bedaki na cesti

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Država bi morala biti sposobna zaščititi svoje zaposlene pred norčevanjem iz njih. Snemanje nekoga na delovnem mestu pa bi moral informacijski pooblaščenec obravnavati z enakimi vatli kot če bi delodajalec snemal proizvodni trak in objavljal v živo. Če je dovoljeno, potem se sme snemati tudi policiste, če ne pa pač ne.

Danes je lepo pobelilo ceste. Načeloma vse primerno situaciji, še najmanj razumem, da avtocesto plužijo s hitrostjo 20 - 30 km / h. Pred 30-imi leti so po sloveniki s plugi vozili z vsaj 60 km / h. Problem je najbrž v (pre)veliki širini pluga, da sta dva kamiona dovolj za pluženje dveh pasov in še lepega dela odstavnega pasa.

• Všeč mi je
Reactions: krko

Corvette

Majstr
6. nov 2008
417
280
63
Država bi morala biti sposobna zaščititi svoje zaposlene pred norčevanjem iz njih. Snemanje nekoga na delovnem mestu pa bi moral informacijski pooblaščenec obravnavati z enakimi vatli kot če bi delodajalec snemal proizvodni trak in objavljal v živo. Če je dovoljeno, potem se sme snemati tudi policiste, če ne pa pač ne.
Težak je snemal javna uslužbenca na javnem kraju. Proizvodni trak je (večinoma) zasebna lastnina oz. prostor.

Tako čez palec je naša zakonodaja takšna, da ne prepoveduje snemanja na javnem kraju za nekomercialne namene, še posebej pa ne snemanja policistov med postopki. Lahko pa pokukaš v arabski svet, kjer so zakoni malo drugačni :)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
  • Wow
Reactions: jonny77

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.019
2.424
113
Ta na koncu posnetka zmaga
To je one: te pa ti vozi če znaš boljše ko jaz - jaz grem peš nazaj! :valjamse:

• Haha
Reactions: Hanzi

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
Ampak zakaj na avtocesti? Na pocivaliscu ne bi bilo ok? To je totalna gluparija v glavi teh osebkov. Z vseh vidikov. Cestnega, fotografskega in soc. omrežij. Oz. tle zmagata, dejanje je kvazi viralno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
ja dobro, to je zdaj ozadje cisto belo, in zgleda kot da si v šladmingu, ne pa v lj. in čez pol ure si lepo doma na toplem, ne pa v neki vukojebini na smučišču, na mrzlem. Sej se mi zdi , da ima pancerje gor.