bedaki na cesti

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.205
1.372
113
Dashcam v Avstriji ni prepovedan. Če se snemanje ustavi, ko avto ni v prometu je dovoljeno. Ni problem neprekinjeno presnemavanje, ampak neprekinjeno snemanje. Seveda pa ne smeš obljavljat posnetkov z osebnimi podatki. Hude kazni so zagrožene v primeru zlorabe, npr. parkiram avto pred hišo bivše, parkiram pred otroškim igriščem,...
Kolikor vem ga lahko uporabiš samo za dokazovanje svoje nedolžnosti. Ne pa tuje krivde.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.550
1.082
113
Titograd
Verjel ti bo pa kdo? Teta Pehta?
Zakaj pa ne? Povem ob katerem času se je zgodilo, kako je bil oblečen, iz katere strani je prišel itd., vse po resnici. Pri tem sem stal tam-in-tam, preden sem prišel od avta ga več ni bilo.

Tip je znan idiot na Ptuju, vedo kdo je, enkrat ga bo nekdo itak v temi nalomil ker policija se dela glupo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Sigurno je kje DNK pustil
In?
Za praske na avto se v realnosti 100 % ne bo delala DNK analiza. Še za marsikaj drugega se ne. Za krajo pokojnine upokojencu niti slučajno niso iskali prstnih odtisov. Pač ni taka vrednost. Bolj ali manj se v takih primerih naredi samo zaznamek in počaka če se primer razreši sam.
Dvomim, da delajo še kaj drugega.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
In?
Za praske na avto se v realnosti 100 % ne bo delala DNK analiza. Še za marsikaj drugega se ne. Za krajo pokojnine upokojencu niti slučajno niso iskali prstnih odtisov. Pač ni taka vrednost. Bolj ali manj se v takih primerih naredi samo zaznamek in počaka če se primer razreši sam.
Dvomim, da delajo še kaj drugega.
malo se zajebavam

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93
Ali je možno, da je bil na telefonu in spregledal utripanje vseh 4 zmigavcev?
Škoda je mladega življenja.

Kako bo a tole obravnavano s strani policije?
Šofer kamiona bi moral zapustiti ac, glede na to, da je bilo s kamionom nekaj narobe. Ampak pokojni pa ni ali pa je prepozno opazil zmigavce..

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
tale cesta je itak smert, ker nimaš kam zavit, razen po xx kmjih dol s ceste... kdo je to projektiral in dal žegn bi moral it sedet za kako leto. Že na odstavnem je nevarnost naleta... tule pa itak 99% da se nekdo razsipa.

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93
Poznam to avtocesto, ki po mojem mnenju to ni. Če se ne motim ima en vozni pas ožji....
Sem pred leti ostal na avtocesti z odstavnim pasom in takrat sem bil hvaležen, da je bil.
Tudi v družbi smo se nato pogovarjali, kaj dejansko narediti, če imaš problem z avtom in moraš ustaviti na voznem pasu? Ni enostavno.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Zdaj piše, da je povročitelj voznik tovornjaka, ker je vozil prepočasi z okvarjenim vozilom in bi se moral umakniti. Zdaj je vprašanje, kam?:bonk:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.451
1.905
113
Ja teleportirat bi se moral na prvi izvoz a ne. Kaj vam ni jasno. :bonk:

Tule je zgleda na delu ista policjska logika kot je leta veljala za ustvarjanje reševalnega pasu. Skrajno levo in skrajno desno(ampak ne na odstavni pas).

• Všeč mi je
Reactions: 8888