Samo pazi, da spotoma knofa za zapiranje prehitro ne pritisneš. Da ne bomo brali črne kronike, kako ga je Audi razpolovil med parkiranjem.
da se je lahko hitro vrnil v audija, brez odpiranja vrat audifarerPoleg vsega drugega ne zastopim, zakaj ni vsaj voznik zaprl svojih vrat? Je ta človek sploh gladek?
Če si voznik Alfe (baje, ne vem iz izkušenj), imaš menda večkrat odprto havbo, kot vrata vozilaNo, boljse je sicer imeti odpra vrata kot odprto haubo za cesto
Kaj pravijo tisti, ki veliko vozijo po Italiji, kjer je tudi alf veliko? Kolikor sem jaz bil v Italiji, sem videl z dvignjeno havbo samo nemške profi izdelke in enkrat enega lambota, ko smo se par ur gužvali po nekem obvozu zaradi nesreče. Pri malo km nekje, je lahko tudi vzorec precej popačen. Ko se je v gužvi pred bivšo cestninsko pri Benetkah vscala hladilna tekočina iz takrat nove nemške premije s trikrako zvezdo, sem skoraj dobil napad panike. Če se to meni zgodi s polizdelkom od avta, kaj lahko storim? Besede ne znam italijansko, takrat še ni bilo mobitelov, da bi poklical v Slovenijo in da mi pri asistenci rešujejo naprej ...Alfa, kraljica odstavnih pasov?
Za tole je pa povsem preprosta razlaga, pa ti raje razložim v "moškem" jeziku, da bo razumljivo:Kaj pravijo tisti, ki veliko vozijo po Italiji, kjer je tudi alf veliko? Kolikor sem jaz bil v Italiji, sem videl z dvignjeno havbo samo nemške profi izdelke in enkrat enega lambota, ko smo se par ur gužvali po nekem obvozu zaradi nesreče. Pri malo km nekje, je lahko tudi vzorec precej popačen. Ko se je v gužvi pred bivšo cestninsko pri Benetkah vscala hladilna tekočina iz takrat nove nemške premije s trikrako zvezdo, sem skoraj dobil napad panike. Če se to meni zgodi s polizdelkom od avta, kaj lahko storim? Besede ne znam italijansko, takrat še ni bilo mobitelov, da bi poklical v Slovenijo in da mi pri asistenci rešujejo naprej ...
pa to popizdišSpet audi fahrer?
A maš Audija???Od zdaj naprej bom hodu skoz prtljažnik ven, sam da bom mel mir pred tabo