bedaki na cesti

krko

Guru
5. sep 2010
2.672
1.386
113
Ob taki pozi se tudi Alfi dvigne (havba) :D

2b290216651e8692925d0068be97ef60--car-girls-sexy-girls.jpg

• Všeč mi je
Reactions: jezek in sajkek

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Alfa, kraljica odstavnih pasov?
Kaj pravijo tisti, ki veliko vozijo po Italiji, kjer je tudi alf veliko? Kolikor sem jaz bil v Italiji, sem videl z dvignjeno havbo samo nemške profi izdelke in enkrat enega lambota, ko smo se par ur gužvali po nekem obvozu zaradi nesreče. Pri malo km nekje, je lahko tudi vzorec precej popačen. Ko se je v gužvi pred bivšo cestninsko pri Benetkah vscala hladilna tekočina iz takrat nove nemške premije s trikrako zvezdo, sem skoraj dobil napad panike. Če se to meni zgodi s polizdelkom od avta, kaj lahko storim? Besede ne znam italijansko, takrat še ni bilo mobitelov, da bi poklical v Slovenijo in da mi pri asistenci rešujejo naprej ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
ravno včeraj na FBju en starejši video iz Chine, ko je en stari imel na AC vrata odprta, potem pa do tovornjaček odvije v enga SUV, slednjega potem razmetalo, in celo padel z viadukta.
Odpiralcu vrat avtu in njemu niti praske.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.084
113
145 km SZ od Opatije
Kaj pravijo tisti, ki veliko vozijo po Italiji, kjer je tudi alf veliko? Kolikor sem jaz bil v Italiji, sem videl z dvignjeno havbo samo nemške profi izdelke in enkrat enega lambota, ko smo se par ur gužvali po nekem obvozu zaradi nesreče. Pri malo km nekje, je lahko tudi vzorec precej popačen. Ko se je v gužvi pred bivšo cestninsko pri Benetkah vscala hladilna tekočina iz takrat nove nemške premije s trikrako zvezdo, sem skoraj dobil napad panike. Če se to meni zgodi s polizdelkom od avta, kaj lahko storim? Besede ne znam italijansko, takrat še ni bilo mobitelov, da bi poklical v Slovenijo in da mi pri asistenci rešujejo naprej ...
Za tole je pa povsem preprosta razlaga, pa ti raje razložim v "moškem" jeziku, da bo razumljivo:

torej, po ulici gre 10 deklet (mogoče celo MILF-ic, kdo bi vedel) , pol levi strani ulice gre 5 lepih deklet, ostalih 5, "grdih", pa po drugi, desni strani ulice (OK, kaj je za nekoga lepo in kaj ne je pač stvar percepcije).

Zdaj pa vprašanje: na katero stran ti bo obrnilo glavo? Vsekakor na tisto, tebi bolj všečno (pa ni pomembno, so to "lepe" ali "grde", stvar percepcije, kot že omenjeno). In po navadi se obračaš za tistim, kar ti je v življenju nedosegljivo (razen žene, ki jo pač imaš, ker si se tako odločil pred "n" leti :evil:). Druga stran te pač "ne zanima", je ne vidiš.

Moram še pisat naprej, a si že doumel? :fredi:

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg