Enostavno nima smisla, sem se trudil že in tudi komu poblendal, pa običajno nikomur ne potegne v možganih, da bi vključili luči...Jaz sem obupal. Imam v družini bližnjega, ki sem mu že 3x rekel, da mora ročno vključit luči. Še vedno se včasih pripelje brez.
Ker gre za javno osebnost.Bravo, zakaj ze, bi to bila informacija javnega znacaja in bi morali povedat?
Jaz mislim da ni naloga policije presojat kdo je javna oeba in kdo ne. Enaki vatli za vse.
Absolutno ni izgubil prvice do zasebnosti. Kaj počne pri sebi doma, na svojem, ni stvar javnosti, dokler nima vpliva na njegovo delo. Še manj je stvar javnosti njegova družina (razen če se v njej dogajajo kaka kazniva dejanja, na primer).Če je nekdo javna osebnost še ne pomeni, da je izgubil pravico do zasebnosti. Ni nobenega razloga, da bi morala policija dajati podatke o minorni prometni nesreči nekemu noviranju. Načeloma tudi ne v primeru, ko gre za večje prekrške, dokler to ni npr. kaznivo dejanje ali pa nekaj, kar je potencialno kaznivo dejanje. Vsaj kar se mene tiče.