Sem bil enakega mnenja, dokler nisem zadnjič skoraj trčil v kamion, na izvozu iz avtoceste pri omejitvi 40. Se je kamionski hajvan ustavil , ker je vzel napačni izvoz, jaz pa 100 na izvoz, v desni ovinek. Za las! K sreči se je ustavil čisto ob desnem robu enojnega izvoza!Kero tele je dalo omejitev 40?
To je načeloma vsepovsod po tujini enako. Madžarska, Romunija, Bolgarija....No, dejmo realno: tujec je pred tabo, ki se ''vleče'' (in poleg tega še upošteva omejitev) in ti mu greš dokazovat svojo premoč s trobljenjem. Pač balkanski debil.
Se še spomnim enkrat, ko sem bil v Budimpešti ves živčen v gužvi zjutraj, ker nisem točno vedel kam in kako. Ko končno ugotovim, da sem točno na napačnem pasu, sem že preklinjal, kako bom prišel na pravi pas. Dam žmigavc in TAKOJ PRVI naredi prostor, da sem šel noter. To se je še parkrat ponovilo. Balkanski debili bi pa srepo zrli pred sabo in šli do odbijača spredaj.
15+Očitno da
Koliko mio je šlo?
Saj ta razbita ni bila R. Bila je HP Barchetta.prvo je bilo rečeno da zonda R sploh ne bo street legal.
On bo dolgo časa odplačeval zavarovalnici dolg...
Totalna bedarija od vzroka. Kaj pa, če je namerno zapeljal čez robnik na teraso, ker je bil v nažganosti užaljen, da ni bil postrežen?Voznik se je najprej pripeljal na parkirišče lokala ter vidno vinjen vstopil v lokal, zaradi česar ga zaposleni niso želeli postreči. Odšel je nazaj v vozilo ter na parkirišču najprej trčil v parkirano vozilo. Potem je zapeljal na cesto, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v robnik in nato zapeljal čez zelenico do miz terase lokala, kjer je sedelo šest ljudi in tri od njih lažje poškodoval.
To pa naj bo na zavarovalnici, da dokazuje ali pa npr pri oškodovancih , če bodo od njega terjali odškodnino in bi z dokazovanjem drugega vzroka lahko tožbo vložili še proti komu.Totalna bedarija od vzroka. Kaj pa, če je namerno zapeljal čez robnik na teraso, ker je bil v nažganosti užaljen, da ni bil postrežen?