bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.231
1.497
113
Lej napisal sem da sem pač boljši od 50% voznikov na cesti. Torej sem povprečen. Sedaj pa nehajmo.

krko

Guru
5. sep 2010
2.672
1.386
113
Kaj vse se vozi po naših cestah.....

Prav tako je bil pri skupini vozil, ki je posebej prilagojena za prevoz vozil, podan sum, da naprave za ustavljanje ne delujejo pravilno, hkrati je na armaturni plošči svetila kontrolna lučka, ki je opozarjala na napako v sistemu ABS. Med kontrolo je bil zaznan močan vonj po pregretih zavornih kolutih in visoka temperatura na zavornem sistemu. Prav tako je bilo s pomočjo diagnostične naprave ugotovljeno, da sistem za uravnavanje izpustov (SCR) ne deluje. Odrejen in opravljen je bil izredni tehnični pregled vozila, kjer je bilo potrjeno, da so bili zavorni koluti dotrajani, prav tako pa priklopno vozilo z naloženimi vozili ni imelo brezhibnega zavornega sistema oziroma zavore sploh niso delovale.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Cca 30 let nazaj sta policista službeno vozilo parkirala v MB sredi navadnega križišča. Z osebnimi avti se ga je dalo obvoziti. Če bi se pojavil kamion v tisti ulici, bi bile težave. Nista prišla v isti bife iz katerega smo mi to opazovali :). Občasno se nadebudni policisti postavijo na zanimivo lokacijo ob avtocesti. Predvsem se vprašaš, kako so to zmanevrirali. Denimo ob vznožju predorov pri Tepanju proti Celju prečno na travo. Tam je moral narediti manever vzvratne vožnje. Na avtocesti ...

sass

Guru
1. sep 2007
5.199
845
113
pravzaprav je kriv prodajalec vozil. ker če on ne bi prodal vozila lastniku, ga mulci ne bi ukradli in potem ne bi prišlo do nesreče. prodajalec bi tako preprečil ne samo nesrečo, ampak tudi krajo vozila.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Kriv je proizvajalec vozila. Ker če ga ta ne bi naredil, ga prodajalec ne bi mogel prodati.

Verjetno je vsega kriv Mujo, ker je bil tisti dan na šihtu, ko se je avto izdelal na proizvodnem traku in je on vrtel gedoro.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77