Fotka je top, vozis pa kaj? 4 kolesnik?
Ce si cuden ne vem, sam ce si tako objestno vozu k una dva vceri pol si
Čeha … Karoq - prednji pogon.
In ja - ma 4 kole …
Fotka je top, vozis pa kaj? 4 kolesnik?
Ce si cuden ne vem, sam ce si tako objestno vozu k una dva vceri pol si
Cikel je 3 min - ali kolikor pač. Ne moreš vplivati na začetek in konec cikla. Razen z vklopom kamere....
* Garmin recimo na "zahtevo", tj. glasovna komanda ali tresljaj = karambol ali vanadalizem, shrani 3 minunti posnetek (mislim, da 1 minuto pred komando in nadaljne 2 minuti)
Ne vem sicer za točno za Garmin, ampak načeloma deluje tako, da kamera neprestano snema, ampak shranjenih ostane zadnje 3 minute. V primeru "dogodka" se od zadnjih 3 min ohrani zadnja minuta (minuta pred dogodkom) ter naslednji 2 min. To se pač ne briše, od tu naprej gre pa spec cikel 3 min presnemavanja.Cikel je 3 min - ali kolikor pač. Ne moreš vplivati na začetek in konec cikla. Razen z vklopom kamere.
Zahteva je lahko na 2:55 cikla. In pika.
Kako veš, da se je cikel začel 1 min pred zahtevo?
Lahko shrani cikel pred 'zahtevo, 'zahtevo', cikel po po 'zahtevi'.
Tvoje pa nikakor ne.
Nikakor to ne pomeni to.Če šofer mora vklopiti Lane Asist, to pomeni da je nekaj z njim narobe in ne more zbrano voziti.
Odvisno je od avtomobila do avtomobila, pa tudi pri istem modelu se skozi leta zadeva izboljšuje. Na primer že pri mojem ubogem Hyundaju lahko na AC praktično spustiš volan in če me ne moti nadležno piskanje in rahlo vijuganje znotraj voznega pasu, se lahko brez rok pripeljem od LJ do CE... Tudi ponoči. Edino v hudem nalivu ali snegu zadeva seveda odpove.Nikakor to ne pomeni to.
Js imam recemo vedno vklopljenega, se pa mi to ne zdi neka zanesljiva zadeva,
Žalostno je, da se tako "snemanje" v določenih država smatra za "kriminalno dejanje, ki zahteva najstrožje kazni" (Avstrija - dashcam prepovedan). (...)