Na vsak način smrtna statistika ne bi smela biti stvar zabave.
Del te statistike so tudi ljudje ki so se sami izlocili iz igre.Na vsak način smrtna statistika ne bi smela biti stvar zabave.
Odvzeti ne.... bi bilo pa dobro da bi moral na 10/20 let delati "obnovitveno vožnjo" in cpp... Varianta podaljšati licenco....Za začetek bi za izboljšanje prometne varnosti morali odvzeti vozniško dovoljenje kakim 50% trenutnih lastnikov.
tebe valda ni med njimiZa začetek bi za izboljšanje prometne varnosti morali odvzeti vozniško dovoljenje kakim 50% trenutnih lastnikov.
Glede na mojo statistiko in kaj moram dnevno reševati, ne. Si ti?tebe valda ni med njimi
Lej, po pravici, nekateri je nikoli sploh ne bi smeli dobiti. Dajmo že enkrat razčistiti, da vozniško dovoljenje ni pravica ampak privilegij.Odvzeti ne.... bi bilo pa dobro da bi moral na 10/20 let delati "obnovitveno vožnjo" in cpp... Varianta podaljšati licenco....
hjah, v cca pol miljona km prevoženih me ni še noben reševal.Glede na mojo statistiko in kaj moram dnevno reševati, ne. Si ti?
Javni promet? ponovno utvara, kot je tovornjake na vlakeŽal je tako, da država preveč dobi od trošarin, DMVja+DDVja, cestnin, vinjet ipd. In če s ceste spraviš 30% voznikov (kar je realna številka nesposobnih), potem bi bilo 30% manj dajatev, katere bi bilo potrebno dobiti drugje.
Poleg tega bi lep procent teh bil ob službe, zaradi nezmožnosti prihoda na delo. Torej še vec socialnih problemov in osebnih stisk.
Predstavljaj si javni promet v Osilnici npr.Javni promet? ponovno utvara, kot je tovornjake na vlake
Lastna hvala, cena mala.Glede na mojo statistiko in kaj moram dnevno reševati, ne. Si ti?