Dacio Logan .. ampak prjatu s pa lahko .. bova skupaj kake čevlje naročila po spletuA maš Audija???
A sem lohk tvoj prjatu?
Dacio Logan .. ampak prjatu s pa lahko .. bova skupaj kake čevlje naročila po spletuA maš Audija???
A sem lohk tvoj prjatu?
Imam zate full dobro denarnico, čist novo! Tud noter še nisem pogledal.Dacio Logan .. ampak prjatu s pa lahko .. bova skupaj kake čevlje naročila po spletu
Hvala, prjatu. Prnes s sabo na pir ...Imam zate full dobro denarnico, čist novo! Tud noter še nisem pogledal.
TT, pa še roadster povrh. Ti so res posebni!!Spet audi fahrer?
važn da so na novicah povedal, da je to "nevarno početje" in naj vozniki tega ne delajo.
Bom, nč bat, za razliko od tebe, ki jo ponavadi "pozabiš"doma.Hvala, prjatu. Prnes s sabo na pir ...
Sej zato ....Bom, nč bat, za razliko od tebe, ki jo ponavadi "pozabiš"doma.
Itak je to nevarno početje za vse mestne srajce, ki na toplem pričakujejo, da bo njihova potka poletno suha čez 5 min od snega. Kmečki rednecki pač lopato (wtf je to, nje? in kak te hudiča se to čudo sploh v avtu znajde?) primejo v roke in čez 5 minut grejo dalje. Ta pravi metriči bi pa v avtu policijo klicali, pa selfije delal in pošiljali fotke Audiču skupaj z referatom, kak te so darsovci nesposobni. Seveda parkirani na sredini uvoza, tak da plug ne bi mogel mimo.važn da so na novicah povedal, da je to "nevarno početje" in naj vozniki tega ne delajo.
kuga pa nej, furajo rikverc po dovozu na AC?
Matr ej, še dobro, da so bili bolj kot ne brez kamer tisti časi, ko sem po zasneženih cestah z E30ko na štriku za sabo vlekel 4 ljudi na dveh saneh ter tudi prehitel kakšnega nesposobneža, ki se je svaljkal po cesti s cca.20-30 km/h. Med izvajanjem tega dejansko norega podviga smo se pripeljali tudi mimo ene policijske patrulje, ki je instant opustila postopek v izvajanju in se pognala za nami ter iz neznanega razloga poklicala vse možne okrepitve kar jih je PP Kamnik premogla tisti zimski večer a na koncu vseh 8 ali 10 policajev očitno ni našlo nobene pravne podlage za kazen spisat kljub najmanj polurnemu posvetu kaj naredit z mano in sem jo na koncu (spet) odnesel zgolj z opozorilom Tako da ne, niso cepiva nič kriva, eni smo (bili) pač taki "talenti" že po defaultu.
Definitivno je nekaj na tem. Včasih smo takšne zganjal, da bi današnji jaz konkretno sklofutal preteklega mene, če bi se nekako srečala v tistem obdobju. Saj veš kako gre tista - mladost je norost, čez vodo skače kjer je most.Lahko pa tudi, da sem ze star in me je pamet ujela, kaj pa vem. Verjetno bo to...