Vrjem da jaz tudi. Ampak ok ti si bil danes tamse trudim
Vrjem da jaz tudi. Ampak ok ti si bil danes tamse trudim
Kwa je lubika? A zdaj ko si se naučil CTRL+C in CTRL+V pa ne moreš nehat?Maš čist prav. Žalostno je, da se tega ne zavedate taki debili kot si ti , romzi... očitno vam to "narekujejo osnovni refleksi (žretje, sranje in fukanje). "
Še bolj žalostno pa je da to opozoriš,Moderatorji pa na to drkajo k.
Potem, ko pa se spustiš na njihov nivo jim pa popustijo tablete.
Ker je kazen samo denarna in še to dokaj "ugodna" glede na verjetnost, da te zasačijo pri uporabi telefona ( 120€/60€ polovička )Zakaj 90% folka telefonari?
Zato, ker je zelo duhamorno brat navodila.. Večina avtov posebej novejših ima v avtu BT in zakaj si ne morejo povezat telefona z avtom in telefonirajo brezžično?
Ker si nevedo povezat BT in avto. Roko na srce pri nekaterih znamkah je to vesoljska znanost. Android pa BT v avtu večinoma no go. Sicer pa se potem vprašak kako lahko nekdo ki ni sposoben povezat telefona z avto sploh opravi vozniški izpit????
Odvisno tudi od znamke telefona. V osnovnem Ford radiju, kitajski ulefone vsakič znova paril, pa se zgubljal povezavo med vožnjo.Ker si nevedo povezat BT in avto. Roko na srce pri nekaterih znamkah je to vesoljska znanost. Android pa BT v avtu večinoma no go. Sicer pa se potem vprašak kako lahko nekdo ki ni sposoben povezat telefona z avto sploh opravi vozniški izpit????
Kretenu v VW-ju z registrsko oznako GO ČEBELA sporočam, da ko bo naslednjič divje izsiljeval in v rondoju Tomačevo zamenjal 2 pasova preko polne črte (no tudi preko prekinjene je to prepovedano), da se ne bo končalo tako kot se je danes.
Hvala.
Ha ha, a si prepričan, da ni pisalo na tablici GO ROMZIKretenu v VW-ju z registrsko oznako GO ČEBELA sporočam, da ko bo naslednjič divje izsiljeval in v rondoju Tomačevo zamenjal 2 pasova preko polne črte (no tudi preko prekinjene je to prepovedano), da se ne bo končalo tako kot se je danes.
Hvala.
Kako pa se bo končalo? A jih boš začel streljat
Poznam jaz take.
Kaj, če ne me boš ustrelilKolega tebi pa predlagam, da malce umiriš svoje hormone, ker si neverjetno zoprn.
Hvala.
apple se v fordu mondeo vedno razume in nikoli ne prekinja. Saj pravim android in BT no go še iz časa pradavnine in androida 3.4.Odvisno tudi od znamke telefona. V osnovnem Ford radiju, kitajski ulefone vsakič znova paril, pa se zgubljal povezavo med vožnjo.
Lenovo p70 je vzpostavil po navdihu. Včasih ja, včasih ne.
S7 bp
pocophone bp (nekaj izjem kjer je bilo treba samo bt on of, pa je povezal)
sony stamina - varčevanje izklopi BT tudi sredi pogovora.ne vem, jaz sem sebi, staršem, prijateljem, sodelavcem zagotovo sparil že več kot 20 androidnih telefonov in je povsod delalo BP. edini problem je bila kombinacija sony xperia in megane, kjer je povezavo prekinilo, ko je na telefonu baterija padla pod 30%, pa še to sumim da je kakšna sony funkcija na telefonu hotela varčevati z energijo.