaj naredit? zabremzan na 90, da se lahko vključim med kamine? res ne vem
Čisto simpl je...jaz se mu umaknem, ga spustim pred sebe, se zapeljem za njega in mu blendam :cool:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Ali mi lahko en razloži, ker jaz nisem dovolj pameten.
Ob 6ih zjutraj, ac iz mb proti lj, konkretno veliko prometa... vozni pas poln kaminonov ki pač peljejo cca 90km... na prehitevalnem vozimo lepo 110-120.. vse lepo teče... ampak redno od zadaj priletijo 'vsemogočni' ki bi radi vozili 150....zalimajo se ti čist za rit...
kaj naredit? zabremzan na 90, da se lahko vključim med kamine? res ne vem
Ignore. Vozis z varnostno za onim pred tabo in te pac ne zanima kaksne popadke ima oni za tabo. Ko lahko se mu umaknes in naj strabcira drugega. Gre pa tudi meni to orenk na jetra.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in jendomen

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Ni samo LJ slovenija. Od Celja dalje se začnejo pojavljati problemi in če se zaradi 3 peljemo 110 jim jeb... če je pa kolona ko ne vidiš konca pa ni druge kot radarski in pavza.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
Ni samo LJ slovenija. Od Celja dalje se začnejo pojavljati problemi in če se zaradi 3 peljemo 110 jim jeb... če je pa kolona ko ne vidiš konca pa ni druge kot radarski in pavza.
Od celja do vranskega imas no.limit, potem pa imas do blagovice 100.
Ce ne prej, se ti na Krtini (Domžalah) zacne gneca in je ze 80 lepa hitrost potem naprej proti lj.
Prej ko bi ljudje vklopili radar, hitreje bi slo proti ljubljani.
Ker skakanje med pasovi, niza hitrost na obeh pasovih ker prihaja do nepotrebnega zaviranja.
Pa na ob uvozih bi bilo pametno da bi se nekoliko sprostil vozni pas za tiste ki bi se radi vključili na AC.
Kamioni znajo to bolje narediti od vozbikov avtov. kjljub prepovedi voznje po prehitevalnem pasu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.646
1.035
113
Zaradi enega kretena ki vozi 110 na prehitevalnem se vsi vozimo 110. Pa še skurcat ga ne smeš.

Nared si svojo cesto in vozi po njej 300 ce zelia. Ali v takem primeru zavij na desni pas, kjer bos sel se pocasneje. Lahko si pa alter de-luxe macho in pokazes kako se vozi po odstavnem pasu. Kako ste eni zaverovani v to, da se vam dela neka krivica. Vse kar je je to, da niste sami na cesti in sprejmite to in se zacnite normalno obnasati, to je vse. Bolje in raje 110 konstantno kot zaradi kakih kretenov malo 130 pa potem vecinoma 90 ali manj pa spet malo 130 etc...

• Všeč mi je
Reactions: Floki in gimi

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Nared si svojo cesto in vozi po njej 300 ce zelia. Ali v takem primeru zavij na desni pas, kjer bos sel se pocasneje. Lahko si pa alter de-luxe macho in pokazes kako se vozi po odstavnem pasu. Kako ste eni zaverovani v to, da se vam dela neka krivica. Vse kar je je to, da niste sami na cesti in sprejmite to in se zacnite normalno obnasati, to je vse. Bolje in raje 110 konstantno kot zaradi kakih kretenov malo 130 pa potem vecinoma 90 ali manj pa spet malo 130 etc...
Jah res je, 300 je moja želja. Celo ker imam v avtu tovarniški limit 165 in 180km/h.

Veliko jih ni spospobnih pospešit iz 90 do 130 ampak samo do 110 ko prehitevajo tovornjak. Pa umikajo se nazaj na vozni pas kot da imajo 100 metersko prikolico za sabo.

Ko bo omejitev 110 se bomo vozili pa 90 in bo dokončno prehitevlani pas vozni pas, vozni pa prehitevalni, ker šleper gre do cca 95.

Takrat bomo vsi veseli.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
Pa še to, ti meni vsiljuješ 110 , zakon omejuje 130. Kdo zdaj koga prepričuje v normalno obnašanje.

• Všeč mi je
Reactions: sad in naliM