Zaj, če je tak problem to sranje me čudi, da vsi ostali otrci ne serejo in lahko zdržijo. Al majo ostali avte posrane?Froc lahko, vsebina pa malo težje. Tako da, je treba pretehtat al maš raje sranje na sedežu al na sredi ceste.
.
Zaj, če je tak problem to sranje me čudi, da vsi ostali otrci ne serejo in lahko zdržijo. Al majo ostali avte posrane?Froc lahko, vsebina pa malo težje. Tako da, je treba pretehtat al maš raje sranje na sedežu al na sredi ceste.
tebe lahko boli marsikaj, ampak birokrati dobro vedo, kaj spada pod njihov resor, še bolje pa vedo, kaj ni v njihovi pristojnosti.mene pr registraciji noben ne upraša a se bom vozu po občinskih flikah al po državnih vukojebinah in me boli krščen duš kje je od koga resor
Posrane in pokozlane.Zaj, če je tak problem to sranje me čudi, da vsi ostali otrci ne serejo in lahko zdržijo. Al majo ostali avte posrane?
.
Ampak po prebranih komentarjih so ljudje za, proti je manjšinatebe lahko boli marsikaj, ampak birokrati dobro vedo, kaj spada pod njihov resor, še bolje pa vedo, kaj ni v njihovi pristojnosti.
da ti odgovorim še na tvoje prvo vprašanje: pripravlja se prostorski načrt za HC Koper-Dragonja, vendar pa je vprašanje, če bo kdaj do te ceste sploh prišlo. namreč kamorkoli umestiš traso, vedno se bo pojavila neka civilna iniciativa, ki bo proti:
Civilna iniciativa zahteva spremembo trase hitre ceste Koper-Dragonja izven naselij
Civilna iniciativa prebivalcev krajev ob trasi načrtovane ceste Koper-Dragonja zahteva opustitev načrtov, meni, da je treba traso prestaviti zunaj strnjenih pozidav. Koprski župan Aleš Bržan razume pomisleke, a pravi, da mora upoštevati tudi druge občane.www.rtvslo.si
Seveda te ne. Ker kupis karto. Problem prevoznika ni problem potnika. Ne se uzigat, koristi javni prevoz dalje in je to to.mene pr registraciji noben ne upraša a se bom vozu po občinskih flikah al po državnih vukojebinah in me boli krščen duš kje je od koga resor
res hvala, direkt u jajcaNe se uzigat, koristi javni prevoz dalje in je to to.
nekaterim se še vedno kolca po prejšnjem sistemu, kjer je partija nekaj rekla in tako je bilo.če bi biu kdorkoli iz politke kej vredn, bi zdele že najman prvič flikal tisto hitro cesto
Temu so pa SUVevci konkretno stopili na živce. Tistega Fiata pa ni omenil...Viktor VK on TikTok
All Mercedes Audi BMW SUV drivers are pieces of trash #dashcam #SUV #mercedestrash #auditrash #bmwhate #bmwtrash #humantrashwww.tiktok.com
Je že kdo to prilepil sem? Avtor posnetka pravi, da ima 800 konjskega volva ...
Drži.Kero tele je dalo omejitev 40?
dramaqueenViktor VK on TikTok
All Mercedes Audi BMW SUV drivers are pieces of trash #dashcam #SUV #mercedestrash #auditrash #bmwhate #bmwtrash #humantrashwww.tiktok.com
Je že kdo to prilepil sem? Avtor posnetka pravi, da ima 800 konjskega volva ...